Funkluby :P

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:58

smialbym sie okrutnie gdyby powstala na forum zakladka..zdjecia formulowiczow:] kazdy pstryka sobie pic i wysyla Adminom :]..Martin by nas chyba wybil :D

Maggie ... sprawdz poczte ...

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:58

Ulisses pisze: O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał kreche :D Inne też zapraszam dziewczyny :D:D:D
No scene zazdrości już na GG zrobiłam :twisted: mam nadzieję że to będzie ostatni raz i już się więcej nie powtórzy :twisted: :twisted:
No a pizza dla fanclubu będzie ale dla całego naraz przy wielkim stole że i tak nikt nikogo nie będzie widział :twisted:

PS. A tak nawiasem pochwaliłam sie tymi fotami a przez chwilke ich nie umiałam na kompie znaleźć chwile grozy zagościły w moim sercu. Ole się zguiba znalazła więć znów moga szponcić :twisted: :twisted:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 13:59

azuriana pisze:Co do pizzy to brawo za refleks kobitka zła jest gorsza od diabła :twisted: A te z fanklubu to nie byle tam kto tylko wyjątkowo inteligentne i przebiegłe. :D
Wiem, ze gorsza od diabła :D Dlatego najlepiej nie dawać powodów do "zlości" :D Zatem czekamy na to Wasze "mega pstrykanie" :D:D:D Ja bede pozniej, bo mam robotke, wiec chwilowo wypadam z temaciku :?

P.S. Na pewno przyłacze sie pozniej :D:D:D

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:03

Ulisses pisze:
azuriana pisze:Co do pizzy to brawo za refleks kobitka zła jest gorsza od diabła :twisted: A te z fanklubu to nie byle tam kto tylko wyjątkowo inteligentne i przebiegłe. :D
Wiem, ze gorsza od diabła :D Dlatego najlepiej nie dawać powodów do "zlości" :D Zatem czekamy na to Wasze "mega pstrykanie" :D:D:D Ja bede pozniej, bo mam robotke, wiec chwilowo wypadam z temaciku :?

Hmm zapomniałąm dodac jeszcze jedno ...powlająco piękne... :D Mam nadzieję że będziesz miał czas na przeczytanie 30 nowych stron które zapewne urosną w tym temacie :D A co z innymi pięknymi panami?? Świergot a ty??? Oskar??? DJ Juve???? halooo czy ktoś jjeszcze sie pokaże :D :wink:

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:06

AgisDeluxe pisze:smialbym sie okrutnie gdyby powstala na forum zakladka..zdjecia formulowiczow:] kazdy pstryka sobie pic i wysyla Adminom :]..Martin by nas chyba wybil :D

Maggie ... sprawdz poczte ...
Kukłam i nie dostałam załączników:(
zobacz sobie na swój i sprubuj jeszcze raz proszę <lol>

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:09

azuriana pisze:
azzurra pisze:
Ulisses pisze:
O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał kreche :D Inne też zapraszam dziewczyny :D:D:D
Ulisses! Zbankrutujesz :twisted:
Ale trzeba to sobie zapamietać :D
Zeby dbac o Twój portfel jako menadżer chyba już wiem kogo nie powinno być na pizzy żebyś nie zbankrutował :D (żart+ max ironia)
azurra czy ty idziesz na wyżerkę czy na spotkanie?Bo zaczymnam się zastanawiac co miałaś na myśli
:roll:
Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.
A o tym, kto ma na pizzy być, albo nie, niech zadecyduje Ulisses :twisted:
A jeśli chodzi o ostatnie pytanie, to sama nie wiem... Chyba zależy ile czasu mielibyśmy do dyspozycji... Bo z jednej strony nie jestem na diecie, a z drugiej tyle spraw do omówienia :roll:
:D

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:13

azuriana pisze:
Ulisses pisze:

Hmm zapomniałąm dodac jeszcze jedno ...powlająco piękne... :D Mam nadzieję że będziesz miał czas na przeczytanie 30 nowych stron które zapewne urosną w tym temacie :D A co z innymi pięknymi panami?? Świergot a ty??? Oskar??? DJ Juve???? halooo czy ktoś jjeszcze sie pokaże :D :wink:
ja z przyjemnością bym sie pokazał, ale jak patrze na fotke Ulissesa to mam kompleksy :x :wink: ale może się odważe... :P

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:14

azzurra pisze:Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.
Nie zapominaj że FanClub to Azuriana, Maggie, Świergot i ja dlatego to my decydujemy kto wejdzie do klubu (w demokratycznym głosowaniu)

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:15

no...juz porozwiazywalem problemy powinno byc :D
tymczasem nie zapomnijcie o REKINACH...

Ulissesowi gratulujemy...FanClubu :D

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:16

azzurra pisze: Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.
A jeśli chodzi o ostatnie pytanie, to sama nie wiem... Chyba zależy ile czasu mielibyśmy do dyspozycji... Bo z jednej strony nie jestem na diecie, a z drugiej tyle spraw do omówienia :roll:
Nic mi nie umknęło :twisted: O zdrowie naszego idola dba Maggie Del Piero jako prezydent fanklubu...ja jako menadżer i Świergotek jako Bodyguard :D Co do wydatkó każdy może zapłacić za siebie i nie będzie problemu. No chyba ze czujesz się bardziej kobieco jeśli to facet płaci ... :D

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:17

Alexa Del Piero pisze:
azzurra pisze:Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.
Nie zapominaj że FanClub to Azuriana, Maggie, Świergot i ja dlatego to my decydujemy kto wejdzie do klubu (w demokratycznym głosowaniu)
ja oficjalnie chciałbym zgłosić się do FC i mam nadzieje, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie :D

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:18

UlTrAs pisze: ja z przyjemnością bym sie pokazał, ale jak patrze na fotke Ulissesa to mam kompleksy :x :wink: ale może się odważe... :P
Przestań sie wygłupiać :D Przeciez nie robimy konkursu w którym najbrzydsza osoba będzie rozstrzelana ...poza tym na taką możliwośc miałabym kogos innego do rozstrzelanie ...nawet nei musze patrzeć na fotkę :wink:

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:20

azuriana pisze:
UlTrAs pisze: ja z przyjemnością bym sie pokazał, ale jak patrze na fotke Ulissesa to mam kompleksy :x :wink: ale może się odważe... :P
Przestań sie wygłupiać :D Przeciez nie robimy konkursu w którym najbrzydsza osoba będzie rozstrzelana ...poza tym na taką możliwośc miałabym kogos innego do rozstrzelanie ...nawet nei musze patrzeć na fotkę :wink:
Niech zgadne kogo :roll: :P

UlTrAs masz mój głos. Pogadaj teraz z 'resztą'

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:22

no a Ja jestem Szefem tego Fanclubu :D
i rządzę twardą ręką w FanClubie legitymacje jeszcze może DjJuve dośtać z racji naszego niedoszłego ożenku :twisted: i AgisDeluxe bo tez tu ostro walczy w temacie <lol>
wszystkich chętnych prosimy o wpisywanie się do tematu będziemy robić selekszyn. Choć tych dwuch nie skonsultowałam z radą :oops: ale obrady mogą być ciut jawne więc pytam isę pozostałej trójcy czy mogą zostać włączeni <lol> proszę o odpowiedz w temacie lub innymi metodami.

a Świergot to tu się coś nie udziela proszę się wziąść za siebie :twisted:

PS na teraz się też muszę zwijać ale też popisze trochę jako szefu :D jak wrócę z dejt :) albo jutro :)

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2004, 14:27

azuriana pisze:
azzurra pisze: Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.
Nic mi nie umknęło :twisted: O zdrowie naszego idola dba Maggie Del Piero jako prezydent fanklubu...ja jako menadżer i Świergotek jako Bodyguard :D Co do wydatkó każdy może zapłacić za siebie i nie będzie problemu. No chyba ze czujesz się bardziej kobieco jeśli to facet płaci ... :D
Nie sądź innych swoją miarką :twisted:
Fanklubowi życzę więc, aby się rozwijał
:P

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
ODPOWIEDZ