Na jakiej pozycji lubicje grać??(Piłka Nożna)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Na jakiej pozycji lubicje grać??

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
BIMB0

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2004, 15:23

Ja jestem ,,Południak" czyli lewo ręczny i lewo nożny. Moje warunki fizyczne sprzyjają lewej pomocy. Gdyż potrafie szybko biegać wyprowadzać akcje dobrze drybluje ale jak każdemu piłkażowi zdażają sie wpadki :lol: potrafie też celnie strzelać z dystansu. Mam smykałke do strzelania bramek. Kiedy jestem na boisku gram całym sercem i wyciskam z siebie siódme poty. Stworzony jestem do grania na ataku gdyż potrafie idealnie wykożystać daną mi akcje. W ostateczności pełnie też rolę Cafu. Czyli ofensywnego obrońcy. :)

Dwa posty wczesniej nie wystarczylo zeby sie wypowiedziec??
kouba

adi666

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2004, 19:25

sluchajcie [a wlasciwie czytajcie] chlopaki: a w jakich druzynach wystepujecie i rozwijacie swoje piekne futbolowe kariery;

moj klub i liga, w ktorej wystepuje:

Pedzacy Pavulon Swierzynko - Klasa A

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2004, 20:03

Ja zazwyczaj gram jako napastnik i lubie grać w ataku :-D . Jestem do tego przyzwyczajony i tylko na ataku potrafi coś ze mnie być. Jakiś czas temu jakoś tak wyszło, że zagrałem se na obronie, to był błąd, kompletnie sie gubie w obronie, nieumiem grać jako obrońca. :?

rrrradek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2004, 20:32

w warszawskiej lidze szóstek gram na lewej obronie, czasem z konieczności na prawej. moim wzorem jest zambrotta i to on jest najlepszym lewym obrońcą świata a nie ten obcinak roberto carlos.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2004, 23:40

Ja bylem niegdys bramkarzem niezle mi szlo. W turniejach szkolnych puszczalem tylko karne ale to dopiero w seriach tak to ani jednej bramki. Grorzej szlo w turniejach ze straszymi ale to wszystko do momentu gdy zlamalem obojczyk na snow boardzie. Lecz znalazlem rozwiazanie zawsze kochalem gre defensywna. Wiec sprobowalem w obronie poczatki byly ciezkie szlo mi beznadziejnie ale przemoglem sie z meczu na mecz gralem coraz lepiej nikt nie mogl uwierzyc ze tak szybko staje sie coraz lepszy. Teraz jestesm jednym z najlepszych obroncow w miescie. Gram zawsze na srodku obrony i dryguje cala defensywa. Gram jako ostatni bo wiem jak to jest jak sie napala na bramke a potem brakmarz zostaje sam. Czasami musze schodzic na skrzydla to ze jestem prawo nozny nie przeszkadza mi grac po lewej stronie. Na ogol gram ostro. :twisted: Jeszcze kiedys bedziecie mnie podziwiac jak bede gral w szeregach Juve. :lol:

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2004, 14:56

Ja gram zawsze jako ofensywny pomocnik

Obrazek
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2004, 18:02

Ja tam najbardziej lubie grać na prawej pomocy ale jak gram środkowego to też mi dobrze z tym .Koledzy twierdzą że jestem gwiazdorem bo nikt z nich tyle sie nie kiwa ,i nie robi tego z takim rezultatem jak ja .Po za tym lubie se zejsc i kropnąć z prawej nogi .
Mam dobre centry i dobrze wrzucam w z kornera.Jak grałem w klubie to zawsze była to prawa pomoc :lol:

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
Andinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2004, 18:08

ja najczesciej gram w meczach osiedlowych na ataku ze względu na to ż jestem jednym z wyższych w teamie - 175 to może nie duzo ale w moim teamie jestem najwyższy.A jak nie uda mi sie załapac na atak to gram na srodku pomocy-to mi wychodzi troszke gorzej -ale na każdej pozycji daje z siebie wszystko (nie chwaląc sie) 8)

Vienio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2004, 20:16

Ja lubie grac jako napastnik i zawsze gram na tej pozycji jestem w miare bardzo szybki i technicznie wyszkolony dobrze :D

Vienio
Arek13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2004, 23:49

ja jestem w klubie skrzydlowym pomocnikiem ale czesto takze lubie grac jako obronca i takze potrafie strzelac z tej pozycji bramki ale wedlug mnie najbardziej fajowa jest pozycja ofensywnego pomocnika gralem na niej 3 razy ale sie bosko gra caly czas kontakty z pilka i mozna dryblowac duzo i wyprowadzac akcje ofensywne poprostu nawjazniejsza pozycja w ofensywie!!!!!!!! A niebede mowil jak gram bo widzailem ze niktoryz sie chwalili ja wystarczy powiem w jakim klubie gram i to chyba jest dowodem moich mozliwosci HANNOVER 96 i teraz mowie serio!!!

Sepuku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 00:02

Nio oczywiscie ze stoper !!!! Nie am jak ostre starcie , meska gra bark w bark , cale mnowsto wslizgow i kontry , gra glowa , albo przeczytac gre i przerwac akcje za wczasu . Mega satysfakcja :]]]]]]

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 00:09

Gram doslownie na kazdej pozycji. Troche ciezko jest ostatnio w obronie bo waze tylko 65kg, ale pozostale pozycje (wlaczajac bramke) bardzo mi pasuja. Troche gorzej czuje sie na lewej pomocy z racji tego ze lewa noga nie ma takiej sily jak prawa(caly czas nad tym pracuje).
Czesto gram w ataku, ale nie ze wzgledu na technike czy cos tylko ze wzgledu na wzrost - 189cm.
Tak wiec niewazne na jakiej pozycji, wazne zeby w ogole pograc ;)

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2004, 09:07

Ja lubie grać w napadzie :D ale ostatnio spodobała mi się gra na środku pomocy :-D .Lubie dogrywać piłki a że robie to dobrze to druyżyna ma ze mnie pożytek

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2004, 18:33

Ja gram na prawej pomocy i uważam że dobrze mi idzie na tej pozycji także czasami na lewej pomocy lecz też czasami wchodze do środkowej obrony ale to tylko czasami

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2004, 18:15

Ja uwielbiam grać na dwóch pozycjach:
-defensywny pomocnik- poprostu lubię grać od bramki do bramki, gdy widzę że rywale atakują moim odruchem jest to że od razu się cofam, a gdy piłka jest z przodu zawsze stoję metra za polem karnym, a pozatym jak gram na środku bardzo lubię zejść sobie na któreś skrzydło tak jak to robi Nedved(tylko ze on jest ofensywny), a pozatym bardzo lubię asystować, bardziej dumny jestem z siebie gdy ktoś po moim dograniu strzeli bramkę niż gdy sam strzelę bramkę, gdy jestem sam na sam to musi być ktoś koło mnie zebym mógł mu dograć.
Oprócz tego jestem agresywny, powiem więcej jestem zbyt agresywny, nie jestem zbyt szybkiwięc gdy widzę że napastnik mi ucieka to próbuję wybić mu piłkę wślizgiem, nie zawsze udaję sie trafić w piłkę, a wtedy następne w kolejce są nogi rywala, a wiadomo że za taki faul grozi żółć albo nawet czerwień.
-bramkarz- na tej pozycji najbardziej lubię sytuacje sam na sam, bronienie takich sytuacji to moje hobby, kiedyś gdy mój brat stał na obronie to wręcz go poprosiłem żeby czasami puszcał takie sytuację, zawsze wtedy rzucam się przeciewnikowi pod nogi, parę razy skończyło się to boleśnie dla mnie najbardziej zapamiętałem, gdy wyrwalem koledze spod nóg piłkę, a ten już przymieżał się do strzału i kopnął mnie w najbardziej czułe miejsce, a drugi raz to podczas ostatnich wakacji gdy w podobnych oklicznościach dostałem w twarz, naszczęście obyło się bez szfów, bo skończyło się na limie. Raz już ktoś mi powiedział że żeby tak ryzykować jak ja trzeba być nieźle popierd.....( to był cyctat więc mam nadzieję że obejdzie się bez żółtej kartki), no ale żeby być bramkarzem trzeba mieć świra.
Na obronie też mogę grać i wcale się nie obrażę jak ktoś by mi kazał tam grać, ale napewno ostatnia pozycja na której bym chciał grac to napastnik poprostu jak już napisałem strzelanie goli jest nie dla mnie.
Ale tak wogóle to dla mnie najabrdziej liczy się to ze gram, że tworzę część druzyny nieważne na jakiej pozycji, kocham grać w gałę nie ważne w jakiej części boiska.

Ale bez względu na to co tu napisałem to myślę że jeszcze słaby ze mnie bramkarz, zresztą to samo tyczy się pomocnika, chyba wogóle nie jestem najlepszym zawodnikiem, ale kocham grać w piłkę i tylko to się naprawdę liczy.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ