Wspólny wyjazd na mecz?
- Tomusmc
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pomysl!! Jeszcze jest duzo czasu do tego meczu wiec mozna zaczac gadac o wyjezdzie z rodzicami albo samemu zbierac kase!! Mozna wiedziec ile bedzie trwal ten wyjazd i jak sie spotkamy przed wyjazdem??
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Michał Wachacki
- Juventino
Ja bym był chętny. Chciałbym się tylko dowiedzieć na ile dni. Na meczu z Milanem może być komplet. Może pojechalibyśmy na mecz z inną drużyną? Mój numer GG: 6337734.
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- Tomusmc
- Juventino
Ja mam pomysł :idea: !! Kazdy z nas pojdzie do programu "Dla Ciebie Wszystko" i niech jego marzeniem bedzie wyjazd na mecz do Turynu:D Nic prostrzego a do tego za darmo!! 

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- bblackk
- Juventino
Nie no chyba lepiej jechać w tygodniu, niktórzy stracą lekcje, zajęcia, albo wezma urlop :D Płacąc tyle kasy możesz ywmagać wolnego dnia w tygodniu oprócz łikendu ;). A co do Ligi Mistrzów to w przypadku Juve nie pamiętam wyniku 0:0 nie licząc meczu z Sociedatem. A mecze Serie A, jak już mówiłem to z lepszymi pdają remisy, a z grorszymi Juve nie ma rywala, tylko strzela bramki i głupio je traci. A taka Liga Mistrzów... Można potem dzieciom, albo wnukom opowiadać gdzie się było, co się widziało i wogole jak było super !