Juventus 1:3 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 08:24

Lucid_Dreamer pisze:
Alexxxxx pisze:Powiem tak..... żenada. A na czacie było widać niewychowanie i brak szacunuku do zawodniklów Juve.Sam próbowałem ich uspokoić i gdy powstrzymywał hamstwo został wyrzucony :!: To jest nie ok, w regulaminie jest, ze trzeb abronić Juve, i ja broniłem naszego honoru powstrzymując hamstwo, więc nie wiem dlaczego tak zaeragowali admini....
Takie gatki jak i mecz to żenada...wydało się kto jest kibicem Juve na zawsze i wszedzie, a nie tak jak nie którzy ....
Taki jeden pwoiedział " Del piero gwiazdka za 5 grozy" - człowieku jak tak mówisz to i ile ty kosztujesz :?: Takimi hasłami całkowicie straciłeś honorr i miano fana JUVE w moich oczach.Nie bede mówił kto to nie bede wystawiał Cię na obstrzał, ale nie masz prawa tak mowić... jeśli myślisz że jestes fanem Juve ( bo chyba tylko tak myślisz...)
mecz jak i zachowania no coment

Ps. I tak zawsz bede z Stara Damą bronił jej honoru jak i jej zawodnikó :!: :!: :!: Juve nie załamuj sie :!: Forza Juve :!: Juve Forever :!:
Racja alexxx na czacie nie było przyjemnej atmosfery odkad przygrywalismy, a pan XXX przesadzil a trzeba napisac ze to nie byly jego jedyne obelgi na temat Del Piero (byly gorsze :( ) cóz moze to i dobrze ze przegralismy teraz wiemy przynajmniej kto NAPRAWDE kocha juve! FORZA JUVENTUS!
Zgadzam się z wami w 100 %. Nie ma co mówić pan xxx, niech każdy wie kto tak mówił, najgorzej Dionizos i fan dobregoduszka(czy jakoś tak). Normalne przegięcie nie jesteście kibicami tylko ........hmm, nie będę się wyrażał bo nie chce wylecieć z forum.
To, że grali beznadziejnie nie znaczy, że trzeba ich obrażać.
FORZA JUVE!!!!!!!!!! Zawsze będę z Tobą, na dobre i złe!!!!!!!!!!!!!!
TI AMO JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 08:39

A ja po skokach pomyślałem, że niech przerżną ciężko z tym Interem, byleby Morgernsternowi się nic nie stało. No i przegrali, a Thomas ma wstrząs mózgu "tylko"...

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 08:47

Podopieczni Alberto Zaccheroniego zaskakująco szybko podnieśli się po dotkliwej porażce z londyńskim Arsenalem. W sobotni wieczór Inter ograł na Stadio delle Alpi Juventus Turyn w stosunku 3:1. Gole dla zwycięzców strzelali Julio Ricardo Cruz(dwa) i Obafemi Martins. Honorowe trafienie dla gospodarzy zaliczył w 89 minucie rywalizacji Paolo Montero.

W 10 minucie rywalizacji szarżujący Martins został sfaulowany przez Montero tuż przed polem karnym. Z rzutu wolnego uderzał Cruz, po którego strzale piłka znalazła drogę do siatki Ginaluigiego Buffona.

W 69 minucie Argentyńczyk znów znalazł się w dogodnej pozycji strzeleckiej. Golkiper Bianconerich wybronił jego uderzenie będąc jednak bezradnym wobec dobitki.

Na 3:0 podwyższył Martins po ewidentnym błędzie defensora turyńczyków, Nicola'i Legrottaglie.

Tuż przed końcowym gwizdkiem arbitra rzut rożny na gola piękną główką zamienił Montero.

Neroazzurri w pełni zasłużyli na zwycięstwo tracąc jednocześnie pierwszą bramkę w SerieA, odkąd ich opiekunem jest Zaccheroni. Ludzie Marcelo Lippiego popełnili wyjątkowo dużo błędów w defensywie, zaś w ataku brakowało szczęścia i skuteczności. Jutro szansę na objęcie pozycji lidera będzie miała Roma, oraz AC Milan.

żródło: www.hattrick.pl
Oto krótki przebieg meczu.... :cry:
Czemu przy strzale Montero "główką" napisali w cudzysłowie :?:

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 08:52

Według mnie pilkarza juve przyda sie zimny prysznic. Ogladalem mecz i stwierdzam ze Inter zasluzenie wygral a juve badz co badz olal sobie rywala.

P.S mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy :cry:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 10:07

Dobra, narazie pierwsza porażka. Ale zalamujecie mnie ludzie. Nie jestem fanem? A to niby dlaczego? Bo obrazilem boskiego ALessandro Del Piero? A kimże on jest? Gwiazdka, ktora powoli gasnie a wy nie jestescie w stanie tego przyznac. Trzeba spojrzec prawdzie w oczy, przez lata uwielbialem gre ALexa i do dzisiaj mam do niego wielki szacunek, mam tez nadzieje, ze wreszcei odzyska forme i bedzie wielki jak kiedys. Tyle, że narazie daje d*** jak świerszcz. Mecze z Interem nie sa po to żeby sie ogrywac. Jezeli Alex szuka formy to niech zagra w PW. A jak narazie Del Piero po raz kolejny zawiodl. Mam nadzieje, że nie odwalimy takiej kichy z Lazio i oby nie bylo na boisku Del Piero. A co do Legro. Kiedys mialem go za swietnego gracza. Trzeba sie jednak zastanowic czy jest jeszcze sens w dawaniu mu szansy. Jezeli nie przelamie sie na czas, to mozemy poszukac kolejnego obroncy. A jezeli mowimy o samym meczu, to absolutnie najlepiej zagral Appiah.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 10:14

Alexxxxx pisze:Takie gatki jak i mecz to żenada...wydało się kto jest kibicem Juve na zawsze i wszedzie, a nie tak jak nie którzy ....
Brawa dla Pana Alexxxa za walke z niewychowaniem w polskim internecie. Za te zaslugi prezydent Kwaśniewski odznaczy Cie medalem. Człowieku zastanow sie co ty piszesz. Poza tym to nie Ty decydujesz kto jest fanem Juve. Sam przychodzisz na chat tylko po to żeby zapytac sie jak gra Alex. A jeszcze jedno pisze sie gadki i niektorzy. Chyba, że miale swtedy na sobie zenujace bokserki :wink: .

kibic_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 10:30

:(((((((((((((((((((( CO TO MIAŁO ZNACZYĆ TO SPOTKANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIC MI NIEPRZYCHODZI DO GŁOWY JEDYNE SŁOWA BEZRADNOŚĆ, BEZNADZIEJA,GŁUPOTA !!!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :cry: :cry: :cry: :twist::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
JAK LIPPI MÓGŁ ZMIENIĆ NEDVEDA I CAMORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIEROZUMIEM....................................... ALE ZRESZTĄ MOŻE TA PORAŻKA PODBUDUJE PODOPIECZNYCH LIPPIEGO

JEST JEDNA RZECZ DLA KTÓREJ WARTO ŻYĆ JUVE I NIEZMIENIA SIĘ NIC
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kibic_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 10:46

A CO DO DEL PIERO TO JA NIC NIEMAM. TO FAKT ŻE JEST CORAZ STARSZY I WYGASA ALE CO ON SAM MIAŁ ZROBIĆ NA TYM BOISKU CZEGO WY OD NIEGO WYMAGACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ALE JA WIERZE W NIEGO I WIEŻĘ W JUVE ŻE ZDOBĘDZIE LIGĘ MISTRZÓW 2003/2004 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ZA DŁUGO CZEKAMY NA TO.UŻ NADSZEDŁ CZAS. W TAMTYM ROKU MIELIŚMY OKAZJĘ JEDNAK ZMARNOWALIŚMY JĄ ALE W TYM SESONIE WYGRAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

JEST JEDNA RZECZ DLA KTÓREJ WARTO ZYĆ JUVE I NIEZMIENIA SIĘ NIC
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 10:47

Dionizos pisze: Trzeba spojrzec prawdzie w oczy, przez lata uwielbialem gre ALexa i do dzisiaj mam do niego wielki szacunek
Widac jaki szacunek: "Alex kombinuj kontrakt z regginą", "Del Piero idź czyścić doopą ławę", "Del Piero wołają cię z szatni" (cytaty od innych)
Dionizos pisze: Tyle, że narazie daje d*** jak świerszcz.
A skad wiesz jak **** daje swierszcz??
Dionizos pisze: Mam nadzieje, że nie odwalimy takiej kichy z Lazio i oby nie bylo na boisku Del Piero.
Nie martw sie jak Ciebie nie bedzie na czacie to wygramy, wg mnie niepotrzbny nam taki kibic!!!
Dionizos pisze: A co do Legro. Kiedys mialem go za swietnego gracza. Trzeba sie jednak zastanowic czy jest jeszcze sens w dawaniu mu szansy. Jezeli nie przelamie sie na czas, to mozemy poszukac kolejnego obroncy.
W jednym sie zgodze, przydalby sie Nesta i Cannavaro :( :(
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2003, 10:56 przez Shadow_Alex, łącznie zmieniany 1 raz.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 10:52

kouba pisze:
Czemu przy strzale Montero "główką" napisali w cudzysłowie :?:
W polu karnym było duże zamieszanie, najpierw strzał bodajże Tacchinardiego, potem dobitka Montero, i głowie piłkarza Interu, rękach Toldo. Toldo złapał piłkę, jednak przycisł ją do górnej siatki, więc nie było dylematu czy był gol.

Nie wiem czy można to uznać za bramkę honorową... Po takie grze, strzelona bramka w takim zamieszaniu, przez obrońce i to w doliczonym czasie gry troszke mija się z uratowaniem honoru...

Powiedzieli po meczu:
Lippi: "Nasi przeciwnicy grali bardzo dobrze. Mieli więcej determinacji od nas. To nie był dla nas zbyt dobry wieczór. Nie jesteśmy niezwyciężenijednak trzeba przypomnieć że to dopiero pierwsza porażka po tylu meczach."

Buffon: "Inter przybył do Turynu by wygrać. My byliśmy troche zdekoncentrowani. Teraz czekamy na jutrzejsze mecze, jednak prawie pewne jest, że nie utrzymiemy fotelu lidera. najważniejsze jednak, żeby byc na szyczycie pod koniec sezonu."

Nedved: "Oni byli lepsi od nas. Popełnialiśmy mase błędów. Po tylu meczech, prędzej czy później nadejdzie mecz przegrany. Nie jesteśmy niepokonani, musimy jednak jak najszybciej zapomnieć o tej porażce i grąc dalej."

Nie znam do końca przepisów FIGC, ale we wczorajszym meczu Nedved zobaczył 3 żółtą kartkę w tegorocznych rozgrywakch Serie A (najostrzej grający zawodnik!). Wydaje mi się, że chyba nie będzie mógł zagrać w meczu z Lazio. Ale czy aby napewno?!

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 11:06

Juventinho pisze: Nie znam do końca przepisów FIGC, ale we wczorajszym meczu Nedved zobaczył 3 żółtą kartkę w tegorocznych rozgrywakch Serie A (najostrzej grający zawodnik!). Wydaje mi się, że chyba nie będzie mógł zagrać w meczu z Lazio. Ale czy aby napewno?!
Chyba zagra. Wydaje mi sie ze dopiero po 4 kartce musialby pauzowac.

srali muszki będzie wiosna
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 11:07

29 listopad moje urodziny ale myslałem że juve mi zrobi prezent na 144 urodziny szkoda tej porazki

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 11:22

Shadow_Alex pisze:
Dionizos pisze: Trzeba spojrzec prawdzie w oczy, przez lata uwielbialem gre ALexa i do dzisiaj mam do niego wielki szacunek
Widac jaki szacunek: "Alex kombinuj kontrakt z regginą", "Del Piero idź czyścić doopą ławę", "Del Piero wołają cię z szatni" (cytaty od innych)

W czasie mecz to co innego. Bylem cholernie wkurzony, że Juventus przegrywa.

Dionizos pisze: Tyle, że narazie daje d*** jak świerszcz.
A skad wiesz jak **** daje swierszcz??

Dobra stary, jestes bardzo smieszny. Tak sie tylko mowi.
Dionizos pisze: Mam nadzieje, że nie odwalimy takiej kichy z Lazio i oby nie bylo na boisku Del Piero.
Nie martw sie jak Ciebie nie bedzie na czacie to wygramy, wg mnie niepotrzbny nam taki kibic!!!

Ale ja nie mam zamiaru byc Ci potrzebny. Bede na czacie bo mam taka ochote. Poza tym srednio obchodzi mnie opinia takiego kibica na moj temat 8) .

MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 11:27

No naprawde szkoda bardzo... ale nawet najlepszym zdarzają się błędy. Bądźmy dobrej myśli... wyciągnięte zostaną wnioski... ale to co sie działo na czacie to jest naprawde żenada... i to mają być kibice? To ciekawe ile osób było by za Juve gdyby grali tak jak obecnie gra np. Inter(nie patrzac na wczorajsze zwyciestwo). Naprawde warto sie nadtym zastanowic. I nie ma co ukrywać zagrali słabo. Inter wygrał zasłużenie z tego co wiem. Dobrze ze padł honorowy... A tam będe się rozgadywał... Juve Forza... Del Piero jestem z Tobą (nie łam sie)... Czekam na nastęny mecz. Szkoda bo była to pierwsza porażka ale ona musiała kiedyś nastąpić... Nikt nie jest doskonały! FORZA JUVE! Na zawsze wierni!!!

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2003, 11:33

MoreLL_FTL pisze:No naprawde szkoda bardzo... ale nawet najlepszym zdarzają się błędy. Bądźmy dobrej myśli... wyciągnięte zostaną wnioski... ale to co sie działo na czacie to jest naprawde żenada... i to mają być kibice? To ciekawe ile osób było by za Juve gdyby grali tak jak obecnie gra np. Inter(nie patrzac na wczorajsze zwyciestwo). Naprawde warto sie nadtym zastanowic.
Czegoś tu nie rozumiem, sorry ale czy ktos źle wypowiadal sie o Juve? Co po niektorzy 8) mieli watpliwosci co do gry Alexa, ale nie poddawali w watpliwosc swojej milosci do klubu. Rozumiem stary, że kierujesz sie opinia swojego wielkiego mistrza, wszechwiedzacego i cholernie inteligentnego Alexxxa.

Zablokowany