Kaplica
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja bym zabiła za czarną Hondę sivic z zielonymi neonami i NOSemazuriana pisze:BidulekMaggie Del Piero pisze:no chyba już pochowany biedny chłopak:P :twisted:![]()
![]()
tak mi go szkoda .....za jeden samochód ....i żeby to jeszcze Ferrari było (to bym go sama zabiła) ale taka beznadziejna firma...eee nie warto poświęcać kibica Juve

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- nookie
- Juventino
spooooooko..moja siostra <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i nic poza tym ze ja pocieszali zeby sie ne zalamala...bedzie luuuuus..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- sutnevuj
- Juventino
BRACIE POKAZ TATUSIOWI KILKA ZE STU BRAMEK ALEXA DEL PIERO KTORE SA (za co wieeeeeeeeeeeeeeeelkie dzieki) DOSTEPNE NA STRONIE A GOSC NATYCHMIAST SIE WYLUZUJE I KARE KTORA CI NALOZYL NATYCHMIAST ZMIENI NA MNIEJ SUROWA. BANKOWO BEDZIE DOBRZE.
APEL DO TATY KIBICA JUVE: Prosze uprzejmie darowac wszelkie kary synowi. najwazniejsze ze FanJuve wyszedl z tego calo. Samochod rzecz nabyta. FORZA JUVE I JEGO KIBICE
APEL DO TATY KIBICA JUVE: Prosze uprzejmie darowac wszelkie kary synowi. najwazniejsze ze FanJuve wyszedl z tego calo. Samochod rzecz nabyta. FORZA JUVE I JEGO KIBICE
FORZA JUVE
28 SCUDETTO CZEKA
28 SCUDETTO CZEKA
- Jasiek-x
- Juventino
No to nara!!!!!
:twisted: :twisted:
:-D :-D
8) 8) :? :? :shock: :shock: :o :o :lol: :lol: :x :x
:oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
:!: :!: :!: :!:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
To wszystkie moje humory, na nic więcej mnie nie stać. Pozdro

To wszystkie moje humory, na nic więcej mnie nie stać. Pozdro
- Łyko
- Qualità Juventino
Oj ale żeś bigos narobił, ja na twoim miejscu ( a na szczęście nie jestem ) powiedział i się przyznał wiem ze ci trudno :? :!:
AHA I JESZCZE JEDNO BARDZO WAŻNE JAK CIĘ OJCIEC ZABIJE TO NAPISZ NAM
(myślę że zapamiętasz) :!:
AHA I JESZCZE JEDNO BARDZO WAŻNE JAK CIĘ OJCIEC ZABIJE TO NAPISZ NAM