Funkluby :P
- AgisDeluxe
- Juventino
smialbym sie okrutnie gdyby powstala na forum zakladka..zdjecia formulowiczow:] kazdy pstryka sobie pic i wysyla Adminom :]..Martin by nas chyba wybil
Maggie ... sprawdz poczte ...

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No scene zazdrości już na GG zrobiłam :twisted: mam nadzieję że to będzie ostatni raz i już się więcej nie powtórzy :twisted: :twisted:Ulisses pisze: O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał krecheInne też zapraszam dziewczyny
:D:D
No a pizza dla fanclubu będzie ale dla całego naraz przy wielkim stole że i tak nikt nikogo nie będzie widział :twisted:
PS. A tak nawiasem pochwaliłam sie tymi fotami a przez chwilke ich nie umiałam na kompie znaleźć chwile grozy zagościły w moim sercu. Ole się zguiba znalazła więć znów moga szponcić :twisted: :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Ulisses
- Qualità Juventino
Wiem, ze gorsza od diabłaazuriana pisze:Co do pizzy to brawo za refleks kobitka zła jest gorsza od diabła :twisted: A te z fanklubu to nie byle tam kto tylko wyjątkowo inteligentne i przebiegłe.

P.S. Na pewno przyłacze sie pozniej

- azuriana
- Juventino
Hmm zapomniałąm dodac jeszcze jedno ...powlająco piękne...Ulisses pisze:Wiem, ze gorsza od diabłaazuriana pisze:Co do pizzy to brawo za refleks kobitka zła jest gorsza od diabła :twisted: A te z fanklubu to nie byle tam kto tylko wyjątkowo inteligentne i przebiegłe.Dlatego najlepiej nie dawać powodów do "zlości"
Zatem czekamy na to Wasze "mega pstrykanie"
:D:D Ja bede pozniej, bo mam robotke, wiec chwilowo wypadam z temaciku :?
P.S. Na pewno przyłacze sie pozniej:D:D

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Kukłam i nie dostałam załączników:(AgisDeluxe pisze:smialbym sie okrutnie gdyby powstala na forum zakladka..zdjecia formulowiczow:] kazdy pstryka sobie pic i wysyla Adminom :]..Martin by nas chyba wybil![]()
zobacz sobie na swój i sprubuj jeszcze raz proszę <lol>
- azzurra
- Qualità Juventina
Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.azuriana pisze:Zeby dbac o Twój portfel jako menadżer chyba już wiem kogo nie powinno być na pizzy żebyś nie zbankrutowałazzurra pisze:Ulisses! Zbankrutujesz :twisted:Ulisses pisze:
O rany... To ja musze sie pospieszyc z tą pizza.. Jeszcze ja będę miał krecheInne też zapraszam dziewczyny
:D:D
Ale trzeba to sobie zapamietać(żart+ max ironia)
azurra czy ty idziesz na wyżerkę czy na spotkanie?Bo zaczymnam się zastanawiac co miałaś na myśli
:roll:
A o tym, kto ma na pizzy być, albo nie, niech zadecyduje Ulisses :twisted:
A jeśli chodzi o ostatnie pytanie, to sama nie wiem... Chyba zależy ile czasu mielibyśmy do dyspozycji... Bo z jednej strony nie jestem na diecie, a z drugiej tyle spraw do omówienia :roll:

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ja z przyjemnością bym sie pokazał, ale jak patrze na fotke Ulissesa to mam kompleksy :xazuriana pisze:Hmm zapomniałąm dodac jeszcze jedno ...powlająco piękne...Ulisses pisze:Wiem, ze gorsza od diabłaazuriana pisze:Co do pizzy to brawo za refleks kobitka zła jest gorsza od diabła :twisted: A te z fanklubu to nie byle tam kto tylko wyjątkowo inteligentne i przebiegłe.Dlatego najlepiej nie dawać powodów do "zlości"
Zatem czekamy na to Wasze "mega pstrykanie"
:D:D Ja bede pozniej, bo mam robotke, wiec chwilowo wypadam z temaciku :?
P.S. Na pewno przyłacze sie pozniej:D:D
Mam nadzieję że będziesz miał czas na przeczytanie 30 nowych stron które zapewne urosną w tym temacie
A co z innymi pięknymi panami?? Świergot a ty??? Oskar??? DJ Juve???? halooo czy ktoś jjeszcze sie pokaże
![]()

- Alexa Del Piero
- Juventino
Nie zapominaj że FanClub to Azuriana, Maggie, Świergot i ja dlatego to my decydujemy kto wejdzie do klubu (w demokratycznym głosowaniu)azzurra pisze:Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- AgisDeluxe
- Juventino
no...juz porozwiazywalem problemy powinno byc
tymczasem nie zapomnijcie o REKINACH...
Ulissesowi gratulujemy...FanClubu

tymczasem nie zapomnijcie o REKINACH...
Ulissesowi gratulujemy...FanClubu

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- azuriana
- Juventino
Nic mi nie umknęło :twisted: O zdrowie naszego idola dba Maggie Del Piero jako prezydent fanklubu...ja jako menadżer i Świergotek jako Bodyguardazzurra pisze: Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.
A jeśli chodzi o ostatnie pytanie, to sama nie wiem... Chyba zależy ile czasu mielibyśmy do dyspozycji... Bo z jednej strony nie jestem na diecie, a z drugiej tyle spraw do omówienia :roll:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ja oficjalnie chciałbym zgłosić się do FC i mam nadzieje, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnieAlexa Del Piero pisze:Nie zapominaj że FanClub to Azuriana, Maggie, Świergot i ja dlatego to my decydujemy kto wejdzie do klubu (w demokratycznym głosowaniu)azzurra pisze:Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.

- azuriana
- Juventino
Przestań sie wygłupiaćUlTrAs pisze: ja z przyjemnością bym sie pokazał, ale jak patrze na fotke Ulissesa to mam kompleksy :xale może się odważe...

- Alexa Del Piero
- Juventino
Niech zgadne kogo :roll:azuriana pisze:Przestań sie wygłupiaćUlTrAs pisze: ja z przyjemnością bym sie pokazał, ale jak patrze na fotke Ulissesa to mam kompleksy :xale może się odważe...
Przeciez nie robimy konkursu w którym najbrzydsza osoba będzie rozstrzelana ...poza tym na taką możliwośc miałabym kogos innego do rozstrzelanie ...nawet nei musze patrzeć na fotkę

UlTrAs masz mój głos. Pogadaj teraz z 'resztą'
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
no a Ja jestem Szefem tego Fanclubu
i rządzę twardą ręką w FanClubie legitymacje jeszcze może DjJuve dośtać z racji naszego niedoszłego ożenku :twisted: i AgisDeluxe bo tez tu ostro walczy w temacie <lol>
wszystkich chętnych prosimy o wpisywanie się do tematu będziemy robić selekszyn. Choć tych dwuch nie skonsultowałam z radą :oops: ale obrady mogą być ciut jawne więc pytam isę pozostałej trójcy czy mogą zostać włączeni <lol> proszę o odpowiedz w temacie lub innymi metodami.
a Świergot to tu się coś nie udziela proszę się wziąść za siebie :twisted:
PS na teraz się też muszę zwijać ale też popisze trochę jako szefu
jak wrócę z dejt
albo jutro 

i rządzę twardą ręką w FanClubie legitymacje jeszcze może DjJuve dośtać z racji naszego niedoszłego ożenku :twisted: i AgisDeluxe bo tez tu ostro walczy w temacie <lol>
wszystkich chętnych prosimy o wpisywanie się do tematu będziemy robić selekszyn. Choć tych dwuch nie skonsultowałam z radą :oops: ale obrady mogą być ciut jawne więc pytam isę pozostałej trójcy czy mogą zostać włączeni <lol> proszę o odpowiedz w temacie lub innymi metodami.
a Świergot to tu się coś nie udziela proszę się wziąść za siebie :twisted:
PS na teraz się też muszę zwijać ale też popisze trochę jako szefu

- azzurra
- Qualità Juventina
Nie sądź innych swoją miarką :twisted:azuriana pisze:Nic mi nie umknęło :twisted: O zdrowie naszego idola dba Maggie Del Piero jako prezydent fanklubu...ja jako menadżer i Świergotek jako Bodyguardazzurra pisze: Może Ci umknęło, że Ulisses zaprosił "inne dziewczyny". Sądząc po zainteresowaniu fanklubem może być ich sporo, a więc wydatki też mogą przerosnąć możliwości finansowe Ulissesa.
Co do wydatkó każdy może zapłacić za siebie i nie będzie problemu. No chyba ze czujesz się bardziej kobieco jeśli to facet płaci ...
Fanklubowi życzę więc, aby się rozwijał

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez