Djurgarden - Juventus 1:4 (III runda el.LM)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Fedo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2004, 23:44

Jesteśmy w Lidze Mistrzów teraz trzeba wygrać jak najwięcej spotkań.

Guthwine

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2004, 23:55

Graaaal!!!! No to milo! hihihi

Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 00:02

Świetnie, wreszczie ładny mecz Juve. Trzeba pochwalić Olivere, jak oglądałem turnieje o Trofeo Tim i Birre Moretti to sie zastanawialem co ten gosc robi w Juve, dzisiaj ogladajac mecz z Djurgarden bylem zaskoczony jego metamorfozą, świetnie gral na prawej stronie, piękna asysta przy pierwszej bramce.W ogóle pomoc zagrała bardzo dobrze- Emerson i Blasi świetnie rozbijali ataki przeciwników, a na stronach dobrze radzili sobie Nedved i Olivera bo to głównie skrzydlami Juve atakowalo, dobry mecz oczywiście Zambrotty, no i napastnicy- bardzo dobry mecz w ich wykonaniu, jednak ja najbardzej się ciesze ze Juve zagralo z zębem i z ogromną ochotą do walki. FORZA JUVE!!!

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 00:42

No tośmy wygrali... Meczu nie oglądałem bo "Siła wyższa" nakazywala robić co innego, ale bramki niczego sobie...:) i tu muszę pochwalić bramkę dla Szwedów, choć trochę cufaliczna ale ładna. A z bramek Juve...hmm..nie zgadniecie...bramka Alexa :D - wiem że jedna jaskółka... ale iluż było ludzi co go już na straty spisało? :wink:

A jesli mogę się jeszcze odnieść do 1 meczu to wydaje mi się że zbyt wele tam miała do powiedzenia pogoda i jakby było w miarę sucho na Delle Alpi (a nie po kostki w wodzie) to i wynik przed rewanżem byłby lepszy. Ale nie narzekajmy - jesteśmy w CL i teraz losowanie - oby pomyślne i oby udane na koniec :D

bono

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 00:58

Świetny wynik. Bramki naprawdę piękne ( chyba najładniejsza jednak ta, którą strzlili Szwedzi ). Nie widziałem meczu tylko skrót na Polsacie Sport. Gdyby przyszedł Cannavaro i Jankulovski moglibyśmy realnie myśleć o mistrzostwie i co najmniej półfinale w CL. Wszystko się wyjaśni do wtorku :)

Obrazek
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 01:55

dokladnie, kamien spadl mi z serca !!!

potwierdza sie zasada, ze trzeba rozrozniac mecze towarzyskie od tych, ktorym towarzysza konkretne emocje. zwyciestwo 4:1 w sztokholmie na rasundzie nad mistrzem szwecji ma swoja wymowe. zapewne optymistyczni szwedzi po zawirowaniach towarzyszacych czerwcowym euro mieli spore nadzieje na sukces ich klubowych pupili.. na szczescie jednak nic z tego nie wyszlo. wreszcie gola zdobyl alex del piero. mam nadzieje, ze to go tylko zmobilizuje do dalszej pracy. wynik pokazuje, ze mozemy wypowiadac sie o naszych zawodnikach w samych superlatywach. mamy im za co dziekowac.. albowiem trudno byloby zniesc nasza nieobecnosc w tych najbardziej elitarnych rozgrywkach. grande juve. jest dobrze.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 02:01

Bravoo, wkońcu jakiś porządny wynik. A już sie obawiałem, teraz tylko czekać na losowanie i grać tak dalej .Zmieścił tu ktoś gole z tego meczu ? Z taką grą możemy wiele w LM, chociaż wiem, że to był słaby rywal .

rrrradek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 06:29

No nareszcie Alex pokazał klasę. dawno już nie grał na takim poziomie i ta bramka. Podobna do tej strzelonej piętką z Borussią Dortmund. Tak potrafią tylko najwięksi. w fazie grupowej chciałbym rosenborg, monaco i werder brema.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 07:04

cudownie!!!
Juve w LM! mam nadzieje,że ten mecz bedzie początkiem dobrej passy Juve :!: :idea: Trzeba pochwailc trezegueta, Del Piero, nedveda i innych którzy sie przyczynili do awansu :wink:

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 09:34

ogladalem ten mecz i prawie cala druzyna grala bezblednie
pare bledow popelnim montero i birindeli, pomoc byla bezbledna poza tym ze czasami oliviera wysuwal sobie pilke za daleko :P , w ataku oczywiscie krolowal treze, alex tez dobrze zagral :D

Obrazek
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 10:43

Ja się bardzo ciesze z wygranej. :D :D
Najlepiej grał Trezeguet. Teraz trzeba tylko czekać na losowanie.

P.S. Sorry, że dalej nie komentował ale miałem problemy techniczne z internetem. :evil:

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 11:29

No i pysznie... mamy zwycięstwo oraz awans, co wreszcie daje optymistyczny wizerunek dla tego sezonu. Capello zmotywował drużynę, która w końcu pokazała, że ma potencjał, tylko trzeba go umieć w pełni wykorzystać. Mam nadzieję, że cała machina zwana Juve się "dotrze" i w pełni sezonu będzie prezentować równą i wysoką formę. Teraz kolej na Moggiego, oby nie zawiódł...

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 11:46

No i widzicie że nie było co płakać. Już po pierwszym meczu że w rewanżu sie chłopaki zmobilizują. A przechodząc do sedna sprawy to trzeba przyznać że poraz kolejny okazało się jak wiele znaczy dla naszej drużyny Nedved-wrócił i od razu przekonywujące zwycięstwo. Podobała mi sie też nasza pomoc-mieszanka doświadczenia(Nedved, Emerson) z młodością(Oliviera, Blasi).Jest liga mistrzów więc jest i sporo kasy na dzień dobry. Teraz wypada już tylko czekać na jakieś transfery

Forza Squadra Bianconera
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 12:38

Oto bramki z meczu niestety bez bramki Nedveda i Djurgarden :-D
http://juvefc.com/Videos/04_05/03djur_alex.wmv Del piero
http://juvefc.com/Videos/04_05/04djur_trez.wmv Trezeguet
http://juvefc.com/Videos/04_05/05djur_trez.wmv Trezeguet

Miłego ściągania. :wink:

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2004, 14:59

Asta#8 pisze:Oto bramki z meczu niestety bez bramki Nedveda i Djurgarden :-D
http://juvefc.com/Videos/04_05/03djur_alex.wmv Del piero
http://juvefc.com/Videos/04_05/04djur_trez.wmv Trezeguet
http://juvefc.com/Videos/04_05/05djur_trez.wmv Trezeguet

Miłego ściągania. :wink:
wielkie dzięki za te bramki kawał swietnej roboty :wink: A powracając do meczu to poprostu Super TAKIE JUVE chciałbym widziec zawsze waleczne ambitne no i skuteczne :D

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Zablokowany