Kto za Del Piero ???
- piotrek256
- Juventino
farmer masz typowo wiejskie poczucie humorufarmer16 pisze:Mysle ze tylko zalayeta i nikt wiecej
- EMES
- Juventino
Farmer Ciebie konkretnie pogięło w temacie o Zalażecie większość opinii jest w sumie hhhmmmm może nieprzychylna to za duże słowo ale coś w tym stylu, a ty tu podajesz jego nazwisko. Koń by się uśmiał. Co on ma takiego, co powoduje, że wskazałeś akurat go??
www.OFENS.pl - Portal miłośników futbolu
- mateuszek8989
- Juventino
Myśle, że niepowinniśmy się teraz zastanawiać kto ma przejąć rolę kapitana po Alexie, ponieważ on jeszcze jest tym kapitanem i mniejmy nadzieje, że będzie jak najdłużej. A rolę kapitana obejmie spewnością ten który będzie najbardziej odpowiedni do tego.
- Supersonic
- Juventino
Ewentualnym następcą Alexa jako kapitana powinien być bez dwóch zdań Gigi Buffon. A co do dychy hmmm wydaje mi się, że nie ma w tej chwili takiego piłkarza w Juve. Nie będe spekulował kogo bym chętnie ujrzał w Turynie ale... gdyby przyszedł Giuly to na pewno bym się nie obraził!! :lol:
- białas
- Juventino
bez obrazy, ale nie jakoś nie mogę sobie wyobrazić Juve bez Del Piero. wiem, że nikt nie żyje wiecznie, ale nie chcę, żeby Alex zokończył karierę w najbliższej przyszłości. jak dla mnie chyba jedynym piłkarzem, który mógłby zastąpić Alexa jest Ronaldinho. Alex, zostań w Juve jak najdłużej!!!
- gryzli2
- Juventino
sneijder :-D van der vaart :-D to dwojka dobrych zawodnikow ,ale nie na pozycje ALEXA Robben :-D ( przynajmniej jako napastnicy ) poszedl do chealsi wiec holendrzy odpadaja TORRES :-D bylby moim glownym kandydatem z hiszpani brazylijczyk Diego :-D z PORTO moglby sie nadac ( ale on gra za napastnikami ) d'alessandro :-D i TEVEZ :-D to dwojka zdolnych argentynczykow ktorzy rowniez mogliby zostac sprowadzeni w to miejsce lecz najlepszym kandydatem wydaje mi sie MICHAL GOLINSKI :-D to jeden z wyjatkow w polskiej lidze ( wiekszosc jest slaba a on swietny ) akurat moze byc sprowadzony za darmo a talent ma napewno !!! A JAKO KAPITAN BUFFON
- milki2
- Juventino
kapitanem powinien byc buffon z 10 dziesiatka powinien biegac ibrahimovic albo gdyby sprowadzili van der vart napatnikiem powinien byc farfan
Jeden za drugim stoi nikt sie nie boi ekipa huliganow juventus swoje zrobi
- norbert
- Juventino
niema takiej opcji zeby mugł ktos zastapic Del Piero to jest piłkarz jedyny w swoim rodzaju.on dosłownie jest wspaniały we wszystkich elrmentach gry swietnie drybluje ma znakomita technike to i jeszcze potrofi uderzyc ze stałych fragmentów boiska.
- Boss
- Juventino
Moje zdanie jest takie że kapitenem na dzień dzisiejszy po odejściu Alexa ( oby jak najpóżniej) powinien byc ktoś z dwójki Gigi Buffon- Gianluca Zambrotta. Bez podobnie jak bez Alexa trudno wyobrazic sobie skład Juve no i cieszą sie wielka charyzmą. Natomiast według mnie tą klasyczną "10" powinien zostać Antonbio Cassano. Jestem za jego sprowadzeniem do Juve, stylem gry przypomina mi młodego Alexa i w przyszłosci mógłby go zastąpić tak jak to w 1995 roku Del Piero zastąpił w Juve Roberto Baggio. Cassano to piłkarz niezwykle utalentowany, młody i jeszcze głodny sukcesów bo tak naprawdę niczego jeszcze w piłóce nie wygrał. Podobnie jak Alex jest na boisku artystą. Dlamnie to on powinien zgarnąć tą symboliczną "dyche" po alexie.
- marcin olczyk
- Juventino
Ja bym stawial na Davidsa!!! Szkoda,ze Juve go oddalo... Ze swoją charyzmą może wiele zdziałać!!!! Ale Alex i tak zostanie!!! Współóczesny Juventus to Del Piero!!!
- BOOM
- Juventino
na temat kapitana juz sie wypowiadalem-najlepiej ZAMBROTTA
Co do przejecia nr 10 (niech to bedzie jak najpozniej) to mysle ze taka sytuacja nie powinna nastapic (wedlug mnie) ALEX stal sie juz symbolem, jest w 100% oddany JUVENTUSOWI! Za to go wszyscy kochamy i mysle ze nr 10 powinien zostac zarezerwowany dla niego na zawsze!!!!
Co do przejecia nr 10 (niech to bedzie jak najpozniej) to mysle ze taka sytuacja nie powinna nastapic (wedlug mnie) ALEX stal sie juz symbolem, jest w 100% oddany JUVENTUSOWI! Za to go wszyscy kochamy i mysle ze nr 10 powinien zostac zarezerwowany dla niego na zawsze!!!!

- Radidam
- Juventino
Jest jedna osoba na tym swiecie i wszechswiecie ktora moglaby zastapic niesamowitego wybitnego swietnego Alexa byłby nim zdecydowanie Van der Vaart .Moim zdaniem rafael jest troche ociezaly bardziej by pasował do Realu :shock: Ale jest taki sam jak Alex niegra w meczu nic ale jednym zagraniem robi cała akcje i asystuje przy bramce
A najlepszym zastepcom Camora bedzie Joaquin