Juventus - Lazio 1:0
- Yari
- Juventino
Arcyważne zwycięstwo i w szczególności odniesione nad przeciwnikiem z którym gramy mecz o puchar włoch. Morale napewno wzrosło. Lazio da się ograć. Jestem optymistycznie nastawiony przed drugim meczem finałowym . Może jednak w przyszłym sezonie będzie trzecia gwiazdka:):)
Cieszy gol Treze , ale chyba jednak jest już bez znaczenia w kontekście przyszłości Treze w Juve
. Obym się mylił. Treze zostań.
Cieszy gol Treze , ale chyba jednak jest już bez znaczenia w kontekście przyszłości Treze w Juve

- DeeJay
- Juventino
Nareszcie wygrana w meczu szlagierowym!! choć praktycznie zwycięstwo nam nic nie daje, niezmiernie cieszy. Mimo całkowicie przeciętnego meczu, nie wielu sytuacji podbramkowych i ogólnie średniej gry obydwu zespołów udało nam się wygrać! To był kolejny mecz, w którym całkowicie nie było widać Treze. Jak strzelił bramkę wszyscy moi kumple z którymi byłem na meczu dziwili się, że on wogóle grał od początku. Treze nareszcie znów pokazuje dusze typowego egzekutora, którego przez cały mecz nie widać, przesądza losy spotkania, jedzie do domu i tak zarabia na życie
Teraz trzeba czekać jeszcze tylko na kolejne pokonanie Lazio 3-bramkową różnicą bramek. FORZA JUVE!!!

- BIANCONERI
- Juventino
Niedawno Chelsea przełamało kompleks Arsenalu wygrywając z nimi 2-1,teraz nam udało się przełamać kompleks Lazio dzięki bramce Trezegueta w 88 minucie!Ciesz również to,że Juventusowi w końcu udało się wygrać z silnym przeciwnikiem,choć styl pozostawiał wiele do życzenia.Mecz nie stał na najwyższym poziomie,obie drużyny zaprezentowały się przeciętnie,ale na szczęście to Juventus przeprowadził akcje,po której Trezeguet zdobył zwycięskiego gola.Najlepszy na boisku był według mnie Zambrotta,który zagrał w pomocy na lewym skrzydle,jemu chyba na prawde jest obojętne na jakiej gra pozycji ponieważ wszędzie prezentuje równy,wysoki poziom.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Medi
- Qualità Juventino
Zambrotta był zdecydowanie najlepszy i po raz kolejny potwierdził, że jego miejsce jest w pomocy na skrzydle a nie w obronieBIANCONERI pisze:Najlepszy na boisku był według mnie Zambrotta,który zagrał w pomocy na lewym skrzydle,jemu chyba na prawde jest obojętne na jakiej gra pozycji ponieważ wszędzie prezentuje równy,wysoki poziom.

nieźle sie też spisał Tacchi, o dziwo, widać rola kapitana dobrze na niego działa :-D
- Nedved_fan
- Juventino
Nio i Juve wygrał 1-0. Nie bez problemów, ale jednak wygrał. Liczą się trzy punkty, Szkoda tylko, że Milan i Roma też wygrały...
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Bardzo się ciesze ze zwycięstwa. Nareszcie wygrali jakiś ważny mecz w tym sezonie. Mam nadzije, że do końca zesonu będziesz już tylko lepiej i że Juventus powalczy jeszcze przynajmiej o drugie miejsce w tabeli 8)
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Brawo Trezeguet jesteś wileki największy nigdzie go niesprzedajemy!!!!! to jest najlepszy napastnik świata ale na pochwały nietylko on zasłużył dziękujemy całej drużynie DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!!!
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- RadeKas
- Juventino
Heh.. no w koncu zwyciestwo. Ja co prawda mam zalamke ;(... kompletnie mi wylecialo z glowy ze wczoraj byl mecz....
:(:(:(:(... no i przypomnialem sobie kolo polnocy... ehhhh.... No ale dobrze ze wygrali. Ledwo ledwo ale jednak. Moze od dzisiaj zacznie sie nowy "stary" Juventus, czyli taki jak w poprzednim sezonie 

srali muszki będzie wiosna
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Żeby jeszcze to powtórzyli 12 Maja, w sensie zwyciestwo bo będzie 3-0

I Love Queen and Sting!!!
- Wojtom
- Juventino
byłem w sobote poświęcić jajka
i jakos tak sie złożyło ze troszkę chłodno było i założyłem kurtkę Juventusu 8) w kościele juz stoje , ksiądz przymierza sie do święcenia , a tu nagle popatrzył na moją kurtke , mrugnął do mnie i tak jakby poświęcił mnie całego ( czylu razem z kurtką Juve )
może powiecie ze wierze w jakies przepowiednie czy inne bzdety ale po tym własnie zdarzeniu Juventus pokonuje Lazio !!!
jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwy !! bardzo wazne zwycięztwo !! mysle ze stać nas na 2 miejsce w lidze !! Juve gra coraz lepiej Milan męczy ze słabiakami !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- juvek
- Juventino
patrze po meczu milanu na livescoere.pl i mówie sobie ten milan to ma farta gol w (chyba) 84 minucie
ale po meczu Juve juz tak nie myslałem, i obiektywnie stwierdzam ze nie tylko milan ma farta do strzelania bramek w ostatnich minutach gry
a tak pozatym to dobrze ze sa 3 punkty, szkoda ze roma sie nie potkneła
ale po meczu Juve juz tak nie myslałem, i obiektywnie stwierdzam ze nie tylko milan ma farta do strzelania bramek w ostatnich minutach gry
a tak pozatym to dobrze ze sa 3 punkty, szkoda ze roma sie nie potkneła
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Andryk
- Juventino
bardzo sie ciesze z tych trzech punktów ale trzecie miejsce nie jest według mnie punktem do zdobycia chyba, że ktoś jest jeszcze w stanie zrzucić z drugiego miejsca rome, ale ta opcja jest od nas daleko.
Zwyciestwo nad lazio to wspaniale uczucie, choc nad milanem czy realem ta radość byłaby jeszcze wieksza :!:
- OskarG
- Juventino
Racja ale ja pochwale jeszcze Apiaha który może nie jest genialnym zawodnikiem ale solidnym zagrał on dobry mecz co prawda ze 2 podania mu nie wyszły ale każdemu sie zdarza.Medi pisze: Zambrotta był zdecydowanie najlepszy i po raz kolejny potwierdził, że jego miejsce jest w pomocy na skrzydle a nie w obronie![]()
nieźle sie też spisał Tacchi, o dziwo, widać rola kapitana dobrze na niego działa :-D
W moim odczuciu dobrze zagrał Lagro który grał bardzo pewnie w obronie -(Poza jedną interwencją nie udanym wyskokiem

Wedłóg mnie mecz może nie był widowiskowy (jedna bramka) ale mógł sie podobać.
Juve grało dobre ALE WIDAC BRAK 2 NAPASTNIKA bo raczej NEDVDED nim nie jest.
Ogólnie Juve przeważało dłuzej utrzymywalśmy sie przy piłce i mieliśmy więcej okazij(i tak zamało)
Treze zagrał dobrze Już na samym początku mógł strzelić na 1:0 ale minimalnie nie trafił.
2 swoją dogodną sytuacje jaką miał wykorzystał.
czyli 50% skutecznośći

Pozatym Bardzo sła bo "zagrali" Sedziowie LINIOWI którzy popełnili kilka błedów dla Juve i dla Lazio - chodzi o spalone