Mecz Juve - Deportivo nie w TVP :(:(:( !
- DamKam
- Juventino
No prawda. Czytałem gdzieś że bedzie ten mecz na Italia1 ale mam satelite i nigdzie takiego programu nie wyszukałem więc chyba go nie można odebrać z satelityDJ Juventinho pisze:Dzisiaj się dowiedziałem, że mecz poleci na Italia 1. Może się myle, ale wydaje mi się, że ten program jest dostępny przez satelite, prawda??

- Jaro
- Juventino
Ja sobie obejrze mecz na CT 2.
Jest to czeski kanał telewizyjny ktory bardzo często nadaje mecze Juventusu z LM a to z powodu Pavla Nedveda.
Kanał mozna odbierac z nadajników naziemnych.Mieszkańcy połudnowej Polski przy odpowiednim ustawienu anteny telewizyjnej powinni ten program odbierać :-D :-D :-D :-D
I wolę komentarz czeski i teksty "ceski zaloznik wchazi na trawniczek" niż słuchac pana Basałaja z TVP.
Jest to czeski kanał telewizyjny ktory bardzo często nadaje mecze Juventusu z LM a to z powodu Pavla Nedveda.
Kanał mozna odbierac z nadajników naziemnych.Mieszkańcy połudnowej Polski przy odpowiednim ustawienu anteny telewizyjnej powinni ten program odbierać :-D :-D :-D :-D
I wolę komentarz czeski i teksty "ceski zaloznik wchazi na trawniczek" niż słuchac pana Basałaja z TVP.
- Jezus
Biorac pod uwage ze Juve pyknie w Hiszpani Deportivo 0:3 to szanse na rewanz w TV sa minimalne
:)

- azuriana
- Juventino
Napisałam wam jakiś czas temu ale wy chyba nie czytacie ich w ogóle.azuriana pisze:Środa godzina 1:35 w nocy ( to już wlaściwie czwartek)
Czwartek godz 13:15 na Polsat sport bedzie leciał mecz Juventus Turyn-Deportivo La Coruna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Lypsky
- Juventino
Watpie zeby TVP pokazalo rewanz po tym co zaprezentowalo Juve(nie najlepszy futbol lekko mowiac).Chyba beda bardziej zainteresowani rewanzem MU-PORTO tam wyrownana walka byla.Ale musimy wierzyc a moze jednak......
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- booyak
- Juventino
Właśnie dzieki wynikowi 1:0 na delle Alpi możemy sie spodziewać bardzo emocjonującego widowiskaDjJuve pisze:Watpie zeby TVP pokazalo rewanz po tym co zaprezentowalo Juve(nie najlepszy futbol lekko mowiac).Chyba beda bardziej zainteresowani rewanzem MU-PORTO tam wyrownana walka byla.Ale musimy wierzyc a moze jednak......

★ ★ ★
- JUVEFANE_10
- Juventino
znów napewno będzie na czeskiej 2 i na ITALIA1,i mam nadzieję że będzie retransmisja na polsat sport.
JESTEM OSZUSTEM
- x_men_1988
- Juventino
No to chyba przegapisz awans bo TVP znowu pokaże mecze Manch U. - Porto i Bayern - Real . Nie jest to oficjalna wiadomość ale na stronie : http://www.knplogic.co.uk/sport/ , gdzie wypisują większość stacji które pokazą dany mecz w dziale LM jest przy meczu Man - Porto TVp 1 a przy tym drugim TVP 2 .booyak pisze:Właśnie dzieki wynikowi 1:0 na delle Alpi możemy sie spodziewać bardzo emocjonującego widowiskaDjJuve pisze:Watpie zeby TVP pokazalo rewanz po tym co zaprezentowalo Juve(nie najlepszy futbol lekko mowiac).Chyba beda bardziej zainteresowani rewanzem MU-PORTO tam wyrownana walka byla.Ale musimy wierzyc a moze jednak......I mam nadzieje że pokarzą ten mecz... Bo nie chciałbym przegapić awansu Juve...

- Molek big fun juve
- Juventino
uuuuu wielka szkoda
gdybym ja byl prezesem to bym puszczal nawet juve w Serie A

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- PiotrekJuveMan
- Juventino
Ja też wysłałem maila do pana Jabłońskiemu i ten Pan niestety odesłał mi wiadomość że puszczony zostanie mecz Manchester-Portowyslalem maila do Jablonskiego i czekam mam nadzieje na odp. wtedy oznajmie wam to wiadomosc oficjalnie

I Love Queen and Sting!!!