Juventus 0:1 Deportivo (LM)
- Bartas_01
- Juventino
Nie napisalem ze gdyby nie kontuzja Alexa to bysmy wygrali napisalem ze wydaje mi sie ze strzelilibysmy przynajmniej bramke (moze 2)Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Tragedia, dramat, klęska, upokorzenie i kolejny przogormny cios w moje serce!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Żal mi niektórych co piszą , to przez kontuzję Alexa, ale mu też nie wszedł, wywalić Lippiego, sprzedać Nedveda. Dziecinada. Winić trzeba każdego z równa za takaklęska a nie indywidualnie isę na kimś wyzywać.
Nie jetsem w stanie nic pisać, niestety![]()
Pierwsze łzy już wylałem, jak obejrzę skrót to będzie tragedia.
Powiem jedno, gdy dnia 19. maja 1996 miałem koumię, nie wiedizalem, że za 3 dni czeka mnie najpiekniejsza chwila w życiu. Jak Vialli wzniósł puchar.....teraz mianeło prawie 8 lat :!: A sukcesu tego nei mozemy powtórzyć![]()
To bł nasz najwązniejszy cel!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Zadaję sobie pytnie czy kiedyś jeszcze dożyję powtórki z dania 22.maja 96![]()
['] Zgon...smoka [']
JUVE moim całym życiem, co robić w takich chwilach?
- KowalFromStolica
- Juventino
Mi już pierwsza furia przeszła... teraz jestem załamany. Obejrzałem przed chwilą skróty i... szkoda gadać. Jednak dziękuje Juve i jestem pewien że nie rzucę żadnej obelgi w jego stronę. Teraz zobaczymy kto jest naprawdę wiernym kibicem Juve.
Mecz z Milanem w niedziele i mam nadzieję że Alex do tego czasu wyzdrowieje. FORZA JUVE!!!!
Mecz z Milanem w niedziele i mam nadzieję że Alex do tego czasu wyzdrowieje. FORZA JUVE!!!!
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Mecz był bardzo słaby, ale przy odrobinie szczęścia był do wygrania bo nietylko Juve popełniało błędy (chociaż po naszej stronie było ich więcej).
Nie udało się wygrać ale trzeba wierzyć, że przegrana w CL zmotywuje drużyne do walki o Scudetto albo chociaż Puchar Włoch (może jest mało prestiżowy, ale lepiej rydz niż nic). Ja w to wierze, a raczej chce wierzyć bo tylko wiara może tu pomóc (chyba, że chłopcy wezmą się wreszcie do roboty).
Nie udało się wygrać ale trzeba wierzyć, że przegrana w CL zmotywuje drużyne do walki o Scudetto albo chociaż Puchar Włoch (może jest mało prestiżowy, ale lepiej rydz niż nic). Ja w to wierze, a raczej chce wierzyć bo tylko wiara może tu pomóc (chyba, że chłopcy wezmą się wreszcie do roboty).
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Fighterinho
- Juventino
szkoda że odpadliśmy ale z tym odpadnięciem zwiększają się szanse na Scudetto bo my się teraz skupimy na Scudetto Milan pewnie przejdzie Spartę a Roma ma Puchar Uefa a więc będą obciążone i przemęczone no i Juve może to wykożystać
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ja wam powiem że nawet lepiej ze odpadliśmy teraz jest większa szansa na Scudetto choc i tak to przegramy z ta obroną Liga Polska = obrona juve
szkoda
Ps : Camoranesi zagrał świetny mecz i dziwi mnie ze Lippi zmienił go jak on jako jeden z niewielu mógł coś poradzić szkoda
Ps2: Lippi leci Deshamps wchodzi na trenera oby nie kolejny blad i wezmą Vialiego ;(

Ps : Camoranesi zagrał świetny mecz i dziwi mnie ze Lippi zmienił go jak on jako jeden z niewielu mógł coś poradzić szkoda

Ps2: Lippi leci Deshamps wchodzi na trenera oby nie kolejny blad i wezmą Vialiego ;(
Dawniej Virus[Mauro].
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
W koncu nadeszla ta chwila... Beznadziejnie grajacy Juventus stracil szanse na jedno z 3 pucharow...
Wcale mnie to nie cieszy... Juve ma po prostu slaby sezon i tyle. Nie mozna zawsze wygrywac (chociaz by sie chcialo...)
I prosze mi nie mowic, ze Deportivo awansowalo fuksem, bo prawda jest taka, ze to Juventus nie potrafil strzelic gola, a nie Dep!
:!: F :!: O :!: R :!: Z :!: A :!: :!: J :!: U :!: V :!: E :!:
Wcale mnie to nie cieszy... Juve ma po prostu slaby sezon i tyle. Nie mozna zawsze wygrywac (chociaz by sie chcialo...)
I prosze mi nie mowic, ze Deportivo awansowalo fuksem, bo prawda jest taka, ze to Juventus nie potrafil strzelic gola, a nie Dep!
:!: F :!: O :!: R :!: Z :!: A :!: :!: J :!: U :!: V :!: E :!:
- Coldsoul
- Juventino
Zal mi że odpadlismy, ale może to być nauczka dla Moggiego że zbyt oszczedza na piłkarzy. Osobiście uważam że Lippi powienien odejść. Jest on moim ulubionym trenerem lecz popełnia ostatnio bledy. gra tymi samymi zawodnikami jakimi grał 6-7 lat temu a niektórzy grali w 1 skladzie jeszcze w sezonie 95-96. Trzeba nie tylko odmlodzic sklad ale i zmienić trenera- Lippi za bardzo przywiązał się do niektóryh graczy. Moim kandydatem jes Deschamps.
- hajdix
- Juventino
No niestety Juve jest bez formy nie wiem co bedzie w meczu z milanem ale raczej cieniutko znowu niekapuje jak Lippi moze tak ustawiac Juve w takim meczu (tak samo bylo w finale LM) Legro ,monttero i Ferrare ??dlaczego nie pessotto. Licze na to ze chociaz Coppa Italia zdobeda. 

haJdiX
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
- hajdix
- Juventino
ja bym stawial na trenera Porto ( Murinio jakos tak) gosciu ma glowe i kupuje nie drogich i bardzo dobrych zawodnikow umie wyszukac( np. Carlos Alberto)MoszeUsz pisze:Zal mi że odpadlismy, ale może to być nauczka dla Moggiego że zbyt oszczedza na piłkarzy. Osobiście uważam że Lippi powienien odejść. Jest on moim ulubionym trenerem lecz popełnia ostatnio bledy. gra tymi samymi zawodnikami jakimi grał 6-7 lat temu a niektórzy grali w 1 skladzie jeszcze w sezonie 95-96. Trzeba nie tylko odmlodzic sklad ale i zmienić trenera- Lippi za bardzo przywiązał się do niektóryh graczy. Moim kandydatem jes Deschamps.
haJdiX
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Murinho. Watpie czy zostawilby on swoje Porto, zeby trenowac Juve.hajdix pisze:ja bym stawial na trenera Porto ( Murinio jakos tak) gosciu ma glowe
- piteRTS
- Juventino
Zagralismy słaby mecz ,niestety nawiedziły nas kontuzje no i jeszcze pech Alexa który zszedł po paru minutach gry,Deportivo tez nic niepokazało ale byli w dwumeczu lepsi i zasłuzenie awansowali pozatym denerwował mnie ten sedzia liniowy który gwizdał spalone nam których niebyło ale to niezmienia faktu że wczoraj z taką grą szanse na awans były minimalne ,chociaż gdyby obrońcy niepopełnili tak głupiego blędu przy straconej bramce i gdyby Alex grał cały mecz :? , teraz można sobie tylko gdybać.
Jedno jest pewnie, teraz trzeba zebrać siły i pokonać Milan u siebie bo inaczej to będzie czarny tydzień dla JUVE.
Jedno jest pewnie, teraz trzeba zebrać siły i pokonać Milan u siebie bo inaczej to będzie czarny tydzień dla JUVE.
- Rasi
- Qualità Juventino
Tak patrze na Wasze wypociny i żygać mi się chce. Jak mozna pisać, że "skończyła sie era Lippiego" ?? Albo, że " Lippi wylatuje, przychodzi... " ?? To właśnie jemu zawdzięczamy najpiekniejsze chwile w ostatnich latach :!: A że ten sezon mu nie wyszedł to się mówi trudno. Popatrzcie na MU albo Arsenal. Albo najlepiej na Deportivo. Tamci szkoleniowcy pracuje w klubie od kilku lat i nawet jak mają słabszy sezon to nikt nie mówi o ich dymisji. Jestem pewny, że Lippi wyciągnie wnioski z tego sezonu i odmłodzi zespół. Jestem tez pewny iż już zrozumiał, że niezbedna jest dłuższa ławka rezerwowych.
Lippi to Juventus a Juve to Lippi :!:. Powinien zostać i pracować dalej
Lippi to Juventus a Juve to Lippi :!:. Powinien zostać i pracować dalej
- Alexxxxx
- Juventino
Ludzie :!: Zgadzam się z Rasim od kiedy się urodziłem i zacząłem kibicować Juventusowi Turyn, wszystkie dobre chwila pamiętam za ery Lippiego i ja staje za Nim murem :!: Poprostu w Juve (całym) dzieje się coś złego. To piłkarze nie realizują założeń, w tym meczu było widać co to jest rola Del Piero w Juventusie. W tym sezonie w Juventusie dzieje się bardzo zle od samego początku. Napewno jednym zpowodów jest wiek nie których zawodników i ich przyszłosć w Starej Damie. Starsi zawodnicy nie mają mobilizacji widać to po ich grze, jedynym wyjątkiem może być Ferrara, ale cóż on jeden na czterech ma począć. Jęsli już Thuram robi błedy w obronie to jest poprostu klęska. Uważa tak wielu kibiców min. Biggi , który przyznał mi racje na czacie. Napewno jest potrzebne drużyny kupno nawet bym się nie bał tego powiedzieć czterech obrońców, Thuramowi się kończy umowa, to jest świetny gracz, ale mi się nie wydaje aby był w 100% Bianconerim, jeśli mówi, że może odejśc do Realu lkub Anglii, jednym pewnym punktem jest lewa obrona na ktorej gra Zambrotta. Montero zrobił dużo dla Juve, ale niestety według wielu i tym mnie już sobie nie radzi na najwyższym poziomie Europejskim. W tej chwili najbardziej prawdopodobny jest zakup Ferrariego, Bonery, a trzecim napewno jest Dainelli. Jeśli odejdzie Thuram widze tylko jednego piłkarza, który może go zastąpić na tej pozycji jest Charles Puyol z FC Barcelony i tym bardziej wydaje się to bardzo prawdopodobne :!: Ponieważ z powodu odejscia Davidsa mamy powiązania z Barcą, która może oddać Puyola. Możliwe też jest przyjście Lucio. Myślę jednak, że Bonera pujdzie do Milanu i dlatego w Juve zobaczymy napewno Ferrariego i Puyola oraz Dainelliego, a Lucio to już będzie zależeć od Moggiego :roll: Mimo wszystko na tych zawodnikow napewno nie pujdzie aż tak wiele pieniędzy. Dainelli już zapłącony, Ferrai tańszy od tegorocznego Legro :shock: , a Puyol w częsci zapłacony Davidsem, tylko Lucio może być droższym. Do pomocy jest potrzebnych napewno dwóch zawodników, jeden musi być napewno bardzo podobny do Davidsa, ale szczerze powiedziawszy nie widze takiego zawodnika nigdzie :roll: choć w Fifie sprawdza się Pienar z Ajxu, jest młody, utalentowany, i do tego nie aż taki drogi :!: W nowym ustawieniu jest napewno potrzebny lewy pomocnik, może to być Fiore
A może Vaart, jednak on jest za drogi :x Do napadu tez jest potrzebny jeden albo dwóch napastnikow, jednym napewno powinien być Zlatan I. z Ajaxu napewno się nada i umie grac na najwyższym poziomie. Drugim może być Cavenachi z River za Salasa, ale jabym chyba wolał kogoś innego. Napewno naważniejsze ejst wcmocnienie obrony conajmniej 3 zawodnikami (3 kupionych w to lato to łącznie 4) i pomocy ( fajnie gdyby Fiore), a do napadu napewno tani Zlatan i ktoś jeszcze. Napewno jesli tego nie zrobimy będzie nam trudno w następnym sezonie. Bardzo ważne ejst żeby te transfery sfinalizować jak najszyb ciej aby zesp ół miał czas się zgrać, trzeba przerowadzić troche wieksze zmiany nić 3 lata temu choć mi sie wydaje ze te będą tańsze...To są skutki tego sezonu, odpadnięcie z Deportivo, kytóry przegrywa z Valencią 3:0 jak mowił Juveluck na czacie. W poczatkowytch meczach to nie był Juventus, mimo, że wygrywał
To co się zepsulo w ciagu lata jest raczej do nie naprawienia w sezonie i tak się właśnie stało, możemy chociaż zodybyc Coppa Italia. A Lippi ma zostać :!: Ale Moiggi prosze Cię mniej litosc i zobacz, że są potrzebne gruuntowane zmiany po sezonie, aby Juventus znowu świecił. Miejmy nadzieję, że się wąłsnie tak stanie, Kiedyś już popeliniliśmy wielki bła puszczając Cannavaro do Interu, teraz nie dajmy się, od czegow końcu jesteśmy drugim najbogatszym klubem na świecie. Napewno przebudowa stadion u tez pomoze brak bierzni wreszcie stworzy w turynie drugi teratr marzeń, wreszcie prawdziwa pilka.. Teraz trzeba poprostu czekać. Ale po tych ostatnich meczach mogę tylko powiedzieć:
.....:::::: Mio bianconero cuore cominciare sanguinare ::::::.....
Coż Teraz trzeba powieedzieć Forza Juve :!: :!: :!: Liczyć przy tym na Moggiego w najbliższe lato, bo po nie ktorych transferach znaszego klubu mamy powiązania z Barcą i River, więc ztego mogą być tańsze transfery. Niegdzie wiećej dołożyć na inne i będzie dobrze. Ti Amo Juve :!:
Pozdro

.....:::::: Mio bianconero cuore cominciare sanguinare ::::::.....
Coż Teraz trzeba powieedzieć Forza Juve :!: :!: :!: Liczyć przy tym na Moggiego w najbliższe lato, bo po nie ktorych transferach znaszego klubu mamy powiązania z Barcą i River, więc ztego mogą być tańsze transfery. Niegdzie wiećej dołożyć na inne i będzie dobrze. Ti Amo Juve :!:
Pozdro
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli