Najlepszy piłkarz Juve wszechczasów to....??
- Del Przemek
- Juventino
Platini i Del Piero :-D
- nookie
- Juventino
w sumie chyba Francuzi byli najlepsi w JUVE.Platini i Zidane..jak ja widze jak on wymiata teraz w Realu to mie cos sciska za gardlo
:D ale trudno ocenic kto najlepszy...po tylu latach wszystko sie zmienia..na pewno po tym sezonie najlepszy byl Pavelek 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
njlepszy w historii Juve był Platini.
Zaraz po nim są Zoff,Borel,Cabrini,Nedved,Del Piero,Boniperti
Zaraz po nim są Zoff,Borel,Cabrini,Nedved,Del Piero,Boniperti
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2003, 13:46 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Slim
- Juventino
1. Platini ---> wspaniala technika, sympatyczny, opanowany i zdeterminowany + to ze wciaz kocha Juve 
2. Rossi ---> Wspanialy gracz, skormny, dobry technicznie, szybki + jego kaczy chod...
3. Baggio ---> Wspanialy zawodnik mam do niego sentyment... no i te gwiazdki w oczach
4. Del Piero ---> ehh kazdy juz chyba wie ze go uwielbiam i jest masa cech ktore moglbym tu wpisac
5. Nedved --> nazwisko mowi wszystko
Buffon ---> j.w
Na wyroznienie zasluzyli takze: Porrini, Peruzzi, Ravanelli, Vialli, Jugovic...

2. Rossi ---> Wspanialy gracz, skormny, dobry technicznie, szybki + jego kaczy chod...
3. Baggio ---> Wspanialy zawodnik mam do niego sentyment... no i te gwiazdki w oczach

4. Del Piero ---> ehh kazdy juz chyba wie ze go uwielbiam i jest masa cech ktore moglbym tu wpisac

Buffon ---> j.w
Na wyroznienie zasluzyli takze: Porrini, Peruzzi, Ravanelli, Vialli, Jugovic...
- Semi
- Qualità Juventino
Philby 25.04.2003 pisze: 1. Rossi
2. Platini
3. Bonipietrii
4. Boniek
5. Del Piero
hmm Philby szybko zmienia zdanie 8)Philby 10.06.2003 pisze:1. Platini ---> wspaniala technika, sympatyczny, opanowany i zdeterminowany + to ze wciaz kocha Juve
Buffon ---> j.w
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- Slim
- Juventino
Moze nie tyle szybko co po prostu mielismy tylu wspanialych zawodnikow ze juz nie wiem jak wpisac... Platini to najwieksza legenda Juve a Rossi wspanialy pilkarz ale to byl typowy snajper dlatego teraz wpisalem na 2 miejscu... Bonka boje sie wpisywac ;-) Del Piero byl jest i bedzie Bonipietrii coz... zapomnialem o nim w tamtym momencie jak pisalemSemi pisze:Philby 25.04.2003 pisze: 1. Rossi
2. Platini
3. Bonipietrii
4. Boniek
5. Del Pierohmm Philby szybko zmienia zdanie 8)Philby 10.06.2003 pisze:1. Platini ---> wspaniala technika, sympatyczny, opanowany i zdeterminowany + to ze wciaz kocha Juve
Buffon ---> j.w