JUVE- real sociedad 4-2

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 14:40

W sumie można powiedzieć że nasi nieżle grali Wkurzył mnie bardzo jeden mankament (klnie) Samobójcza bramka Tudora :evil: do tego czasu wszystko szło świetnie Real nie miał żadnej bardzo dobrej sytuacji padła bramka i wtedy Real osiągnął bardzo dużą przewagę a prawdopodobnie by się skończyło 5-0 lub nawet 6-0 Moim zdaniem najlepszy był Zambrotta i Di Vaio no i jest jeszcze paru w tym Nedved ale moim zdaniem to oni byli najlepsi 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 14:47

Mi to tam ten mecz sie podobał a tymi 2 bramkami to sie nawet nie przejąłem

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 14:53

Swietny mecz w wykonaniu Juventusu ... zdecydowanie lepsza pierwsza polowa niz druga ... swietnie Di Vaio i Treze ... swietnie takze Appiah ... Ogolnie wszyscy swietnie ... Oby tak dalej.Forza Juve !

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 14:56

Wspaniały mecz, dużo goli , chyba nie było piłkarza źle grającego, nawet Tudor dobrze grał, a ten samobój można mu wybaczyć, prawdę mówiąc bardzo mi go szkoda, według mnie on po prostu źle obliczył lot piłki, chciał wybić ja na rug, ale Igor wszyscy ci wybaczamy i tak jesteś najleprzym piłkarzem w Chorwacji, i jednym z najleprzych obrońców.
Juve grało tak piłkę jak ja kocham, w swoim dtulu zresztą, czekali na przeciwnika na własnej połowie, kontrolowali grę, jedyny zarzut to według mnie gra w końcówce ale wygraliśmy. Mnie się bardzo podobała pierwsza bramka, najpierw pięknie odegrana piłka przez Camoranesiego do Trezegueta, potem ten sprytnie przeuścił piłkę obok Westervelda, a potem sytuacji sam na sam z bramką to nie mógł zmarnować.

Wzorowa również jest postawa kibiców na stadionie, pięknie śpiewali że nawet Pavarotti by pozadrościł, podobało mi się też pożegnanie Kovacevica, Barca to by żucała w Figo nożami, a my umiemy się bawić.

Mecz był super strzeliliśmy pięć :-D bramek, i wygraliśmy.

Milan strzeż się jak zagramy z wami taki mecz to macie przchlapane, z wami napewno się nie rozluźnimy nawet w ostatniej sekundzie meczu.

forza Juve
forza Di Vaio
forza Trezeguet
forza Kovacevic
forza Tudor

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 15:37

no juve pokazało klase, grali cudownie :D wreszcie przekonały mnie wypowiedzi na temat Nedveda że jest królem asyst :!: dawał takie piłki, szczególnie prze 2. i 4. bramce :D Zambrotta jest niedozatrzymania na lewej stronie, oby tak dalej :!:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 15:58

To był chyba najlepszy mecz Juventusu w tym sezonie!Bylem nawet zaskoczony,że tak łatwo i szybko uda sie strzelic gole.Szkoda tylko,że po zdobyciu czwartej bramki druzyna nieco się rozluźniła,co wykorzystał Real strzelając dwie bramki.Najlepszym piłkarzem na boisku był Di Vaio,strzelec dwóch goli,licze,że ten sezon będzie dużo lepszy w jego wykonaniu niż poprzedni,jak narazie tak jest.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Zylka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 16:05

ADAMJUVENTUSPL pisze:Barca to by żucała w Figo nożami, a my umiemy się bawić.
Nie co porównywac figo do kovacevica bo ten sie w juve nie sprawdził, ciekawe jak zochowali by się kibice gdyby to schodził pavel nedved który właśnie przeszedł do milanu, napewno by nie klaskali mu :P

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 17:03

Troche sie spoznilem z komentarzem, wiec powiem tylko jedno, ogolnie mecz byl swietny,ale forma pilkarzy nie zachwyca. Szczegolnie jeden pan byl cieniem samego siebie, mianowicie mr. Tacchinardi! Caly mecz nic nie robil, jezeli juz dostal pilke od razu ja tracil. Naprawde fatalny wystep Tacchi. A bramka Tudora? Mam nadzieje, że odkupi swoje winy w nastepnym meczu.

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 17:11

No to moje wywody!!
Superowo że wygrali bo bałam się tego meczu. Dwie bramy z początku które ustawiły Hiszpanów Juve zara pokazał kto tu rządzi :D Cieszy postawa napastników baaaardzo zwłaszcza Marco :-D Kolejna rzecz to Iuliano krył Darco nie?? Bo należa mu się gorące gratulacje na prawde Kovacz miał super ciężkie 90 (no nie całe :D ) minut :D Oczywiście Zambrotta, Nedved, Thuram zagrali że tak to określę na swoim zwykłym poziomie (co w ani jednej literce nie jest obelgą tylko uznaniem że ich zwykły poziom jest dla innych genialny :D ) Dalej Tudor :( przez 10 min po tej "bramce" nie wiedziałam co się na boisku dzieje A jeszcze jak zobaczyłam Buffona :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: aż mi się ryczeć chciało :( Wiem że się może zdażyć ale :cry: Buffi jest i tak najlepszy :D
I jeszcze jedno mnie wcale nie zachwycił Appiah jak tu niekturych nic specjalnego co by się zachwycać............przecietnie :?
No i już na koniec :D ufffffff Mnie się najbardziej podobało jak kibole śpiewali "Tusto genś loto mi po placu..........."
Ci co wiedzą o co chodzi to chyba rozumieją jaka mogła być moja reakcja jak usłyszałam tą melodię śpiewaną na stadionie przez kiboli :D :D :D :D
No i (coś się przypala) sialalalala (chyba kuchnia nawala) sia lalalalalala :D :D
Ubaw po pachy :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 18:47

Zylka pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze:Barca to by żucała w Figo nożami, a my umiemy się bawić.
Nie co porównywac figo do kovacevica bo ten sie w juve nie sprawdził, ciekawe jak zochowali by się kibice gdyby to schodził pavel nedved który właśnie przeszedł do milanu, napewno by nie klaskali mu :P
A pamiętasz mecz z Realem???
Zizou został przywitany brawami na stadionie Alpejskim.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 18:52

ADAMJUVENTUSPL pisze:A pamiętasz mecz z Realem???
Zizou został przywitany brawami na stadionie Alpejskim.
bo znależliśmy lepszego Nedveda, jakby nie mieliśmy go to by dostał ze trzema nożami

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 20:50

Co do bramki De Pedro to zgodzę się z El_chico_la_Coruna, rzeczywiście był tam mały bląd Buffona. to była jego strona, za którą on był odpowiedzialny. Piłka poszła mu po ręcę, no ale strzał bardzo mocny i precyzyjny, niema co tak bardzo winić Gigiego.
Philby, Iuliano zachował się jak boiskowy cfaniak faulując Kovaca. Niewińmy Marka, Kovać wychodził sam na sam więc Iuliano musiał faulować, nie można mieć do niego pretensji.

Mamy już w historii naszych wystepów w LM zdobyte 100 pkt :!: Jestesmy 5 zespołem, który tego dokonał 8)

JUVE zebrał wielkie pochwały od moich znajomych a szczególnie od klegów z klubu :wink: Najbardziej chwalili Zambrotte, Treze, Nedveda i Di Vaio. Dziś na treningu jak zawsze mówią do mnie ,,Alex'' tak też dziś żertowali sobie ,,TUDOR! :D '' , nawet trener no :P :wink:

Obrazek
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2003, 21:14

No 4:0 i wszystko wyglądąło świetnie.......potem Tudor pokonuje Gigi'ego.
I ten wolny....moim zdaniem był do wybronienia :?

non mollare mai
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 23 października 2003, 13:50

Seiru pisze:No 4:0 i wszystko wyglądąło świetnie.......potem Tudor pokonuje Gigi'ego.
I ten wolny....moim zdaniem był do wybronienia :?
No ten wolny był do wybronienia tylko ze Buffon zrobil nie potrzebny krok w lewo i juz nie mial szans na wybronienie.Te a ty z kad jestes dokładnie bo jestesmy z tego samego miasta i na dodatek obaj jestesmy Chorzwskimi.

bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2003, 17:07

Jest dobrze!
Najlepiej wspominam z tego meczu podsumowanie w wykonaniu pana Romana Koiseckiego. wg niego Juventus jakimś przypadkiem strzelił 4 (ewentualnie 5) bramki, a Real miał ogromnego pecha w grze. Po prostu Juventus zagrał bardzo słabo i zwycięstwo przyszło mu szczęśliwie.
Dziękuję!

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
Zablokowany