Najpiękniesze wykonanie AZURRO świata :)))))

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 11:05

swiergot pisze:
Maggie Del Piero pisze:I właśnie nie wiem kto to bo ten strach w oczach przy śpiewie :twisted: :twisted: :twisted:
Powiedziałbym, że to Oddo.
Dokładnie ! :D
Koleś jakiś taki wymięknięty przy tym śpiewaniu jest... Jakby się bał, że źle przeczyta tekst z kartki... :lol: :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 11:05

azuriana pisze:
Hmmm co do zboczenico to jestem winna parę słów wyjaśnienia :wink: Z Maggie dosyć długo juz się znamy i gadamy na gg dlatego tak dobrze znam jej naturę i bezwzględność tej modliszki wobec mężczyzn :D Poza tym żadna z Juventinek nie może być typem kobitki ciepłe kluchy :D Racja Maggie????
Prosze zabanowac tą pania :twisted: Ja wsypuj mnie dalej paskudniku juz ci nic nie powiem ;) :twisted: :twisted:
No ale fakt żadne ciepłe kluchy nie przejdą :twisted: :twisted:
azuriana pisze:
Maggie Del Piero pisze:Grzebali wszyscy i to wyraźnie widać :twisted: :twisted: Przy kabelkach od słuchawek!!!!!!!!!!!!!
Ja wiedziała że Azuriana coś wymyśli;p ( laska ty i te twoje kosmate myśli :twisted: ) Alexa dzieki, że też nie cierpisz na chwiową ślepote jak ww koleżanka i tez widziałaś że grzebią!!!!! ha nie ja jedna;p
Powiedzmy że ww koleżanka miała na myśli kabelki od słuchawek :D Mnie nie oszukasz paskudo !!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jak to ktoś tu wspomniał Głodnemu chleb na myśli ja widziałam co widziałam jak ty niee to żałuj;p

PS Dzieki Świergot :D Bo wiedziałam że to raczej nie Fiore. A gościu jest zabójczy zwłaszcza jak dzielą ekran na pół i go podgłaśniają hehehehe :D :D :D :D . I po raz setny jak to oglądam to biedny Cassano i taki kochany;p tam wygląda. A i jeszcze nie wspomniałam jak to nalewają z Gattuso folklor. :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 11:23

azzurra pisze:Azuriana, ciepłe kluch może nie, ale żeby czepiać się "kabelków" tak publicznie? Na forum mogą być dzieci! :wink: Tak nie wypada, moje drogie panie! Ale jak to mówią - głodnemu chleb na myśli :twisted:

Jeżeli aż tak dbasz o dzieci na forum (fakt najbardziej złamałam psychikę tym 3 latkom :D a szczególnie 5 i 6 one już chyba potrafią czytać ) wprowadż cenzurę ...jeśli sama zostałaś zgorszona to absolutnie przepraszam......tylko przeczytaj dokładnie wszystkie posty i zwróć uwagę na pewnien post który nie nalezy do mnie a jest właśnie o "kabelkach" i zaczyna całą tą dyskuję na temat :" Kto grzebie i przy czym " co do ciepłych kluch to zdania nie zmieniam.

Drogim paniom nie wypada...ale ja miałam na myśli kabelki od słuchawek ...a ty co miałaś na myśli azurro pisząc o głodnych????????????

Chyba nic więcej nie muszę dodawać :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Maggie Del Piero pisze:Prosze zabanowac tą pania :twisted: Ja wsypuj mnie dalej paskudniku juz ci nic nie powiem ;) :twisted: :twisted:
No ale fakt żadne ciepłe kluchy nie przejdą :twisted: :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tylko spróbujcie a oddam sprawę do Trybunału :D :D :D :D :D :D Zamiast się cieszyć z pięknego wykonania azurro to wy tu o jakimś zgorszeniu wyluzujcie się trochę ...czy ja trafiłam na forum zakonnic?????? :D :D :D Maggie czy ja o tobie czegoś nie wiem????? :D :D :D Hmmmmmmmmm...........

A tak poza tym czemu się śmiejecie ze skupienia przy śpiewaniu z kartki ????? Piękny ma głosik a wy się czepiacie :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 11:45

Po baaaaaaaaaaaaardzo wnikliwym obejrzeniu poraz kolejny piosenki i jej teledysku szanowna komisja w składzie Ja i moja dwunastnica doszła do następujących wniosków.
Wszyscy grzebia m.in Cannavaro, Alex (tak drogie panie), I ten co śpiewa z Alexiem na 100%. ale oni przy kabelkach!!!
A pan szanowny Totti nie dośc że przy kabelkach to jeszcze przy sznureczku ze swoich spodni dresowych !!!!!!!!!! ha ale ze mnie byszczak<lol>.
Alex się super rusza o Oddo dostał w łep za nic bo też niczego sobie podryguje, Vieri też tańcuje a Jego nikt nie bije :twisted: Totti się fajnie uśmiecha, choć włosy ma takie sobie. Gattuso się stara a wredne typy sie z niego naśmiewają. Pozatym zakładam Ligę Ochrony Cassano!!!! :D :D Jedna piosenka a tyle gadki :D
PS A i puki co nie wybieram sie do zakonu pani siostro przełożona Azuriano :twisted: :twisted: :twisted:

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 12:07

Maggie Del Piero pisze:Po baaaaaaaaaaaaardzo wnikliwym obejrzeniu poraz kolejny piosenki i jej teledysku szanowna komisja w składzie Ja i moja dwunastnica doszła do następujących wniosków.
Wszyscy grzebia m.in Cannavaro, Alex (tak drogie panie), I ten co śpiewa z Alexiem na 100%. ale oni przy kabelkach!!!
A pan szanowny Totti nie dośc że przy kabelkach to jeszcze przy sznureczku ze swoich spodni dresowych !!!!!!!!!! ha ale ze mnie byszczak<lol>.
Alex się super rusza o Oddo dostał w łep za nic bo też niczego sobie podryguje, Vieri też tańcuje a Jego nikt nie bije :twisted: Totti się fajnie uśmiecha, choć włosy ma takie sobie. Gattuso się stara a wredne typy sie z niego naśmiewają. Pozatym zakładam Ligę Ochrony Cassano!!!! :D :D Jedna piosenka a tyle gadki :D
PS A i puki co nie wybieram sie do zakonu pani siostro przełożona Azuriano :twisted: :twisted: :twisted:

Po jeszcze bardziej wnikliwym obejrzeniu filmiku komisja w składzie azuriana i zakon :D (azurra nie czytaj dzieci tez uprasza się o odejście od monitorów Maggie zapomniałą dodać że zakon jest męski :wink: Żart dla osób nie rozumiejących gwary politechnicznej :D ) przyznaje rację co do wszelkiego rodzaju sznureczków i dyndadełek.

Chciałam założyć klub ochrony pięknego śpiewania...mi nie przeszkadza to skupianie się Oddo na czytaniu słów z kartki przeciwinie bardziej się chłop przykłada :D a głosik ma po prostu zniewalający. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Co do podrygów także sa mile widziane ...to przeciez nie hymn zeby stac jak kłody i nie podrygiwac :D A wam jak słuchacie nie chce się tańczyć????

Siostra przełożona :D

PS.Maggie ..co ja bym bez Ciebie zrobiła...to sokole oko nasze :D forumowe :D

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 13:37

swiergot pisze:Powiedziałbym, że to Oddo.
Kurcze byłam przekonana że to Fiore :shock: no ale cóż mój błąd :lol: thx za poprawke

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 13:54

Dostałąm cyńk od Alexy że ktoś napisał na www.figc.prv.pl

Dział DOWNLOAD uzupełniłem o wspaniały teledysk, w którym to Azzurri śpiewają piosenkę Adriano Celentano - włoskiego piosenkarza lat 80-tych i 90-tych.

Genialna jakoś zarówno audio i video. Kupa śmiechu !

Tu wielkie podziękowania dla Azuriany za wyszukanie teledysku i udostępnienie go nam :*

Chciałam powiedziec że bardzo mi miło z eprzyczyniłam siedo radości i śmiechu z powodu 9 uwaga dzieci i azurra) kabelków :D :D :D :D :D :D

Dziękuję za :* i oddaję :* :wink:

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 14:25

azzurra pisze:ale żeby czepiać się "kabelków" tak publicznie? Na forum mogą być dzieci! :wink:
Jeśli te dzieci skojarzą sobie kabelek z czymś innym to będzie oznaczało że już dziećmi nie są.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 14:26

Kurcze zauważyłem, że mam w sobie coś z Tottiego. Też sobie grzebe...

przy sznurkach od spodni :lol: cholera u mnie to już jest nałóg. Przy każdych dresikach mam sznurki i cały czas grzebe, grzebe, grzebe :lol: :D
Co do Oddo to gość spiewa świetnie :D chciałbym mieć taki głos :?
No i musze jeszcze zauważyć, że bardzo aktywne w tym temacie sa nasze kobitki. Ale nie rozmawiają o piosence (choć też :wink: ) a o tym gdzie sobie chłopaki grzebią :lol: :lol: jak by to powiedział kolega DjJuve "FUJ :wink:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 15:03

UlTrAs pisze: Też sobie grzebe...
cały czas grzebe, grzebe, grzebe :lol: :D
:wink:
Ej a to dziwne...
W moich okolicach mowi sie raczej grzebie, ale wiecie... :wink: kazdy Polak ma swoj jezyk panocki :wink: :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 15:04

UlTrAs pisze:Kurcze zauważyłem, że mam w sobie coś z Tottiego. Też sobie grzebe...
:
hehehe a ja myślałam że też masz taki super smajl <lol>

Ta a siostra przełożona Azuriana jest siostrą zakonu męskiego;)
Oddo śpiewa faktycznie niczego sobie. Gottuso też :D Wogóle słuchanie tej piosenki (i oglądanie :D ) Jest suuuuuuuuper ;) jak się nie zwraca uwagi na kabelki ;) i Alexa masz racje ja nie wiem co wam sie moze kojażyć z kabelkami ???? :twisted: :twisted: :twisted: olaboga :wink:. A właśnie Panucci też grzebie :D ( mam nadzieję że się tak nazywa;) ) dobra koniec
PS. Pozdro dla dzieci które mam nadzieję że nie czytaja tego :D Albo nie czytają między wierszami ;)

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 16:04

azuriana pisze:azurra nie czytaj dzieci tez uprasza się o odejście od monitorów
No nie! A niby dlaczego ja mam byc wyłączona z zabawy? :evil: Czy to coś złego, że stanęłam w obronie moralności naszego forum? :D Ta funkcja w tej dyskusji była jeszcze nieobstawiona, więc się najęłam :P

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 16:07

Maggie Del Piero pisze:
Oddo śpiewa faktycznie niczego sobie. Gottuso też :D Wogóle słuchanie tej piosenki (i oglądanie :D ) Jest suuuuuuuuper ;) jak się nie zwraca uwagi na kabelki ;) i Alexa masz racje ja nie wiem co wam sie moze kojażyć z kabelkami ???? :twisted: :twisted: :twisted: olaboga :wink:. A właśnie Panucci też grzebie :D ( mam nadzieję że się tak nazywa;) ) dobra koniec
PS. Pozdro dla dzieci które mam nadzieję że nie czytaja tego :D Albo nie czytają między wierszami ;)

Ta piosenka jest już tyle razy przeze mnie puszczona że chyba plik mi sie obdarł :D A poza filmikiem codziennie rano budzi mnie azurro w wykonaniu naszych kochanych na mp3 .... wystarczy ze słysze ten głosik Gattuso( chyba nie Gottuso Maggie :D) a juz się uśmiecham :D

Pozdrawiamy wszystkich :D

PS.Jeśli ktoś chce azurro w wykonaniu squadry jako plik mp3 chętnie prześlę :wink:
Ostatnio zmieniony 17 września 2004, 16:14 przez azuriana, łącznie zmieniany 2 razy.

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 16:10

azzurra pisze:
No nie! A niby dlaczego ja mam byc wyłączona z zabawy? :evil: Czy to coś złego, że stanęłam w obronie moralności naszego forum? :D Ta funkcja w tej dyskusji była jeszcze nieobstawiona, więc się najęłam :P

W takim razie miłego pełnienia funkcji " zrzędy moralnej " :D A z zabawy wyłączyłaś się świadomie sama podejmując sięmoralnego podejścia do sprawy :D ...Szkoda tylko ze chociaż tak podziwiamy naszych kochanych azurriach za poczucie humoru wygłupy i pogodne podejście do sprawy sami nie potrafimy w ten sposób ..( no potrafimy wszyscy z jednym małym wyjątkiem) :D :wink:

azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2004, 16:33

azuriana pisze:
azzurra pisze:

W takim razie miłego pełnienia funkcji " zrzędy moralnej " :D A z zabawy wyłączyłaś się świadomie sama podejmując sięmoralnego podejścia do sprawy :D ...Szkoda tylko ze chociaż tak podziwiamy naszych kochanych azurriach za poczucie humoru wygłupy i pogodne podejście do sprawy sami nie potrafimy w ten sposób ..( no potrafimy wszyscy z jednym małym wyjątkiem) :D :wink:
A więc to o to chodzi! A minki odzwierciedlającej ironię w mojej wypowiedzi na temat dzieci nie dostrzegłaś? Bynajmniej nie była to wypowiedź śmiertelnie poważna. Podobnie jak ta następna. Tylko Ty nadałaś jej taką interpretację. No ale to ty założyłaś temat, przepraszam,że ośmieliłam się nie dostosować do konwencji, jaką tej dyskusji narzuciłaś. Już będę cicho, żebyś sobie nadal mogła tutaj królować :-D

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
ODPOWIEDZ