Juventus Turyn - US Palermo 1:1
- WladeK
- Juventino
Panowie spokojnie. Przecież nie możemy wygrywać wszyskiego
To tylko jeden remis.
Wciąż jestesmy niepokonani w tym sezonie!!!
Mamy przewagę nad głównymi konkurentami już na początku sezonu!!!
Może czuję pewien niedosyt, bo bylismy faworytami, ale ten remis na pewno pobudzi naszych piłkarzy do większej walki w naszych meczach i kolejnych zwycięstw...
PS. Del Piero niech na jakis czas usiądzie na ławkę...To mu dobrze zrobi...

To tylko jeden remis.
Wciąż jestesmy niepokonani w tym sezonie!!!
Mamy przewagę nad głównymi konkurentami już na początku sezonu!!!
Może czuję pewien niedosyt, bo bylismy faworytami, ale ten remis na pewno pobudzi naszych piłkarzy do większej walki w naszych meczach i kolejnych zwycięstw...
PS. Del Piero niech na jakis czas usiądzie na ławkę...To mu dobrze zrobi...
- wiwat
- Juventino
W pelni sie zgadzam - cos zlego dzieje sie z Del Piero.Nie widac swobody w jego grze, tak dobrze nam znanej z jego poprzednich wystepow.Nie wiem co sie z nim dzieje, ale mam wrazenie, ze chlopak boi sie dostawac pilke od kolegow z druzyny - momentalnie glupieje i nie wie co z nia zrobic.To nie jest Del Piero jakiego znamy.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Kolejny raz Del Piero udokunemtowal, że nie nadaje się do gry w 1 skladzie. Coś mnie skręca jak widze, ze dostaje kolejną szansę, której nie wykorzystuje.
W ogole caly mecz mnie wkurzyl, bo utopilem kupon w stsie(a byla szansa na niezla kaske),ale i nie tylko.Trzeba wygrywac z przecietniakami poki mozna,bo pod koniec sezonu stracone dzis 2 punkty moga okazac sie bezcenne.
Martwi mnie gra Emersona i Nedveda - przez caly mecz nie oddali nawet jednego strzalu w swiatlo bramki.Kto jak kto,ale Czech powinien probowac strzalow z dystansu.
Na pochwale zasluguje postawa Zambrotty i Zebiny.Wlaczali sie do akcji ofensywnych(zwlaszcza Gianluca) i praktycznie byli nie do przejscia.Troche niepotrzebna ta zolta kartka dla Zambrotty, ale coz - stalo sie.Mysle, ze sporo szczescia mial dzis Nedved, bo za faul na zawodniku Palermo(nie pamietam ktorym - chyba Barzaglim) moglby dostac czerwona kartke - ewidentnie przejechal mu korkami po udzie.
W ogole Nedved ostatnio tez jakis nerwowy sie zrobil, kloci sie z sedzia o byle co, chociaz racji nie ma za grosz.
OK juz dosyc tego pisania.Mam tylko nadzieje, ze z Maccabi chlopaki sie zrehabilituja i pokaza, ze dzisiejszy mecz, to byl tylko wypadek przy pracy.Pozdr.
- Bob
- Juventino
ostraa szkoda 3 punktów ale dobry i jeden mam nadzieje że JUVE sie zrehabilituje i we wtorek pobjie rekord szrzelonych bramek i mam nadzieje że z Maccabi wygra 8-0 przydała by sie taka wygrana ale jak wygramy 3-0 też bedzie dobrze najważniejsze jest zwycęstwo 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- x_men_1988
- Juventino
Nieweim czemu y wszyscy jesteścei tacy załamani . Rozumiem stracilismy dwa bardzo cenne punkty , ale to nie jest koniec , jak narazie z Palermo nie poradził sobie takze Inter więc to oznacza ze nei jest to sławba drużyna . Z tego co przeczytałem na JP to mieliśmy przewagę ale nie umieliśmy jej wykorzystać , czasem zdazają sie takie mecze . Nie mzona porownywac meczu Palermo , z maczami które czakają nas w przyszłości ( np. z interem lub milanem) bo to jest inne podejscie do meczu , wiadomo ze pilkarze powinni podhcodzic do kazdego meczu tak samo , ale mecz klasyk ( Inter-Juve) dodaje sił i motywacji , dlatwgo zespoł moze zagrac lepeij .
Jak narazie po 5 meczach w całym tym sezonie (LM + Serie A) , strzeliliśmy 10 goli i tlyko jeden straciliśmy , oraz zgromadzilismy , ogółem 13 pkt , moim zdaniem możemy być zadowoleni , a porównując naszą gre do Milanuu czy Interu to mozemy byc bardzo zadowoleni . Oczywiście wiem ze niep owinnismy sie ogladac tylko isc przed siebie swoim tempem . A pierwszą weryfikacja naszej formy bedzie chyba mecz z Roma , bądz wcześniej z Messieną , bo Roma nie błyszczy formą .
Jak narazie po 5 meczach w całym tym sezonie (LM + Serie A) , strzeliliśmy 10 goli i tlyko jeden straciliśmy , oraz zgromadzilismy , ogółem 13 pkt , moim zdaniem możemy być zadowoleni , a porównując naszą gre do Milanuu czy Interu to mozemy byc bardzo zadowoleni . Oczywiście wiem ze niep owinnismy sie ogladac tylko isc przed siebie swoim tempem . A pierwszą weryfikacja naszej formy bedzie chyba mecz z Roma , bądz wcześniej z Messieną , bo Roma nie błyszczy formą .
- fredi
- Juventino
No i kurcze wykrakałemfredi pisze:Też mam nadzieje, że Emerson strzeli bramkę w tym meczu tylko że moim zdaniem on otworzy wynik meczu czyli strzeli pierwszą bramke dla Juve. Moj typ wyniku to 2:0 dla Juve lub 1:1 ..Raffikki87 pisze:
Juventus - Palermo 2 - 0 (1 - 0)
Trezegeut 22"
Emerson 55"
Pzdr..

Remis z Palermo nie jest złym wynikiem.. bramka Zlatana.. mamy 1 pkt więcej razem już 10.. Utrzymamy lidera po 4 kolejkach

- pieny
- Juventino
Można mówić że nei zawsze mozna wygrywać ale Juve powinno to wygrac ... nie wygralo cóż można powiedzieć ze innym też to sie zdaża ale jeśli inni będa wygrywali to i my bedziemy musieli wygrwyac i to ze znacznie silniejszymi rywalami więc z takim Palermo nei można tracic punktów... 8)
- Dionizos
- Juventino
Najwazniejsza rzecza jakiej brakowalo naszym graczom w tym spotkaniu, byla komunikacja miedzy linia pomocy a atakiem. Najlepszym tego przykladem jest akcja bramkowa. Udzial w niej brali obronca i nasi napastnicy. Za porozumienie miedzy dwoma ostatnimi liniami, w trudnych chwilach ma odpowiadac DP. On jednak, jak zawsze ostatnio zawiodl i dobrze, ze zszedl. Zawsze statyczny Treze, zrobil dla druzyny wiecej.
Nedved nie zagral zadnej dobrej pilki do naszych atakujacych, a zwykle bezbledny w tym Zambro, byl cieniem samego siebie. Cos niedobrego dzieje sie z naszym lewym obronca. O dziwo slabo zagral srodek pomocy. Najpierw blad Blasiego przy golu dla rozowych a pozniej ogolnie jego blady wystep. Emerson zagral nawet bardzo slabo. Wejscie Appiaha nic nie zmienilo, ghanijczyk jak zawsze byl bezbarwny. Brakowalo wczoraj wieczorem Tacchi z jego najlepszych lat. On juz chyba nie wroci, wiec cieszmy sie tym co mamy.
Naprawde nie moge zrozumiec co widzi Capello w Camorze? Mimo, ze Olivera po wejsciu nic wielkiego nie zaprezentowal, to wole urugwajczyka niz Camora i jego pol dosrodkowania na mecz.
Obrona zagrala prawidlowo. Przy starcie bramki defensorzy zrobili co do nich nalezalo, to Blasi zawinil. Niezle zagral Zebina, po Zlatanie nasz najlepszy gracz. A Zambro jak juz wspomialem, potrafi wiecej niz to co nam pokazal.
Podsumowujac, ta druzyna nie jest idealna, jak wielu sadzi. Potrzeba jeszcze troche czasu, zeby mogli cosś ugrac. Pierwsze mecze z najgrozniejszymi rywalami, nie zapowiadaja sie rozowo. Mimo, ze Milan jest w beznadziejnej formie, w meczu z rossonerrimi nie jestesmy faworytami.
Nedved nie zagral zadnej dobrej pilki do naszych atakujacych, a zwykle bezbledny w tym Zambro, byl cieniem samego siebie. Cos niedobrego dzieje sie z naszym lewym obronca. O dziwo slabo zagral srodek pomocy. Najpierw blad Blasiego przy golu dla rozowych a pozniej ogolnie jego blady wystep. Emerson zagral nawet bardzo slabo. Wejscie Appiaha nic nie zmienilo, ghanijczyk jak zawsze byl bezbarwny. Brakowalo wczoraj wieczorem Tacchi z jego najlepszych lat. On juz chyba nie wroci, wiec cieszmy sie tym co mamy.
Naprawde nie moge zrozumiec co widzi Capello w Camorze? Mimo, ze Olivera po wejsciu nic wielkiego nie zaprezentowal, to wole urugwajczyka niz Camora i jego pol dosrodkowania na mecz.
Obrona zagrala prawidlowo. Przy starcie bramki defensorzy zrobili co do nich nalezalo, to Blasi zawinil. Niezle zagral Zebina, po Zlatanie nasz najlepszy gracz. A Zambro jak juz wspomialem, potrafi wiecej niz to co nam pokazal.
Podsumowujac, ta druzyna nie jest idealna, jak wielu sadzi. Potrzeba jeszcze troche czasu, zeby mogli cosś ugrac. Pierwsze mecze z najgrozniejszymi rywalami, nie zapowiadaja sie rozowo. Mimo, ze Milan jest w beznadziejnej formie, w meczu z rossonerrimi nie jestesmy faworytami.
- Fedo
- Juventino
Dobra Dionizos może i tak ale czy milan gra lepiej od JUVE nie sądzę przecież milan przegrał z teoretycznie jeszcze słabszym rywalem od palermo messiną 3-2 według mnie lepiej jest zremisować 1-1 niż przegrać 3-2 nie wiem jak według ciebie!!??
- Chip
- Juventino
Wydaje mi się że ten remis może bardzo dobrze zrobić naszej drużynie. Ponieważ teraz niech nie myślą że są najlepsi i wygrają ze wszystkimi. Co do meczu to Juve cały czas atakowało, ale nie potrafiło przejść przez obronę Palermo. Przy golu dla Palermo błąd Blasiego i Zambrotty.Ten pierwszy w przeciwieństwie do meczu z Sampdorią zagrał bardzo słaby mecz cały czas tracił piłki. Bardzo dobry mecz Zebiny. Nedved i Emerson też poniżej oczekiwań.Camoranesi bezndadziejnie, wplątywał się w dryblingi z których nic nie wychodziło. W ataku, Del Piero w tym meczu moim zdaniem zagrał na poprawnym poziomie, miał kilka fajnych akcji. Zlatan zagrał również poprawnie ale nie jakaś rewelacja, przy jego bramce to chyba każdy by strzelił(no może poza Włodarczykiem-bo ten by pewnie w słupek trafił). Co do Treze- to miał udział przy bramce i zagrał dobrze.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- DamKam
- Juventino
No coz.... pierwszy remis i stracona pierwsza bramika- to przeciez nie jest tragedia !!!!!!! Moim zdaniem nie ma co sie juz zalamywac i narzekac !!!!!! Tak jak tu wiele osob podkreslalo: "nie mozna wszystkiego wygrywac".
Co do bramki Palermo: zaspala obrona a konkretnie Blasi i Zambrotta i Buffon tez jakby troche spal..... wydawalo mi sie jakby przy tej bramce Juve troche zlekcewazyl Palermo :?
A co do bramki Juve: wydawalo mi sie ze Treze byl na spalonym.... a potem ta dobitka Zlatana to juz byl prezent od bramkarza Palermo
Co do Alexa: jak zwykle najslabsza nota z bianconerich :?
nie wiem czy w takiej sytuacji plakac czy sie denerwowac ale nie powinien on grac w 1 skladzie !!!!!
Ogolnie nie moge duzo powiedziec, iz widzialem tylko bramki !!! Ale czytalem ze Juve gralo nie najgorzej, noty tez calkiem calkiem !!!
Ogolnie jak narazie jest dobrze i ja sie ciesze z tego co jest
Co do bramki Palermo: zaspala obrona a konkretnie Blasi i Zambrotta i Buffon tez jakby troche spal..... wydawalo mi sie jakby przy tej bramce Juve troche zlekcewazyl Palermo :?
A co do bramki Juve: wydawalo mi sie ze Treze byl na spalonym.... a potem ta dobitka Zlatana to juz byl prezent od bramkarza Palermo
Co do Alexa: jak zwykle najslabsza nota z bianconerich :?

Ogolnie nie moge duzo powiedziec, iz widzialem tylko bramki !!! Ale czytalem ze Juve gralo nie najgorzej, noty tez calkiem calkiem !!!
Ogolnie jak narazie jest dobrze i ja sie ciesze z tego co jest

- BIANCONERI
- Juventino
Pierwsza strata punktów i pierwsza stracona bramka,to musiało nastąpić prędzej czy później.Trzeba także pamiętać,że Juve ma do rozegrania mase meczy a już w tym tygodniu czeka nas potyczka z Maccabi w Lidze Mistrzów.Remis jest wpadką,ale w żadnym razie nie można się załamywać,uważam,że Capello umiejętnie kieruje drużyną.Niestety nie widziałem meczu i musze poczekać na jakieś skróty,jestem ciekaw jak tym razem gola strzelił Ibrahimovic.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Andryk
- Juventino
Szkoda, że nie wygraliśmy tego spotkania, ponieważ z takimi drużynami nie poinno tracić punktów. Cieszy znowu bramka Zlata :twisted: Jak narazie nowy nabytek strzela bramki aż miło. 1-1 zawsze lepsze od 0-1, trzeba sę cieszyć z jednego punktu. Taki jest sport.
- darel
- Juventino
No cóż...... kiedyś musiała przyjść pierwsza stracona bramka i pierwsze strata punktów. Nie ma co odrazu zasiewać paniki. Niektórzy zaqczeli uważać, że Juve jest w tym sezonie nie do pokonania i wszystkie tytułu jst w stanie wygrać z jak najwiekszą łatwością. Realia są jednak inne - w każdym meczu trzeba walczyc o zwyciestwo.
W meczu z Palermo zabrakło troche szczęścia. Gdybyśmy przewage w 1 połowie udokumentowali 1, lub 2 bramkami to mecz byłby praktycznie rozstrzygnięty, a były okazje by na przerwe schodzic prowadząc. Oczywiście szkoda straconych punktów, ale nie ma się co załamywać. Najbardziej martwi mnie tylko postawa Del Piero. Ciagle wierze, że dojdzie do swej optymalnej formie, ale na dzien dzisiejszy nie nadaje sie do 1 składu.
W meczu z Palermo zabrakło troche szczęścia. Gdybyśmy przewage w 1 połowie udokumentowali 1, lub 2 bramkami to mecz byłby praktycznie rozstrzygnięty, a były okazje by na przerwe schodzic prowadząc. Oczywiście szkoda straconych punktów, ale nie ma się co załamywać. Najbardziej martwi mnie tylko postawa Del Piero. Ciagle wierze, że dojdzie do swej optymalnej formie, ale na dzien dzisiejszy nie nadaje sie do 1 składu.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Dionizos
- Juventino
Zebina, po akcji prawa strona, dosrodkowal w pole karne, tam bedac na linii spalonego Treze, przedluzyl pilke na dlugi slupek. Dobrze znalazl sie Zlatan i uderzyl tuz obok bramkarza.BIANCONERI pisze:Jestem ciekaw jak tym razem gola strzelił Ibrahimovic.