następca roberto baggio-kto nim jest/bedzie???
- Lypsky
- Juventino
Roby Baggio jest moim ulubionym pilkarzem.Od niego zaczela sie moja przygoda z pilka.Mowienie ze jest przereklamowany tylko mnie smieszy.
Nie bede duzo pisal bo wiele rzeczy ktore chcialem wyrazic zostalo juz napisanych.Baggio byl pilkarzem jedynym w swoim rodzaju nawet w najgorszych chwilach potrafil pociagnac zespol do zwyciestwa.Strzelil ponad 200 bramek w Serie A.Kochany we Wloszech jak malo kto nazwany ''cudownym dzieckiem wloskie pilki''.Zasluzyl na to miano jak malo kto.Nie ma zawodnika ktory moglby zastapic Baggio on byl jedyny wyjatkowy.Porownanie Cassano do Baggio nawet mnie nie smieszy
natomiast co do Alexa nigdy Roby'emu nie dorownal choc przed pamietana kontuzja mozna powiedziec ze byl blisko.Roby pozostanie w sercach kibicow na dlugie czasy zostanie zapamietany jako gwiazda jako pilkarz doskonaly jedyny w swoim rodzaju.Przewodzil druzynie jak najlepszy wodz nigdy sie nie poddawal potrafil sam roztrzygnac o losach spotkania.Poza boiskiem byl wspanialym czlowiekiem na ktorego zawsze mozna bylo liczyc.Zawsze usmiechniety i mily.Mam nadzieje ze jednak wroci na boisko i jeszcze pokaze swoje walory.Zalowalem ze nie zostal wziety na ostatnie Euro nawet kosztem Alexa.Zawodnika takiego jak Baggio(mimo wieku) zabraklo Wlochom na mistrzostwach.Mam nadzieje ze mowienie o zakonczeniu kariery bylo przedwczesne a Roby zdecyduje sie jeszcze powrocic na boisko.
Aha jeszcze jedno.Podpisuje sie pod tym co napisal TomekW.
Piekna wypowiedz.
a jednak o Robym mozna mowic bez konca 
Nie bede duzo pisal bo wiele rzeczy ktore chcialem wyrazic zostalo juz napisanych.Baggio byl pilkarzem jedynym w swoim rodzaju nawet w najgorszych chwilach potrafil pociagnac zespol do zwyciestwa.Strzelil ponad 200 bramek w Serie A.Kochany we Wloszech jak malo kto nazwany ''cudownym dzieckiem wloskie pilki''.Zasluzyl na to miano jak malo kto.Nie ma zawodnika ktory moglby zastapic Baggio on byl jedyny wyjatkowy.Porownanie Cassano do Baggio nawet mnie nie smieszy

Aha jeszcze jedno.Podpisuje sie pod tym co napisal TomekW.
Piekna wypowiedz.
Mialem duzo nie pisacNie bede duzo pisal bo wiele rzeczy ktore chcialem wyrazic zostalo juz napisanych

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady