AC Milan - Juventus Football Club

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 14:47

Rysiek pisze:Scenariusz piękny, ale czy realny, oczywiście bardzo bym chciał, ale wątpie czy Alex w ogóle wejdzie. Bardzo bym się cieszył z wyniku 2-1, dla Juve oczywiście...
Alex nie zagra, Lippi tak zdecydował
Z tym to problem będzie.
-Jeśli wygramy czeka nas najazd Milanistów uparcie twierdzących że mecz był kupiony
-Jeśli przegramy część użytkowników będzie bluzgać
Oj coś czuję że po meczu bany polecą
Jak przygramy to też przylezą Milanisci i bedą sie naśmiewać :wink:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 15:52

Ja mam mialnistów w ... :D Po meczu i tak rzucą swoje trzy grosze (biedaki) Alex nie zagra, ale nie ubolweam, Di Vaio jest w świetnej formie Treze nie gorszy Nedved też strzela jak by co Lippi może wprowadzić w 89 Zalayete ktoś by mu podał i wygramy:D), Buffon broni. Zastanawiam się tylko jak obrona wyjdzie na boisko i jak poradzą sobie z tym ich Inzaghim... Obstawiam 2-3 dla JUVE. Dla Milanu: Inzaghi 2x a dla nas Di Vaio x2 , a trzeciego gola walnie Zalyeta w 91min :P ,,,

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 17:13

FORZA MILAN pisze:
Maggie Del Piero pisze:Mnie się podobał ten scenariusz z 70- 0 :D :D :D :D
He he
Ale ja liczę na Juve może być 1-2 dla nas :D :D
A "ej mody" chyba nie jest takie trudne do zrozumienia.............
Nawet w Wa-wie :twisted:
Jakos ten mody nie zrozumial wiec mu wyjasnilem.A ty widze ze z Rudy Śląskiej che che wy tez macie fajny jezyk.Gadałem ostatnio z jakas dziołcha z rudy to stwierdzila za Bigiel to wieszak :D :D :D
Bo bigel to jest wieszak :evil:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 18:26

Widać, że Milan traktuje ten mecz z większym dystansem. W przeciwieństwie do nas. Mimo tego, żę to dopiero 8 kolejka i te pkt. jeszcze o niczym raczej tak nieprzsądzą to ten mecz trzeba wygrać. Bo do każdego meczu z Milanem trzeba podejść tak jak to zawsze robimy. Mamy powody do tego, żeby mecze z nimi traktować jak wojnę 8) :D

C odo Inzaghigo, fajnie jakby niezagrał. U nas brak Alexa, chociaż trochę osłabirnia by się pokryły :wink:

Obrazek
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:33

Maggie Del Piero pisze:
FORZA MILAN pisze:
Maggie Del Piero pisze:Mnie się podobał ten scenariusz z 70- 0 :D :D :D :D
He he
Ale ja liczę na Juve może być 1-2 dla nas :D :D
A "ej mody" chyba nie jest takie trudne do zrozumienia.............
Nawet w Wa-wie :twisted:
Jakos ten mody nie zrozumial wiec mu wyjasnilem.A ty widze ze z Rudy Śląskiej che che wy tez macie fajny jezyk.Gadałem ostatnio z jakas dziołcha z rudy to stwierdzila za Bigiel to wieszak :D :D :D
Bo bigel to jest wieszak :evil:
Bigiel to jest dyskoteka a nie wieszak :D :D :D . Mimo ze nie daleko mieszkamy od siebie to jezyk macie jakos inny.Jakis ze wsi a nie ze slaska.Jesli kogos urazilem bardzo przepraszam

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 22:50

Kapitan AC Milan Paolo Maldini nie uważa meczu z Juventusem jako decydujący o mistrzostwie Włoch. W sobote na San Siro spotkają się drużyny liderujące w Serie A. Jeżeli któraś z walczących ekip zgarnie trzy punkty, to obejmie samodzielne prowadzenie w tabeli ligi włoskiej.

"To mecz pomiędzy dwoma zdrowymi drużynami, które grały w poprzednim sezonie w finale Ligi Mistrzów. Ktokolwiek wygra obejmie prowadzenie w lidze. Ten mecz może być ważny dla morale zespołu. Pokonanie najlepszej obecnie drużyny dodałoby nam sił. Decydujący mecz? Sezon jest długi i ktokolwiek przegra może jeszcze nadrobić stratę. Milan i Juve znają się bardzo dobrze. Nie ma czegoś szczególnego, co mogłoby sprawić, że na pewno wygramy."

źródło: lechsport.pl

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 22:24

Del Piero przepowiada wygraną Juventusu

Alessandro Del Piero jest przekonany, iż Juventus jest w stanie pokonać Milan na San Siro.

"Jestem pełen nadziei, że zdobędziemy w tym spotkaniu 3 pkt"

Del Piero wziął udział w meczu z Milanem, rozegranym wirtualnie przy okazji nowej futbolowej gry komputerowej we Włoszech. Mecz zakończył się bezbramkowym remisem, jednak Alex wyklucza powtókę tego wyniku w sobotę.

"To bedzie obustronnie bardzo otwarta gra."

źródło: channel4.com

powiedzieli przed meczem:

Pirlo:

"To ważne spotkanie, ale jest trochę za wcześnie by mówić o nim jak o decydującym. Jesteśmy z Juventusem na szczycie tabeli i oczywiste jest, że obie strony chcą wygrać. Nie widzę szczególnych powiązań z finałem Ligi Mistrzów, to był mecz o wielkim znaczeniu."

Gattuso:

"Jeśli połączylibyśmy naszą technikę z ich stalową siłą to otrzymalibyśmy najlepszą drużynę na świecie. Oni są twardzi, trudni do pokonania i mają w składzie wielu wspaniałych zawodników."

Ancelotti:

"To jest ciągle fascynujące wydarzenie, nie ma znaczenia ile razy już się spotykaliśmy. Będą grać piłki z głębi pola i musimy być świadomi ich szybkich kontrataków. Chciałbym powtórzyć to co stało się w Manchesterze mimo, że teraz mogą liczyć na Pavla Nedveda, zdeterminowanego i bardzo dynamicznego zawodnika."

Kaka:

"Są bardzo dobrzy i bardzo silni, ale mi bardziej podoba się ten Milan. Jestem pewny naszego własnego talentu."

Rui Costa:

To będzie mecz dwóch wielkich rywali, którzy świetnie się znają. Nie będzie łatwo. W zeszłym sezonie oni wygrali ligę, my Ligę Mistrzów. Udało nam się ograć ich na San Siro w marcu i mam nadzieję, że uczynimy to po raz kolejny. Każdy musi się poświęcić i także gracze z ławki musza to zaakceptować. Kluczem jest wspólna praca. Jeśli będziemy tak robić, to grupa znów wygra."

Raport o kontuzjach
Stan Rivaldo i Inzaghiego poprawił się znacznie i obaj zawodnicy będą gotowi na mecz z Juventusem. Z kolei Kaladze wciąż trenuje indywidualnie i na jego powrót na boisko przyjdzie nam jeszcze poczekać.

źródło: acmilan.pl

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 22:40

Juventinho pisze:Gattuso:

"Jeśli połączylibyśmy naszą technikę z ich stalową siłą to otrzymalibyśmy najlepszą drużynę na świecie. Oni są twardzi, trudni do pokonania i mają w składzie wielu wspaniałych zawodników."
Gdyby grał Del Piero... On ma więcej techniki niż całe Milan i Juve razem wzięte. Poza tym, na co zda się technika Milanu, jeżeli będą mieli do czynienia z Nedvedem, Zambrottą, Camoranesim, Appiah czy Di Vaio?

PS Zapomniałbym, Juventinho - Twoja sygnatura roxx :lol:

Obrazek
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 00:34

Rybeq pisze:
Martin pisze:No i mam nadzieję ze jakikolwiek bedzie wynik to po meczu na forum nadal bedzie zachowana kultura.
Z tym to problem będzie.
-Jeśli wygramy czeka nas najazd Milanistów uparcie twierdzących że mecz był kupiony
-Jeśli przegramy część użytkowników będzie bluzgać
Oj coś czuję że po meczu bany polecą :P
Właśnie chciałam to napisać,
PILNUJCIE SIE PO MECZU JAKIKOLWIEK BY NIE BYŁ WYNIK :!: :D
....przynajmniej na forum, w życie prywatne nie wnikam :wink:

ostry

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 03:49

Przepraszam, ale żałośnie to się czyta, nawet jeśli Milan przegra to nie będzie na was żadnego najazdu, nalotu czy czego tam jeszcze. Ten kto wygra będzie musiał uznać wyższość drugiej drużyny, i iść z kumplem, który jest kibicem przeciwnika na piwo,danego dnia i koniec dyskusji. Czytając te wszystkie posty odnosi się wrażenie, że to będzie mecz ostatniej kolejki, decydujący o tytule, a w rzeczywistości każda z drużyn straci jeszcze po kilka punktów w meczach z mniej wymagającymi rywalami.
Gdyby grał Del Piero... On ma więcej techniki niż całe Milan i Juve razem wzięte. Poza tym, na co zda się technika Milanu, jeżeli będą mieli do czynienia z Nedvedem, Zambrottą, Camoranesim, Appiah czy Di Vaio?
Przepraszam bardzo ale mógłbyś mnie nie osłabiać???? Nie róbmy z Alexa takiego geniusza piłkarskiego, bo jak narazie to żaden z niego wielki piłkarz. Poza tym to,nie, tak wynika z Twojej wypowiedzi, umiejętności jednego zawodnika przesądzą o wyniku spotkania tylko forma całej drużyny. Do Twojego zestawu mógłbym spokojnie przeciwstawić Rui Costę, Kakę, Sehevę, Gattuso, Pirlo, Nestę itd.

P.S. Może nie wszystko trzyma się siebie, ale po paru piwkach tak jakoś mi się ciężko zdania układa. :)
AVE MILAN

>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 09:02

ostry pisze:
Przepraszam bardzo ale mógłbyś mnie nie osłabiać???? Nie róbmy z Alexa takiego geniusza piłkarskiego, bo jak narazie to żaden z niego wielki piłkarz. Poza tym to,nie, tak wynika z Twojej wypowiedzi, umiejętności jednego zawodnika przesądzą o wyniku spotkania tylko forma całej drużyny. Do Twojego zestawu mógłbym spokojnie przeciwstawić Rui Costę, Kakę, Sehevę, Gattuso, Pirlo, Nestę itd.
Nikt nie robi z Alexa geniusza, bo on już jest geniuszem. Wspomniałem o nim w odpowiedzi na słowa Gattuso, że Milan jest lepszy technicznie. I wybacz, ale uważam że indywidualnie Juve ma lepszy zespół.
ostry pisze:P.S. Może nie wszystko trzyma się siebie, ale po paru piwkach tak jakoś mi się ciężko zdania układa. :)
I do tego same bzdury :wink:

Obrazek
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 09:06

Mecze Juventusu z Milanem to zawsze wielkie wydarzenie,a zwłaszcza w ostatnim czasie.Juve i Milan to obecnie zdecydowanie najlepsze drużyny we Włoszech,finaliści ligi mistrzów i kluby,które w tym sezonie jeszcze nie przegrały.Po porażce w Finale Ligi Mistrzów praktycznie za każdym razem kiedy gramy z Milanem mamy nadzieje na pewnego rodzaju rewanż,w końcu graliśmy z nimi o Super Puchar Włoch,Puchar Tim czy Puchar Berlusconiego,ale mecz w lidze to cos zdecydowanie ważniejszego.Jednego możemy byc pewni,ten mecz nie zakończy sie serią rzutów karnych :wink:

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 09:10

Wbrew niektorym ten mecz nie jest meczem o mistrzostwo ;P. Jest to jednak bardzo wazny mecz, ktory pozwoli ktorejs z druzyn odskoczyc od rywala. No chyba ze bedzie remis ;P. I ta druga opcja jest bardzo mozliwa, poniewaz we Wloszech szagiery najczesciej koncza sie remisem. Ja jednak mam nadzieje ze Juve wygra 2-1. Oby tak sie stalo, ale remis jest bardziej prawdopodobny, zwlaszcza ze mecz jest w Mediolanie.

srali muszki będzie wiosna
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 18:31

Z Nedvedem możemy wszystko.O atak możemy być spokojni,wątpliwości budzi nasza defensywa.Jeżeli nie popełnimy błędów w defensywie to zdobędziemy Mediolan.Szkoda że nie zagra Alex-wtedy nasz zespół byłby kompletny.Co do samego wyniku więcej wątpiwości powinni mieć kibice Milanu.Oni nie mają Napleona który prowadzi zespół do największych sukcesów-mowa o Marcello Lippim.On potrafi zmobilizować do nadludzkiego wysiłku i połączyć umiejętności wszystkich piłkarzy tak aby drużyna stawała się niezniszczalna.

Chodzi mi po głowi wynik 2-0 dla Juve.Mam nadzieję iż piłkarze zrealizują ten cel...

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 01:14

ostry pisze:Przepraszam, ale żałośnie to się czyta, nawet jeśli Milan przegra to nie będzie na was żadnego najazdu, nalotu czy czego tam jeszcze. Ten kto wygra będzie musiał uznać wyższość drugiej drużyny, i iść z kumplem, który jest kibicem przeciwnika na piwo,danego dnia i koniec dyskusji. Czytając te wszystkie posty odnosi się wrażenie, że to będzie mecz ostatniej kolejki, decydujący o tytule, a w rzeczywistości każda z drużyn straci jeszcze po kilka punktów w meczach z mniej wymagającymi rywalami.
Hmmm...może to dziwnie zabrzmi ale masz chłopie zdrowe podejście do sprawy... :D

Zablokowany