Ideał kobiety

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 01:34

Ideal? Ja nie mam idealu.... Takie cus jak ideal po prostu nie istnieje, a tym bardziej kobieta idealna :) A wracajac do tematu, to podobaja mi sie kobity z niebieskimi oczetami. Takimi blekitnymi, jak woda w kibelku u mojej cioci. [Polaczenie dwoch rzeczy, ktore smakowo nie pasuja do siebie? Taa....] Kilka dziewczyn znam, ktore maja sliczne niebieskie oczki. Niesamowite, wygladaja jakby byly namalowane blekitna farba. Nie wazne jaki kolor wlosu, czarny czy blond (z czarnym nawet bardziej pasuje), ale oczki powinny byc niebieskie.
Figura? Eee, no taka - nie za chuda (Calista), nie za gruba (Whoopie), taka w sam raz. Taka do uscisniecia, zeby bylo ja za co zlapac. Zeby sie nie polamala w rekach albo zeby czlowiek nie utonal w jej "kochanym" cialku.
Ladny usmiech jest oczywiscie waznym atutem. Najlepiej, jak sie robia jej takie banieczki z policzkow, kiedy sie usmiecha. Delikatna i subtelna (to nie tekst z reklamy kawy).
Charakter? Hmmm.... poczucie humoru obowiazkowe, podatna na humor, wrecz permanentnie wesola i usmiechnieta.
Spokojna i niekrzykliwa, wyluzowana i opanowana. Zeby mozna bylo z nia pogadac, wlasciwie nie POgadac, tylko gadac i gadac. Siedziec na laweczce lub na laczce posrod krowich kupek [jak romantycznie] i gadac.
Znane osobistosci, ktore sa dosc ladne. Hmmm, wiekszosc biegaczek w Atenach, ale tylko kiedy pokazuja start z kamery stojacej za zawodniczkami :twisted:
No Avril, ladna, ladna... Kurnikova tez, Pani Buffon z telewizji RAI DUE.
A z osobistosci nie znanych Wam, a przeze mnie widzianych to:
Marta - moja korepetytorka :)
Amerykanka Erin - dziewczyna z biura, w fabryce w ktorej teraz jestem
corka, kobiety z ktora bylem na wycieczce.. tylko, ze corka ma 16 lat :( ale jest ladna :) tzn. oooooooczki ma niebieskie tak bardzo, ze slicznie az...
a na koniec, to powiem tylko tyle, ze kobita jest wtedy ladna, jak sie ja zobaczy przez okno z autobusu, a potem widzi sie ja na kazdej wystawie sklepowej :)

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 10:33

Co tu sie bede rozpisywaB mój ideal kobiety znajduje si tu http://forest-01.republika.pl/pliki/gal ... _lima.html :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 11:14

Ważne żeby była naturalna i nie przedkładała makijażu na "pierwotne piękno". W końcu jak laska jest ładne to makijaż nie jest jej niezbędny, ewentualnie taki malutki podkreślający jej największe zalety. Nazwisko hmmm C.Electra? A.Kurnikova?

weyb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 11:29

salma hayek

:: FORZA JUVE ::
juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 13:08

Sporo mozna sie dowiedziec ( a przedewszystkim zobaczyc :D ) ale jezeli chodzi o wyglad to Ania Przybylska Kasia Bujakiewicz iSalma Hayek.
Ale to jest tylko wyglad, ktory jest tylko dodatkiem bo gwarantuje ze z zadnym z tych "idealow" zaden z was by nie wytrzymal jak by miala wredny charakterek.

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 13:48

nie znacie się CARMEN ELECTRA to jest to nic dodać nic ująć jak do tej pory nei widziałem jej zdjęcia które nie jest sexowne!

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 14:47

Pelson pisze:nie znacie się CARMEN ELECTRA to jest to nic dodać nic ująć jak do tej pory nei widziałem jej zdjęcia które nie jest sexowne!
Proponuje zmyc makijaz zabrac sztuczne czesci ciala i zobaczysz 8)
Mam do ciebie prosbe:przestan nabijac bo staje sie to juz malo zabawne :?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 20:03

Bez wątpienia Daniela Hantuchowa (tak, tak ta tenisistka :wink: )

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2004, 01:24

Ideał Kobiety...hmmm..no cóż...
Ja mam może nieco inne spojrzenie niż większość wypowiadających się tu kolegów, ale dla mnie ideał Kobiety jest taki że Kobieta idealna nie jest tylko "piękną ozdobą mężczyzny" ale przede wszystkim przyjacielem takim przed którym my "twardzi faceci" nie powinnismy się wstydzić niczego - nawet łez. Jest to Kobieta która jest dla Ciebie równie atrakcyjna rano po przebudzeniu jak była przed pójściem spać wieczorem. Która wypowie się z zainteresowaniem o Twoim hobby (tak, tak - nawet o Juve!), ale także odciągnie Cię czasem od telewizora i sprawi że zorientujesz się w czwartek rano że nie obejżałeś meczu Ligi Mistrzów we środę i wcale Ci nie żal tego że "uciekł". Która poruszy w Tobie takie pokłady wrażliwości o których nie miałeś dotąd nawet pojęcia że je masz, która wyciągnie Cię na zakupy, a Ty poczujesz że to całkiem niezła rozrywka :wink: . Która pójdzie z Tobą na horror do kina dlatego żeby móc się do Ciebie poprzytulać z być może udawanego strachu (bo oczywiście lubi oglądać horrory :wink: ). Która kupi sobie szalik Juventusu niekoniecznie dlatego że pokochała ten klub, ale dlatego żeby Ci zrobic przyjemność oraz z tego powodu iz stwierdziła, że w tych kolorkach bardzo jej do twarzy - czego wcześniej nie zauważyła, a dzięki Twej fascynacji Juve owszem :)

No i oczywiście ma to "COŚ" co sprawia że my faceci zapominamy o całym Bożym świecie z piłką nożną na czele..... :-D

Ależ się rozpisałem...ciekawe czy ktoś to przeczyta.... ;)

A tak na koniec..... IDEAŁ ISTNIEJE!!!!! :-D

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2005, 19:37

A ja mam 2 ideały :D Nie przepadam za blondynkami, za duzo razy sie na nich zawiodlem :)
1. Weronika Rosati - nie jest wysoka, ma piekne oczy oraz rysy twarzy, zgrabna, ładnie sie ubiera, napewno jest mądra bo studiuje na Łódzkiej FIlmowce. Jednym słowem jest przepiekna.
2. Cindy Fabre - Miss Francji 2005, ma piekna figure, jest szczupla, najpiekniejsze usta i oczy jakie kiedykolwiek widziałem. Mądra, inteligenta studentka. Młoda. Brunetka, ma piekne włosy. Co tu duzo gadać. IDEAŁ KOBIETY!
Dobra koncze, bo juz mi sie plakac chce ze nie spotkam nigdy równie pieknej kobiety :(

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2005, 20:29

Ja nie mam czegoś takiego jak ideał, nie mam czegoś takiego że podoba mi się tylko jeden typ kobiet, mi się podobają różene typy kobiet, i nie jest to załeżene czy jest to brunetka, blondynka czy ruda, alby czy ma czarne, niebieskie czy piwne oczy, musi mieć w sobie to coś...

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2005, 20:38

oczywiście moja stokroteczko (czytaj dziewczyna;-)

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2005, 20:45

hehe 170-180 cm wzrostu...dlugie ladne nogi, ciemne wlosy(blondynek nie preferuje :D ), ladny tyleczek :wink: ...wymiary cos kolo90/60/90 :twisted: ale tez musi miec to cos w sobie, wkoncu nie sam wyglad sie liczy...aha i zielone oczy :wink:

Obrazek
Gianni_Marciano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2005, 21:01

Meksykańska modelka Elsa Benitez to jest mój ideał kobiety , zgrabna , z brązowa karnacja i ciemnymi włosami , to jest to :wink:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2005, 21:11

dla mnie ideałem jest pewna dziewczynka z mojej klasy :wink: niestety z nią nie chodze :cry:

ODPOWIEDZ