Czy fakt że kibicujesz Juve ma wpływ na reprezentacje Włoch?
- fanka-juve
- Juventino
ja musze sie przyznac ze nie lubie za bardzo reprezetacji Włoch nie kibicuje jej aczkolwiek ciesze sie jak np. Del Piero strzeli gola ale nic wiecej i napewno nie mialabym dylematu jakby Polska grala z Włochami... dlatego tez mowie ze to ze kibicuje Juvie nie ma zadnego wplywu na reprezentacje...
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jestem kibicem Juve i reprezentacji włoch. Oczywiście w meczu z Polską byłem za naszymi ale Polacy nie są w czołówce światowej i nie zawsze biorą udział w ME czy MŚ (pzykład ME w Portugali
(( ) i komuś kibicować trzeba. A że w reprezentacji gra wielu piłkarzy Juve to tym bardziej 

- hania
- Juventino
Kibicuje Włochom bo mam nadzieje ze gracze Juve, szczegolnie Alex, osiągną cos wielkiego. Ale kiedy w reprezentacji pojawiają sie tacy gracze jak Totti, Casano to odechciewa mi sie tej druzyny. Teraz chyba powinnam sie jednak cieszyc bo trenerem jest Trapattoni a on często stawia na Alexa - i słusznie.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- FOJM
- Juventino
siedem lat temu, gdy zaczynałem kibicować JUVE reprezentacja Włoch była mi nawet obojętna ale z czasem tak pokochałem JUVE, że nie mogłem również nie polubić reprezentacji Włoch ponieważ bywało tak, że 5-7 na 11 piłkarzy Włoch byli to gracze JUVENTUSU. Teraz uwielbiam prawie tak samo jak Juve reprezentację Włoch i polubiłem też piłkarzy innych drużyn Serie A...
pzdr.
pzdr.

- WhItE_RaVeN
- Juventino
Ja spedziłem dużo lat swego życia we Włoszech, ale miłościa do Juve zaraził mnie mój przyjaciel jeszcze w podstawówce. Hmmm czy ma to wpływ na reprezentację? Może, oczywiście cieszy mnie gdy są w niej zawodnicy Juve ale i bez nich ją lubię. Na wszystkich turniejach im kibicuję, traktuję jak własną reprezentację, która nie zawsze się kwalifikuje na takie imprezy.
Solo mio amore - JUVE
- krzysztof13
- Juventino
tak
- juvek
- Juventino
Oczywiście że tak. Kibicuje Włochom tylko troszeczkę mniej niż reprezentacju polskiej.
jest wiele powodów:
1. Alex jest Włochem :-D
2. Juve jest z Włoch :-D
3. Seria a najlepsza jest :-D
4. Lubie temperament Włochów :-D
jest wiele powodów:
1. Alex jest Włochem :-D
2. Juve jest z Włoch :-D
3. Seria a najlepsza jest :-D
4. Lubie temperament Włochów :-D
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- fighter_juve
- Juventino
nie ma wplywu ja juz wczesniej lubialem reprezentacje wloch, a juve to obok reprezentacji.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Pavciooo
- Juventino
Co prawda wcześniej już kibicowałem reprezentacji Włoch( bo mój kolega im kibicował, a w większości od niego czerpałem wiedzę o piłce- byłem wtedy baaaaardzo zacofany w tym temacie), ale odkąd kibicuję Juve, jeszcze bardziej lubię reprezentację włoch.