Stroje Juve na przyszly sezon
- Slim
- Juventino
No te sa swietne!! Takie to ja bym chcial zobaczycjuveluck pisze:A co powiecie na to. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz poprzednik. Choc by dlatego ze pojawily sie pasy na rekawkach i z tylu. Dodatkowo jest tarcza za mistrzostwo i kolo za puchar. Jednak to jest przerobka pewnej osoby, a nie projetk firmy Nike

- El_chico_a_Coruna
- Juventino
O te sa jeszcze lepsze! Przypominaja te poprzednie, ale najbardziej podoba mi sie kolko za puchar i tarcza za mistrzostwojuveluck pisze:A co powiecie na to. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz poprzednik. Choc by dlatego ze pojawily sie pasy na rekawkach i z tylu. Dodatkowo jest tarcza za mistrzostwo i kolo za puchar. Jednak to jest przerobka pewnej osoby, a nie projetk firmy Nike
Niewazne czy przejdzie projekt pierwszy czy ten drugi (mimo ze to nir nike) to i tak bede jednym z pierwszych
- Juverulez!
- Juventino
- Baszka
- Juventino
no, mogą być, są dosyć ciekawie kompozycyjnie(do czarnego i białego - pomarańczowe napisy pasują jak najbardziej). ale trzeba pamiętać, że pewnie z podobnym układem stroje będą mieć drużyny, które mają podpisany kontrakt z nike. ale chyba są lepsze niż w obecnym sezonie - moja siostra uważa, że zbyt dużo białego, źle wygląda w tv - zniekształca sylwetkę, (dlatego nie znosi, jak ja, ralu
). Mam nadzieję, że spodenki bedą czarne
Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
- juveni
- Juventino
Zgadzam sie w 150% nie znosze nike od czasu tych (cenzura) różowych koszulek. Moim skromnymAlexa Del Piero pisze:Według mnie te koszulki są obrzydliwe! Prawie wogóle nie ma na nich pasów i to mi się nie podoba. Nike nie potrafi zrobić porządnych koszulek

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- wErOn
- Juventino
No no ... lepsze te 2juveluck pisze:A co powiecie na to. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz poprzednik. Choc by dlatego ze pojawily sie pasy na rekawkach i z tylu. Dodatkowo jest tarcza za mistrzostwo i kolo za puchar. Jednak to jest przerobka pewnej osoby, a nie projetk firmy Nike

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- wErOn
- Juventino
OOO mam coś jeszcze innego ! To chyba wyjazdowe miałoby być bo AWAY pisze ;P
http://www.juventuz.com/forum/attachmen ... tid=329872
Ktos tu miał racje mówiąc, że Nike :twisted: zrobi takie same projekty koszulek dla wszytskich drużyn, które sponsoruje :evil: 8)
Patrzcie na to
http://www.ussoccer.com/news/fullstory. ... wsid=53574
Ktos tu miał racje mówiąc, że Nike :twisted: zrobi takie same projekty koszulek dla wszytskich drużyn, które sponsoruje :evil: 8)
Patrzcie na to

http://www.ussoccer.com/news/fullstory. ... wsid=53574
Ostatnio zmieniony 14 marca 2004, 16:08 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Yari
- Juventino
juveluck pisze:A co powiecie na to. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz poprzednik. Choc by dlatego ze pojawily sie pasy na rekawkach i z tylu. Dodatkowo jest tarcza za mistrzostwo i kolo za puchar. Jednak to jest przerobka pewnej osoby, a nie projetk firmy Nike
Te są wspaniałe. Takie koszulki z przyjemnością widziałbym.
Bo tamte wcześniejsze się wydają troche puste :roll: :roll: .
Ale się zobaczy w przyszłym sezonie. Pewnie wyjdzie na to że koszulki będą wyglądały jeszcze inaczej. Oby nike się postarała.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No te 2 stroje co pokazał juveluck są bardzo dobre. Niestety jak wiadomo to tylko przróbka, co łatwo poznać po pasach przechodzących przez numer. Są bardzo niesymetrycznie ułożone.
Natomiast te co pokazał Wajron, z pasem czarnym przez środek to oczywiście kpina, ma się rozumieć. :roll:
Natomiast te co pokazał Wajron, z pasem czarnym przez środek to oczywiście kpina, ma się rozumieć. :roll:

- Alessandro
- Juventino
Fajne są te koszulki. Są takie nowoczesne
Widać że to XXI wiek. Mam nadzieje że pojawi sie na nich 3 gwiazdka.

- Alexa Del Piero
- Juventino
Nareszcie się ktoś ze mną zgadza.juveni pisze:Zgadzam sie w 150% nie znosze nike od czasu tych (cenzura) różowych koszulek. Moim skromnymAlexa Del Piero pisze:Według mnie te koszulki są obrzydliwe! Prawie wogóle nie ma na nich pasów i to mi się nie podoba. Nike nie potrafi zrobić porządnych koszulekzdaniem najfajniejsze koszulki juve mialo w ubiegłym sezonie i w sezonie 97/98.
Czy wy naprawde chcecie się pozbyć pasów? Bo z tego co widze to jest ich coraz mniej a kto wie może za dwa sezony będziemy mieli koszulki takie jak real :twisted:
Ja chcę pasy :!: :!: :!:
Te koszulki są jeszcze gorsze niż domowe :twisted: fuj, już wole różoweWajron pisze:OOO mam coś jeszcze innego ! To chyba wyjazdowe miałoby być bo AWAY pisze ;P
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !