orginalne koszulki JUVE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 16:55

DjJuve pisze:Tylko gdzie teraz kupic orginalna koszulke Juve na nowy sezon za w miare rozsadna cene?? :roll:
w Bulgarii ;) Ja jak tam bylem to kupilem koszulke Juve za 35 leva, czyli w przeliczeniu na zlotowki to okolo 77!!, a to jest oryginalna! W bulgarii wszystko w tych sprawach jest tanie (jescze alkohol tani jest).
A kupilem sobie dokladnie taka sama jak ta: http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=306

mighal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 17:22

ja zamówiłem na allegro koszulke juve. to było dawno bo jet to koszulka lotto. ale za 115zl mam oryginalną koszulke najwyzszej jakości i jestem zadowolony. mam ją 2 lata a nic sie z nią nie dzieje

Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 18:10

Mosiu pisze:Ja jestem z Warszawy , ale też szukam koszulki Juve . Tylko że mam 2 metry wzrostu i ciężko mi znalezć moj rozmiar :twisted: Więc jak ktoś zna jakich sklep w stolicy z koszulkami to niech da znać, będe bardzo wdzięczny :twisted:
Z Warszwy nie jestem ale swoja koszulke JUVE własnie tam kupiłem ,sprobuj zagladnac do sklepu GO SPORT w Jankach,moze tam znajdziesz swoj rozmiar. Pozdrawiam Warszawe :)

I believe I can fly

I believe I can touch the sky
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 19:35

Wiec tak, jesli chodzi o koszulki: sklep koszulki.punkt.pl juz nie istnieje. Na allegro sa teraz w pelni oryginalne koszulki, wczesniej jakis dwoch kolesi sprzedawalo podruby - slynne koszulki juve Fastweb, policja ich juz zlapala. Na allegro sa teraz dobre koszulki nawet te na sezon 04/05 i fotki tych koszulek sa spoko. Na kitbag'u tez sa oryginalne koszulki ale ich zdjecia sa troche dziwne ale towar jest taki jak na allegro. Jeszcze jest strona taniekoszulki i cos tam dalej, zdjecia tych koszulek sa daremne naprawde - zobaczcie logo SkySport - ale tak jak w przypadku Kitbaga koszulki moga byc oryginalne.
Nie kupujcie koszulek w sklepach Nike - tylko przeplacacie a towar ten sam - prosto od producenta tylko sklep nalicza sobie 200 zl marzy a w necie jakies 20-30 zł

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 19:49

kouba pisze: w Bulgarii ;) Ja jak tam bylem to kupilem koszulke Juve za 35 leva, czyli w przeliczeniu na zlotowki to okolo 77!!, a to jest oryginalna! W bulgarii wszystko w tych sprawach jest tanie (jescze alkohol tani jest).
A kupilem sobie dokladnie taka sama jak ta: http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=306
To miales sporo szczescia(za taka cene i tak piekna koszulke) lecz ja narazie sie do Bulgarii nie wybieram :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 20:06

Obrazek
Takie koszulki są na allegro.pl i dokładnie taką dostałem. 8)
Są to oryginalne koszulki Nike-logo Nike i gwiazdki są naszywane, sponsor jest naprasowany.
Koszulka wyglada bardzo fajnie i jest totalnie wygodna :D
Nie widze roznicy miedzy tą, a koszulką ze sklepu Juvestore.

P.S- Takie same są na zagranicznych sklepach internetowych i oczywiscie na Juvestore. 8)

P.S.2- Koszulki są jak narazie bez nazwisk, ale juz niebawem mają sie pojawic z numerami i nazwiskami takimi jak na tych koszulkach, w ktorych grają piłkarze :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2004, 21:23

To spoko, planuje sobie kupic na allegro ta koszulke ale na plecach z 9 Ibrahimovica, w pasy sky sport, chcialbym rozmiar XXL ale podobno najwieksze sa XL , wiekszych nie robią. Możecie podac nick tego kolesia na allegro co je wystawia. Dzieki i Pozdro

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
mario

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2004, 01:14

wojtom11 pisze: Takie koszulki są na allegro.pl i dokładnie taką dostałem. 8)
Są to oryginalne koszulki Nike-logo Nike i gwiazdki są naszywane, sponsor jest naprasowany.
Jak mozesz to napisz mi jeszcze czy spod loga SKY SPORT nie przeswituja pasy? (w tym wypadku ten jeden czarny). Na tym zdjeciu co zalaczyles tego nie zauwazylem ale na jakis innych zdjeciach to widzialem i to mnie wlasnie martwi, bo w rzeczywistosci na oryginalnych koszulkach przeswitywanie pasow spod reklam czy nazwisk zawodnikow chyba nie wystepuje. Aha i powiedz mi jeszcze jaka masz date (rok) na metce NIKE?

PS. Nie wie ktos czy da sie na allegro znalesc koszulke JUVE inna niz w rozmiaze XL? Chodzi mi o rozmiar L.

mario
banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2004, 03:11

mario - masz racje na poczatku tematu ..ze trudno rozroznic orginal od nieorginalu...tylko ze orginal to koszulka np z meczu ze pilkarz dal...reszta nawet te z NIKE wygladajace jak te w ktorych gra del piero i reszta to nie orginal tylko...replika :P . Tak to sie nazywa... i jesli ktos szuka we Wroclawiu to jak naprawdziwsze repliki koszulki Juve mozna kupic w Koronie w sklepie Go Sport ..no i jak bys pytal jest z tego super mateterialu co robi NIKE i np PUMA dla kadry wloch ..ze jest super cienki i lekki bardzo..no i ten znak zawyzony w gore jak te nowe kroje NIKE..

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 14:41

A czy mógłby ktoś tak sterścić czym się różnią orginały od nieorginałów... w takim sensie żebym potrafił rozróżnić zakupioną koszulkę :P
i czy ktoś już coś wie na temat sklepu www.taniekoszulkicom
Ostatnio zmieniony 25 września 2004, 14:58 przez bblackk, łącznie zmieniany 1 raz.

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 14:56

dwie najwazniejsze roznice.
1. oryginaly sa wykonane z dri-fitu czyli materialu przepuszczajacego powietrze.
2. z oryginalnych koszulek czesc kasy dostaje klub.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 18:21

Mowiac ze koszulka jest oryginlna , kazdzden ma na mysli oryginlana koszulke danej firmy , czyli w przypadku juve ze jest to oryginlana koszulka juve . A jesli chozi o słowo replika to ona oznacza ze jest to koszulka ktora jest replika ( kopią) tej "głownej" czyli w naszym przypadku tej w której graja pilkarze . Nie musi byc ona identyczna , lae jest podobna i jest orginlana koszulka nike . Tak samo jest np. z korkami te predatory za 350 zł to tez sa repliki tych w ktorych graja Becham czy Alex , tlye ze juz bardzo przypominają oryginał , a takie same w jakich graj kosztuja 700 zł choc ten nie jestem pewein czy te pilkarzy nie sa wykonane z lepszego materialu i pewnie sie nie dowiem .

`Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 21:36

A ja dzisiaj kupiłem koszulke orginalną Juve ze sponsorem SKY SPORT =)

z Juve od 1995 - 2005
JuVefank@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:26

Ja mam dwie stare (tamoil) koszulki Juve : Del Piero i Buffona . Korci mnie kupno nowych , ale jakoś tak...nie zabardzo. Koszulki są super, cool itd. ale nie chce mi sie kasy wydawać :roll:

Co tu duzo pisać :) ....

! FORZA JUVE !
sebekq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2004, 20:39

ja mam "starą" z logo tamoil, zamierzam teraz kupic nową ale szukam w internecie dobrego sklepu. Jak macie taki to podajcie. Z góry dzięki!

JUVE... aż po zycia kres!!!
ODPOWIEDZ