Ajax - Juventus 0:1 (LM)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 22:46

Wszystko wskazuje na to, że szkoleniowiec Juventusu Fabio Capello w środowym meczu Ligi Mistrzów przeciwko Ajaxowi Amsterdam zdecyduje się posadzić na ławce rezerwowych wielkiego idola kibiców Bianconerich, Alessandro Del Piero.

Charyzmatyczny były trener Milanu i Romy ma zamiar postawić na dwóję napastników: Ibrahimović- Trezeguet. Dla kapitana "Starej Damy" najprawdopodobniej zabraknie miejsca.

mogl by Capello sprobowac zagrac 3 napastnikami ! ciekawe co by z tego wyszlo !

zrodlo:http://ligawloska.ys.pl/ nie ma dokladnego linku bo tekst jest krotki

miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2004, 22:50

ADAMJUVENTUSPL pisze:
Wie może ktoś dlaczego Zebina nie został powołany?
Zebina nie zagra z powodu zawieszenia za brutalny faul jeszcze za czasow gry w romie. Zostal zdyskwalikowany bodajże na 3 mecze

a co do meczu to Juve nie powinno miec wiekszych problemow z odniesieniem zwyciestwa zwazywszy na slabszy okres ajaxu. Ostatnio tylko zremsowali 3:3 a prowadzili już 3:0 :roll: z drugiej strony nie wiemy na co stać Juventus ,który nie jest jeszcze w rytmie meczowym. Mimo wszystko stawiam na 2:0 bramki powinni zdobyć David i Zlatan :D

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2004, 17:50

Mecz napewno zapowiadający sie bardzo ciekawie dla każdego fana piłki nożnej.Po jednej stronie młodość, a po drugiej doświadczenie, ale jeżeli pisze młodość to nie znaczy, ze mają szybszych zawodników od naszych.Zambrotta i Cannavaro są bardzo szybcy i to oni w obronie będą zapewne przewodzić.

Z dostaniem sie w pole karne napewno nie bedzie łatwo, a tym bardziej środkiem, bo tam stoi Heitintga, a mimo tego, ze Ajax teraz przeżywa malutki kryzys on jest w dość dobrej formie aby przerywać ataki Ibrahimovicia i Treze.Więc bardzo dużo będzie zalezało od skrzydłowych, a tam przeciez jesteśmy bogaci :D :D :D

Moim zdaniem Capello powinien wystawić na prawej stronie Oliveire.On jednak zdobył moje serce po ostatnich występach.W środku pomocy Blasi i Emerson, no i po bokach Pavel i ruben...

A co do wyniku końcowego, to niezbyt przekonywujące zwyciąstwo 2:0...
FORZA JUVE!!...

yogurt_yagodowy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 11:45

ja myślę że tak z 3-0 dla Juve :-) to dopiero poczatek, później będzie już tylko lepiej :-)

PS
ale z Maccabi mogłoby być chociaż tak jak w tamtym roku z Olimpiakosem z 7-0 :-)

Io sono malato di mente ;-)
banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 12:00

cuube pisze:Witam!
Jestem ciekaw co sądzicie o tym meczu. W końcu już 15.09 się odbędzie.

Co do mnie to typuje 2:0 dla Ajaxu.
smiech na sali...dobry zart

wladis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 12:41

KTOS MOZE WIE CZY WOGÓLE BĘDZIE TRANSMISJA Z TEGO MECZU.
JA MA MCYFRE I JESTEM CIEKAW CZY GDZIES BEDZIE LECIAŁ.

P.S. BEDZIE 3:2 DLA JUVE
DEL PIERO
TREZEGUET
NEDVED [/b]

Radzę poczytać regulamin. Złamałeś punkt 3.b. Tym razem Ci daruję bo to Twój 1 post i jesteś z nami od 2 dni. Odsyłam do regulaminu!
-Dragon-

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 12:42

Wicior pisze: Moim zdaniem Capello powinien wystawić na prawej stronie Oliveire.On jednak zdobył moje serce po ostatnich występach.W środku pomocy Blasi i Emerson, no i po bokach Pavel i ruben...

A co do wyniku końcowego, to niezbyt przekonywujące zwyciąstwo 2:0...
FORZA JUVE!!...
własnie ja bymk tez postawił na blasiego bo tachinardi jest po kontuzji i napewno jego forma niejest zbyt wysoka młody blasi bedzie miec okazje zeby sie pokazac a camor tez widze starcił miejsce na rzecz oliviery a ponim jescze jak grał w primaverze niespodziwałem sie ze bedzie tak dobry w drużynie seniorów jak w primaverze

Marcelinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 14:41

ja sie zastanawiem czy nie bedzie remisu 2:2 (popularny wynik ostatnio :D ). A tak powaznie to gdzies 2:1 albo 3:2 dla Juve.

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 15:19

Wydaje mi się że Juventus po wygranej z Brescią, powinien wygrać i z Ajaxem, chociaż 1-0, ale zawsze coś, zawsze 3 pkt :D

<Juventus Semper Fidelis>
`Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 16:46

1.post

Wiecie może czy na kablówce jest program który będzie transmitował mecz Ajax - Juve ?? Obstawiam 2 - 0 dla Juventini.

2.post

Nie wiem po co wogule nam Zlatan w Juve ?!?! Nie lubie go wogule bo jest brzydki. Zawsze go nie cierpiałem. O wiele bardziej lubie Treze i Alex i to oni powinni grać. Dlaczego tak uważam ?? Ponieważ Alex jest doświadczonym piłkażem potrafi poprowadzić Juve do zwycięstwa i jest dobrym rozgrywającym. A Trezeguet jest świetnym napastnikiem i ma smykałke do strzelania bramek :). A Zlatan przyszedł do Juve by zastąpić Di Vaio a nie Alexa i niech o tym nie zapomina :x

Czytając tę wypowiedź można się popłakać :? Prezentujesz bardzo niski poziom. Popracuj nad swoimi wypowiedziami. Przed tem jednak odsyłam do regulamnu. Dostajesz ostrzeżenie, za 2 posty pod sobą, zawsze mozesz zmienić. Koniec olewania regulaminu! :evil:
-Dragon-

z Juve od 1995 - 2005
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 16:53

ja sądze ze wygrana jest jak najbardziej w naszym zasięgu. Ajax to nie jest jakis tam przeciwnik, Juve bedzie musiało zagrac uważnie w obronie, poniewaz kontry teamu z amsterdamu są naprawde groźne. Ciekawi mnie tylko jak nastawi Capello swoich podopiecznych, poniewaz ajax zawsze gra bardzo ofensywnie!, ale jestem realistą i wierze ze to ajax sie bedzie bronił. Ja stawiam na wynik 3-1 Dla juve, miejmy nadzieje ze nowy nabtyek w napadzie(mowa tu o zlatanie) strzeli jakiegos gola...

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 16:59

Ja obstawiam 2-0 dla Starej Damy i miejmy nadzieje że sprawdzi się to co śniło się Moggi'emu :D Obstawiam że bramki strzeli oczywiście Zlatan i Olivera. Mam oczywiście nadzieje ze sny Moggiego będą zawsze się sprawdzały i ze będzie on śnił o samych wygranych :) Co do Ajaxu to napewno będzie trudno z nimi wygrać tak jak zawsze zresztą a Juventus też będzie grał na swoim klasowym poziomie. Będzie bardzo ciekawy mecz... Ach. żeby to było w TVP :(

SFOLTAN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 17:02

obawiam sie tego meczu . Pierwszy mecz zawsze niewiadomą . Ale powinno być z 2 -1 2-0 zobaczy sie

piteRTS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 17:52

Niebedzie łatwo o zwycięstwo bo Ajax na swoim terenie gra bardzo dobrze ale mam nadzieje ze chociaz minimalne zwycięstwo Starej Damy stanie sie faktem, inaczej byc niemoże :-D

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 18:26

`Alex pisze:Nie wiem po co wogule nam Zlatan w Juve ?!?! Nie lubie go wogule bo jest brzydki.
Fajna argumentacja "dlaczego nie lubię Zlatana" :D

Zablokowany