Juvetus 4:1 Udinese
- RadeKas
- Juventino
Przeciez juz dawno sa na JP :?kouba pisze:będą na JP, a póki co to możesz sobie sciagnąc z tego:MaTe- pisze:Beda jakies filmiki tych bramek, a moze juz sa? dajcie linki please
http://216.127.66.92/~admin200/goals/goals.htm
srali muszki będzie wiosna
- kouba
- Qualità Juventino
ooo dzięki że mi przypomniałesRadeKas pisze:Przeciez juz dawno sa na JP :?kouba pisze:będą na JP, a póki co to możesz sobie sciagnąc z tego:MaTe- pisze:Beda jakies filmiki tych bramek, a moze juz sa? dajcie linki please
http://216.127.66.92/~admin200/goals/goals.htm

- Bodzio
- Juventino
Mam beke z Ciebie Dinozaur (Dionizos...czy jakos tam smiesznie). Ogolnie to masz raka...tak. Gadasz jak polamany,jak z okresu dinozaurow(dionizosow) no ale wybaczam ci to bo stamtat chyba pochodzisz. Co to wogole "Dionizos"? Minaturka dinozaura? Jestes domowym zwierzatkiem?
Starsi tez sa dinozaurami? Pozdrow ich..
Twoj problem polega na tym ze po:
1. masz raka
2. jestes z gat. dinozaurow
3. gadasz jak polamany
4. oceniasz graczy po jednym wystepie
5. nie rozumiesz co znaczy 2 miesieczna przerwa w meczach i presja zwiazana z urodzinami
6. Del Piero musi grac a nie siedziec na lawce bo nie wroci do formy...
Pozdrawiam!
1. masz raka
3. gadasz jak polamany
5. nie rozumiesz co znaczy 2 miesieczna przerwa w meczach i presja zwiazana z urodzinami
Pozdrawiam!
- MaTe-
- Juventino
O ile wiem to Dionizos to nie byl gad ani zaden dinozaur, tylko grecki bog wina i abawy :P Wiec dlaczemu kojazysz dionizosa z dinozaurem? :PBodzio pisze:Mam beke z Ciebie Dinozaur (Dionizos...czy jakos tam smiesznie). Ogolnie to masz raka...tak. Gadasz jak polamany,jak z okresu dinozaurow(dionizosow) no ale wybaczam ci to bo stamtat chyba pochodzisz. Co to wogole "Dionizos"? Minaturka dinozaura? Jestes domowym zwierzatkiem?
1. masz raka
3. gadasz jak polamany
Pozdrawiam!
- x_men_1988
- Juventino
Del Piero srzelil w poprzeczke . Bramkarz wyszedł w swoioł prawą stronę , a Alex strzelił w lewą tyle że w poprzeczke . 10 cm niżej i byłby pięknie strzelony karny . Sądze że Del Piero wystąpi od pierwszej minuty z Galtą w lidze mistrzów , gdyż Lippi będzie chciał żeby Alex podbuował się psychicznie .Virus[Mauro] pisze:a w jaki sposób nie trafił do bramki z karmego przetrzlił czy brmkarz obronił ??
- juveluck
- Juventino
Nasi gracze zapewnili nam niezla dawke nerwow. A Alex niezle nas rozczarowal. Ale pokazali tez ze sa poprostu genialni, ze jezeli chca i sytuacja tego wymaga moga zrobic praktycznie wszytsko. Cztery gole w 12 czy tam 13 minut. Cos niebywalego. Jestem pod ogromnym wrazeniem koncowki. Nie ma co ukrywac ze Di Vaio w takiej dyspozycji powinien grac w podstawowej 11,a Del Piero(niesety) zasiasc na lawie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- x_men_1988
- Juventino
Z jednej strony masz rację , bo Del piero jest w słabszej dyspozycji a Di Vaio w znakomitej , ale w Lidze Mistrzów awans mamy już pewny więc Del Piero może wyjść w podstawowej 11 , po to aby strzelić gola i zapomnieć o meczu z Udine . Mam pytanie do ciebie juveluck jaki i do innych fanów juve , czy ktoś oglądał od początku do końca ten mecz z Udine ?? Jeśli tak to jak zagrał Del Piero w całym meczu ? Może się okazaćże Alexowi poprostu nie wyszedł karny , ale grał dobrze .juveluck pisze: Nie ma co ukrywac ze Di Vaio w takiej dyspozycji powinien grac w podstawowej 11,a Del Piero(niesety) zasiasc na lawie
- Dionizos
- Juventino
Po przeczytaniu tego posta jestem w 100% pewien, że jesteś niesamowitym kretynem. Takiego idioty juz dawno nie widzialem. Mam nadzieje, że juz wiecej nic na forum nie napiszesz. A tak przy okazji Dionizos to nie dinozaur tylko grecki bóg wina i płodów rolnych. Chociaż nie sadze żeby ktos o tak niskim poziomie inteligencji mogl to zroumiec. Jeszcze jedno pisze sie stamtąd nie stamtat.Bodzio pisze:Mam beke z Ciebie Dinozaur (Dionizos...czy jakos tam smiesznie). Ogolnie to masz raka...tak. Gadasz jak polamany,jak z okresu dinozaurow(dionizosow) no ale wybaczam ci to bo stamtat chyba pochodzisz. Co to wogole "Dionizos"? Minaturka dinozaura? Jestes domowym zwierzatkiem?
1. masz raka
3. gadasz jak polamany
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No i wyszło na to, że zamiast o meczu będziemy rozmawiać o Del Piero
to byłó do przewidzenia. Powiedzmy sobie szczerze:
1.Na dzień dziesiejszy Di Vaio jest w 100 razy lepszej formie od Alexa.
2.Niewierzę w to by Lippi niewystawił Del Piero od 1 min. nawet jak ten jest w najgorszej dyspozycji.
3. Zamiana Treze=Di Vaio niewchodzi w grę. To całkiem 2 inne style! Treze to prawdziwy sęp pola karnego! On może cały mecz przestećale jak dostanie to 1 podanie to je wykorzysta, tak też było wczoraj. Piękny gola i zachowanie rasowego napastnika.
Ciekawe co zorbi Lippi, Alex by wrócić do formy sprzed kontuzji musi grać. Tak szczerze mówiąc to spodziewałem isę, żę po kontuzj ito niebędzie ten Del Piero. Zawsze miał kłopoty z powrotem do świetnej dyspozycji i tak też jest teraz. No cóż, musimy uzbroić sie w cierpliwość i czekać na 100% powrót naszego króla. Wiem czego można od niego wymagać...------,,Tutti Con Alex!''----------

1.Na dzień dziesiejszy Di Vaio jest w 100 razy lepszej formie od Alexa.
2.Niewierzę w to by Lippi niewystawił Del Piero od 1 min. nawet jak ten jest w najgorszej dyspozycji.
3. Zamiana Treze=Di Vaio niewchodzi w grę. To całkiem 2 inne style! Treze to prawdziwy sęp pola karnego! On może cały mecz przestećale jak dostanie to 1 podanie to je wykorzysta, tak też było wczoraj. Piękny gola i zachowanie rasowego napastnika.
Ciekawe co zorbi Lippi, Alex by wrócić do formy sprzed kontuzji musi grać. Tak szczerze mówiąc to spodziewałem isę, żę po kontuzj ito niebędzie ten Del Piero. Zawsze miał kłopoty z powrotem do świetnej dyspozycji i tak też jest teraz. No cóż, musimy uzbroić sie w cierpliwość i czekać na 100% powrót naszego króla. Wiem czego można od niego wymagać...------,,Tutti Con Alex!''----------

- Dionizos
- Juventino
Nigdy sie nie przeliczyl? A to ciekawe. Widze, że nigdy nie ogladales meczu druzyny o nazwie Juventus Turyn! Mimo wszystko mam jednak nadzieje, że Alex wroci do formy i nadal bedzie przydatny druzynie. A jezeli poczules sie urażonym nazwą 'idiota' to z gory przepraszam. A skoro dziwi Cię, dlaczego sie smialem, to chyba juz powinnismy zakonczyc dyskusje, bo jest ona dla Ciebie za trudna.Juverulez! pisze:Hmm, tym własnie "idiotą" jestem ja. Nie wyjaśniłeś czemu sie tyle śmiałeś. Szkoda ci palców? BTW Del Piero i tak będzie grałw 1szym squadzie, nie znacie chyba Lippiego, on zawsze na niego stawial i nigdy sie nie przeliczył!!!!Dionizos pisze:Apropo chata: Po tym jak Alex przestrzelil karnego, wiekszosc z nas zaczela wolac o Di Vaio. Bodajże Martin powiedzial, żeby wszedl Marco to strzeli przynajmniej dwie bramki. Tak jak chcielismy sie stalo, na boisku pojawil sie Di Vaio, w tym momencie ktorys z ,,wielkich obroncow Alexa'' zakrzyknal: To teraz zobaczymy co ten Di Vaio potrafi! Coż...po 5 minutach zdobyl dwa gole :twisted: . Zupelnym kretynizmem byloby wpuszczenie Alexa na nastepny mecz. Zawsze uwazalem go za wielkiego pilkarza, ale poki Di Vaio i Miccoli sa w formie, a on gra jak dzisiaj, to niego nie powinnien miec miejsca w pierwszym skladzie. A co do wielkich fanow i czcicieli Alexa Del Piero, to także na czacie, ktorys idiota rzucil takim tekstem: Dzisiaj sa urodziny Alexa a tylko 4 osoby zlozyly mu życzenia, ale z was fani. Człowieku, przez dobre 5 minut nie moglem wstac z podlogi. 8) A tak na koniec, mam nadzieje, że Del Piero wroci do formy i pokaze nam jeszcze klase.
- DeeJay
- Juventino
Mam strasznie mieszane uczucia po tym meczu. Wynik - nie ma co ukrywać jest bardzo zadowalający. Gra pozostawiała wiele do życzenia. Bardzo długo się męczyli i było blisko sensacji. Nie mniej jednak najważniejsze 3 pkt, ważny remis Parmy z Milanem i utrzymujemy fotel lidera.
Jednak jestem zawiedziony obrotem spraw dotyczących Alexa. Może się to niezbyt dobrze odbić na jego psychice. Myśle, że nie strzelił, bo za bardzo tego chciał. Mógł zrobić wszystko, tylko żeby trafić co jednak się nie udało. W tej sytuacji może się troche poczuć niepotrzebny drużynie.
Jak nie grał, Juve wygrywało. Teraz wrócił, nie strzelił karnego, a po wejściu zmienników znów wszystko wróciło do normy. Myśle jednak, że Alex nie uwierzy w ten głupie wywody i już w następnym meczu pokaże na co go stać.
Jednak jestem zawiedziony obrotem spraw dotyczących Alexa. Może się to niezbyt dobrze odbić na jego psychice. Myśle, że nie strzelił, bo za bardzo tego chciał. Mógł zrobić wszystko, tylko żeby trafić co jednak się nie udało. W tej sytuacji może się troche poczuć niepotrzebny drużynie.

- Juverulez!
- Juventino
LOL. Po co mnie przepraszasz jak na koniec mnie obrażasz ["jest dla Ciebie trudna'']?! Sądze że oglądałem spoooooorooooo meczów Juve i dzięki temu że DP nie raz kaszanił, to w meczach typu Real rutyna i ogranie oraz w głownej mierze [nazwijmy reczy po imieniu] geniusz [strategiczny i piłkarski] pokazały że Lippi dając po kontuzjach czas Dp zeby sie rozegrał nigdy nie tracił! To sie nazywa myślenie przyszłościowe!!! :twisted:Dionizos pisze: Nigdy sie nie przeliczyl? A to ciekawe. Widze, że nigdy nie ogladales meczu druzyny o nazwie Juventus Turyn! Mimo wszystko mam jednak nadzieje, że Alex wroci do formy i nadal bedzie przydatny druzynie. A jezeli poczules sie urażonym nazwą 'idiota' to z gory przepraszam. A skoro dziwi Cię, dlaczego sie smialem, to chyba juz powinnismy zakonczyc dyskusje, bo jest ona dla Ciebie za trudna.
- pajzano
- Juventino
No gratuluję toku myślenia. Zgodnie z Twoim rozumowaniem stolicą Mongolii jest Sean Penn.Bodzio pisze:Co to wogole "Dionizos"? Minaturka dinozaura? Jestes domowym zwierzatkiem?
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)