Kto bedzie miał Scudetto ?
- Nirvus
- Juventino
Coś się tej Romy troche boje. Juve będzie grało z Romą na Stadio Olimpico. Tam nie wygraliśmy od bardzo dawna. Skład AS Romy jest naprawde dobry (genialny Mancini, coraz lepszy Cassano, obrona nie do przejścia).
- fighter_juve
- Juventino
to dziwne ze ty sie do tego faroum zarejestrowales. Moze pomylka. Bo to forum Juve.FOFO pisze:odpowiedzcie tylko obiektywnie ja jestem ultras LAZIO i po cichu licze na mistrzostwo ale w ostatecznosci to niech wygra INTER. FORZA IRRIDUCIBILI.. pozdrawiam
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- fan-Juve
- Juventino
znow zadam glupie pytanie... ale dla mnie istotne bo jestem poczatkujacy wiec prosze sie nie smiac
Scudetto co to jest i na jakich zasadach? bo wiem juz , ze do zdobycia potrojnej korony jest potrzebne
dzieki z gory za odpowiedz

wierny-fan
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe, pytanie naprawdę głupiefan-Juve pisze:znow zadam glupie pytanie... ale dla mnie istotne bo jestem poczatkujacy wiec prosze sie nie smiacScudetto co to jest i na jakich zasadach? bo wiem juz , ze do zdobycia potrojnej korony jest potrzebne
dzieki z gory za odpowiedz

Scudetto to zdobycie mistrzostwa Włoch. Tak właśnie popularnie nazywa się zwycięstwo w rozgrywkach Serie A.
Pytasz na jakich zasadach. Kto zdobędzie najwięcej pkt. w 34 meczach ma Scudetto

- Przemyś(L)ak
- Juventino
FOFO liczy na mistrzostwo Lazio??? :lol: :lol: :lol: Przeciez oni maja straty chyba ze 20 punktow do lidera..... :lol: :lol:
- Danielpiero
- Juventino
Lazio to mistrzem nie będzie
. Sprawa mistrza Włoch roztrzygnie sie pomiędzy Milanem, JUVE
, Romą. Mam nadzieje że nasi chłopcy pokanaja konkurentów i znów JUVE będzie wielkie 

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Manifestos
- Juventino
świerzo po meczu z romą: powiem tak: z taką gra mistrzostwa nie będzie. sory.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--: