Stroje Juve na przyszly sezon

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 13:35

juveluck pisze:A co powiecie na to. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz poprzednik. Choc by dlatego ze pojawily sie pasy na rekawkach i z tylu. Dodatkowo jest tarcza za mistrzostwo i kolo za puchar. Jednak to jest przerobka pewnej osoby, a nie projetk firmy Nike
No te sa swietne!! Takie to ja bym chcial zobaczyc :D takie bylyby swietne :D sa znakomite :D podobaja mi sie bardzo :D Niech NIKE takie zaprojektuje :D

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 14:01

juveluck pisze:A co powiecie na to. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz poprzednik. Choc by dlatego ze pojawily sie pasy na rekawkach i z tylu. Dodatkowo jest tarcza za mistrzostwo i kolo za puchar. Jednak to jest przerobka pewnej osoby, a nie projetk firmy Nike
O te sa jeszcze lepsze! Przypominaja te poprzednie, ale najbardziej podoba mi sie kolko za puchar i tarcza za mistrzostwo :wink:

Niewazne czy przejdzie projekt pierwszy czy ten drugi (mimo ze to nir nike) to i tak bede jednym z pierwszych :wink: nadywcow tej koszulki! Jest swietna!

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 14:23

E dlaczego dchodzą? IMHO są swietne wstrzymam sie z kupnem nowej koszulki, kupie se jush nową, na pewno jest lepsza niz obecna!

Obrazek
Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 14:24

no, mogą być, są dosyć ciekawie kompozycyjnie(do czarnego i białego - pomarańczowe napisy pasują jak najbardziej). ale trzeba pamiętać, że pewnie z podobnym układem stroje będą mieć drużyny, które mają podpisany kontrakt z nike. ale chyba są lepsze niż w obecnym sezonie - moja siostra uważa, że zbyt dużo białego, źle wygląda w tv - zniekształca sylwetkę, (dlatego nie znosi, jak ja, ralu :wink: ). Mam nadzieję, że spodenki bedą czarne

Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 14:25

Alexa Del Piero pisze:Według mnie te koszulki są obrzydliwe! Prawie wogóle nie ma na nich pasów i to mi się nie podoba. Nike nie potrafi zrobić porządnych koszulek
Zgadzam sie w 150% nie znosze nike od czasu tych (cenzura) różowych koszulek. Moim skromnym :) zdaniem najfajniejsze koszulki juve mialo w ubiegłym sezonie i w sezonie 97/98.

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 14:59

No no ... lepsze te 2 ;) Wiecej pasów :twisted: i ogólnie lepiej sie prezentują :shock: Chociaz wprowadzilbym drobne zmiany :lol:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
daras

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 15:14

no na pewno szkoda biało-czarnych pasów... to był znak firmowy Juve, oby w przyszłych sezonach wrócili do całych paskowanych koszulek

I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 15:22

OOO mam coś jeszcze innego ! To chyba wyjazdowe miałoby być bo AWAY pisze ;P
http://www.juventuz.com/forum/attachmen ... tid=329872

Ktos tu miał racje mówiąc, że Nike :twisted: zrobi takie same projekty koszulek dla wszytskich drużyn, które sponsoruje :evil: 8)
Patrzcie na to :D
http://www.ussoccer.com/news/fullstory. ... wsid=53574
Ostatnio zmieniony 14 marca 2004, 16:08 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 15:42

Na materiale o wile lepiej by to wyglądało. No ale trzeba bedzie zmienić szalik jeśli wygrają Coppa Italia. HEHE.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 16:02

Te są wspaniałe. Takie koszulki z przyjemnością widziałbym.
Bo tamte wcześniejsze się wydają troche puste :roll: :roll: .
Ale się zobaczy w przyszłym sezonie. Pewnie wyjdzie na to że koszulki będą wyglądały jeszcze inaczej. Oby nike się postarała.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 16:06

No te 2 stroje co pokazał juveluck są bardzo dobre. Niestety jak wiadomo to tylko przróbka, co łatwo poznać po pasach przechodzących przez numer. Są bardzo niesymetrycznie ułożone.

Natomiast te co pokazał Wajron, z pasem czarnym przez środek to oczywiście kpina, ma się rozumieć. :roll:

Obrazek
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 16:23

...mimo, że pierwsze mi się podobają, to te są jeszcze fajniejsze...
co do grubych pasów, to się nie zgadzam, JUVE już dużo wcześniej grał z cienkimi pasami i zawsze były spoko :!: :!: :!:

Obrazek
Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 16:24

Fajne są te koszulki. Są takie nowoczesne ;) Widać że to XXI wiek. Mam nadzieje że pojawi sie na nich 3 gwiazdka.

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 17:58

juveni pisze:
Alexa Del Piero pisze:Według mnie te koszulki są obrzydliwe! Prawie wogóle nie ma na nich pasów i to mi się nie podoba. Nike nie potrafi zrobić porządnych koszulek
Zgadzam sie w 150% nie znosze nike od czasu tych (cenzura) różowych koszulek. Moim skromnym :) zdaniem najfajniejsze koszulki juve mialo w ubiegłym sezonie i w sezonie 97/98.
Nareszcie się ktoś ze mną zgadza.
Czy wy naprawde chcecie się pozbyć pasów? Bo z tego co widze to jest ich coraz mniej a kto wie może za dwa sezony będziemy mieli koszulki takie jak real :twisted:

Ja chcę pasy :!: :!: :!:

Wajron pisze:OOO mam coś jeszcze innego ! To chyba wyjazdowe miałoby być bo AWAY pisze ;P
http://www.juventuz.com/forum/attachmen ... tid=329872
Te koszulki są jeszcze gorsze niż domowe :twisted: fuj, już wole różowe

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2004, 18:05

Osobiście bardzo mi odpowiadają stroję, które Juventus ma obecnie. Myśle, że jedynie można by popracować nad tym, aby numerki i nazwiska były lepiej widoczne.

ODPOWIEDZ