Dziewczyny Fanki JUve-odezwijcie się!!!;-)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2004, 11:25

No to teraz się wygłupie. W sierpniu roku bieżacego (szyk przestawny SPECJALNIE) po sesji komandosów w Gdańsku, z ową dziewczyną miałem dosyć BLISKI kontakt przez jakieś dwadzieścia sekund, potłuczony kubek, potem następne 15 sekund, lądowanie na łóżku, i moja myśl: O nie ona nienawidzi juve. Koniec. Cały komandos wyparował. Ja pojechałem z bratem pociągiem do Świbna (tam się w wakacje zatrzymaliśmy) a następnego dnia zostałem nazwany głupim Ch**** ale to nic, duma juventino uratowana. Dziewczyna miała na imię Agnieszka i miała 19 lat. Jak spojrzałem na początku na a_gu_nie to się przestraszyłem, że to ona dopiero potem szybki look na miejsce - Poznań - uff. Jakoś tak niezręcznie się poczułem - chociaż obecnie mamy dobry kontakt.
Tak czy siak zachowałem się do d**y. I nie z tym, że jak to później ująłem "umyślnie sp*****em " ale dlatego, żę przez komandosa miałem chwilowe zaćmienie umysłu. Aha ona słucha cięższej muzy i jest BARDZO ładna no i bardzo inteligentna (skończyła najlepsze liceum w Polsce, obecnie I rok farmacji). Niestety, lepiej, żeby nie wiedziała co to Juve niż żeby go nienawidziła.

Owa dziewczyna to ta z dialogu, kilka postów wcześniej.
Buahaha, no nie mów że się mnie wystraszyłeś :wink: No i jak to było z tym lądowaniem na łóżku...? Po 35 sekundach...? Taka szalona to nawet ja nie jestem- choć może raczej już nie...

A czy Ty ją w ogóle pytałeś czy wie co to Juve? Tzn. nigdzie nie piszesz co się w końcu okazało... Może ona jest hmm...nie tyle fanką co chociaż sympatyzuje :roll: :?:

Agnieszka

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2004, 13:05

jabol_88 pisze:o jezu.. nie mogę sobie wyobraźić sytuacji, gdzie kobieta kłóci się z facetem, bo ona chce oglądąć mecz a on akurat woli coś innego :? ..straszne :evil:

pozdro
w takich sytuacjach : kantem ja kantem :)

a tak na powaznie nie ma nic glupiego,dziwnego w tym ze dziewczyny lubia sport ! jest to nawet lepsze niz jak by nie lubily :) fadniejsze nuszki itp :D

Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2004, 14:06

Tak--> faceci mowią fajnie jak dziewczyna interesuje sie pilka nozna i ogolnie sportem. Ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak powie sie w meskim towarzystwie o swoich zainteresowaniach to na poczatku jest zdziwienie :shock: , a potem male "pytanko"z druzyn, pilkarzy, meczy itp. :roll: :roll: tak jakby dziwczyna nie mogla sie interesowac pilka!!
:!: :!: :!: :!:
Co prawda potem jest looozik i traktuja w porzo ale ich pierwszą reakcją jest boskie zdezorientowanie :D :-D :-D

moze to tylko ja mam takie "historie"...................

P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2004, 14:17

Ja mam kolezanke która był w Wenecji i tam był taki specjany pub "Juventus" gdzie wejsc mogli jedynie kibice(męszczyźni...chociaż nie wiem czemu) juve ! Każd z nich ma klucz do tego klubu składka wynosi kolo 200E rocznie a jest ich około 100! A co najlepsze załozycielka jest kobieta! Która postanowiła otowrzyć ten pub poniewaz uwielbia Juventus:D

Pozdro dla fanek Juve!

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2004, 14:22

Ja mam kolezanke która był w Wenecji i tam był taki specjany pub "Juventus" gdzie wejsc mogli jedynie kibice(męszczyźni...chociaż nie wiem czemu) juve ! Każd z nich ma klucz do tego klubu składka wynosi kolo 200E rocznie a jest ich około 100! A co najlepsze załozycielka jest kobieta! Która postanowiła otowrzyć ten pub poniewaz uwielbia Juventus:D
Zalozycielka kobieta a wejsc mogli jedynie faceci :roll: :?: Jestes pewien...? Bo jakies to nielogiczne...

Agnieszka

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2004, 15:18

post do wykasowania -> zgłaszałem już, ale mnie olali 8) Treść poszła się @@@@@@ i trzeva coś z tym zrobic, nie?
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2005, 01:38 przez Łucja, łącznie zmieniany 2 razy.

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2004, 15:33

Hmm...dosc obszerne wyznanie :wink: Ale nadal nie rozumiem dlaczego wlasciwie uciekales- przez to ze byles juz zajety czy naprawde przez Juventus...?

A co do moich doswiadczen z ogladania futbolu w meskim towarzystwie... W czasie Euro moj owczesny nazwijmy go...przyjaciel stwierdzil ze dobrze ze lubie pilke nozna bo sobie mecz poogladamy. Kiedy mecz juz sie zaczal (nawet nie pamietam jaki :oops: ) on nie wykazywal najmniejszego nim zainteresowania :evil:Wrecz przeciwnie, zainteresowal sie nagle bardzo mna ... I skonczylo sie tak ze wylecial po probie macanek :evil: Heh, a ja bylam najszczesliwsza kobieta pod sloncem- bo na drugi dzien grali Wlosi... A ja obejrzalam sobie smutny bo smutny (ze Szwecja) mecz w milym towarzystwie... Bez tego palanta :evil:

BTW: czy to znaczy ze w damskim towarzystwie mezczyzni traca nagle cale zainteresowanie pilka nozna...?

Agnieszka

Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2004, 14:16

Lucid_Dreamer pisze:A jeszcze coś marzy mi się dziewczyna sluchająca metalu-lubiąca juve ehhh to piękne marzenie.
No proszę... 8) (szukaj szukaj... kręcą się takie po forum :lol: )

Ja to mam tak zabawnie, że ani ojciec, ani bracia nie wykazują większego zainteresowania piłką nożną... jedynie dziadek podtrzymuje honor mężczyzn w tym zakresie. Zwykle jest tak, że kłócę się z facetami, że chcę oglądać mecz, gdy oni mają jakiś film :roll:

Na mecze też zwykle idę z dużą grupą... kolegów... :wink:

Kiedyś jak miałam c+ to było bajecznie... Teraz pozostaje mi oglądanie na tvp lub w pubach... ale i tak najlepsza atmosfera jest na stadionie... i uczestniczenie w meczu na żywo :D

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2004, 23:19

Franci, a może byś nas (forumowiczów) poczęstowała jakimś zdjęciem swoim heh? Jest specjalny temat tutaj: http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... ki&start=0

To taka tradycja - warto, być uwiecznionym i zapisać się trwale w historii JP. :wink:

Pozdrawiam

Italia6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 07:00

FAjnie ,ze trochę nas jest chodzi mi o fanki Juve.Żałuję tylko ,że nie mogę oglądać każdego z meczy tej cudownej drużyny, bo czymś zupełnie innym jest czekanie na wynik i myślenie o tym jak toczy się mecz a czymś innym śledzenie go krok po kroku. :-D

2.post
Luiza pisze:Tak--> faceci mowią fajnie jak dziewczyna interesuje sie pilka nozna i ogolnie sportem. Ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak powie sie w meskim towarzystwie o swoich zainteresowaniach to na poczatku jest zdziwienie :shock: , a potem male "pytanko"z druzyn, pilkarzy, meczy itp. :roll: :roll: tak jakby dziwczyna nie mogla sie interesowac pilka!!
:!: :!: :!: :!:
Co prawda potem jest looozik i traktuja w porzo ale ich pierwszą reakcją jest boskie zdezorientowanie :D :-D :-D

moze to tylko ja mam takie "historie"...................
Masz zupełną rację , co z tego ,ze się jest kobietą.To juz nie mozna interesować się piłką nozną.

Następnym razem skorzystaj z opcji ,,zmień'' -Dragon-

Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 22:18

Lucid_Dreamer pisze:Franci, a może byś nas (forumowiczów) poczęstowała jakimś zdjęciem swoim heh? Jest specjalny temat tutaj: http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... ki&start=0

To taka tradycja - warto, być uwiecznionym i zapisać się trwale w historii JP. :wink:

Pozdrawiam
Dziwne, Ciebie tam jakoś nie widzę :lol:
Muszę się nad tym zastanowić :lol:

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2004, 22:42

Mnie tam nie ma ze względów technicznych (brak zdjecia, w skanerze lampa się zepsuła a cyfrówka jest poza moim zasiegiem, gdyż na gitare zbieram), ale jesli tam trafisz (to jest taki hall of fame :wink: ) to pewnie poczuję się zawstydzony i się postaram bardziej o jakieś foto (potrzebuje zachęty :wink: ). NIe zastanawiaj się za długo, bo Martin to czyścioch i kto wie może ten temat kiedyś zablokować albo usunąć i wtedy będzie zonk :cry: ) Pozdrawiam :D

OLUSIEK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 22:40

ja uwielbiam juve i jestem dziewczyną... niebywałe?

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 22:51

MOja bliska kolezanka jest fanatyczka Juve :D Juz kilkakrotnie to potwierdzila!!Wiele razy chlopaki dostali kopy w czuly punkt mezczyzn za to ze sie smiali np z Alexa :twisted: Raz zdenerwowana tym ze jego brat woli ogladac film a nie mecz Juve podbila mu oko :( straszne sa kobiety

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 23:07

powiem tak: piekna kobieta zakochana w Juventusie, to marzenie. zadko sie zdarza zeby dziewczyny interesowaly sie sportem, albo go uprawialy, co jest bardzo smutne. spojrzcie na to ilu facetow jest wysportowanych, a ikle kobiet, miazdzaca roznica. niestety faceci czesto nie sa rozumiani przez swoje kobiety, ktore za po prostu o pilke zazdrosne. ale jezeli dziewczyna jest w porzadku, to to zrozumie i nie bedzie zla.
Buziczki dla wszystkich fanek Juve

ODPOWIEDZ