Serie A 21/22 (23): AC Milan 0-0 JUVENTUS FC
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Sędzia sobie sam zawiesił poprzeczkę, o którą się wypierniczył. Jesteśmy tłem. Chłopcy z pola karego nie potrafią trafić w bramkę. Z czym do ludzi...? Jakie to przykre 

- Mehehehe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
di Bello dzisiaj pijany... To plus stan murawy = kontuzja albo głupi błąd i czerwona kartka. Zobaczymy tylko w którą stronę.
Nie wiem czy na tej murawie Arthur się nie połamie do końca. Nie wiem, kto z naszej ławki mógłby być zmianą na plus w tym momencie. Na szczęście dla nas, najlepszy zawodnik Milanu już zszedł z boiska.
Nie wiem czy na tej murawie Arthur się nie połamie do końca. Nie wiem, kto z naszej ławki mógłby być zmianą na plus w tym momencie. Na szczęście dla nas, najlepszy zawodnik Milanu już zszedł z boiska.
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Przydzielenie burgerowi czegokolwiek więcej niż dostawienie głowy to samobójstwo.
Co najmniej kilka razy była okazja do stworzenia czegoś sensownego, ale wybory naszych atakante wzbudzają litość.
Locatelli szybkie żółtko za nic i potem gra z hamulcem.
Milan prowadzi grę i bez zmian (Arthur) taki stan się utrzyma.
Morata dno, niestety.
Co najmniej kilka razy była okazja do stworzenia czegoś sensownego, ale wybory naszych atakante wzbudzają litość.
Locatelli szybkie żółtko za nic i potem gra z hamulcem.
Milan prowadzi grę i bez zmian (Arthur) taki stan się utrzyma.
Morata dno, niestety.
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Oczy mi się całkowicie wykrwawiły...
O czym tu pisać, dramat, od poziomu murawy, po poziom zaangażowania, aż po wyrwę na lewej stronie, która jest wielka jak pół Alaski. Nie chcieliśmy wygrać, więc dobrze, że tym razem nie przegraliśmy. Brak jakiejkolwiek sytuacji bramkowej w całym meczu, hurra jak się cieszę, że Allegri wrócił, to był taki jego mecz.
O czym tu pisać, dramat, od poziomu murawy, po poziom zaangażowania, aż po wyrwę na lewej stronie, która jest wielka jak pół Alaski. Nie chcieliśmy wygrać, więc dobrze, że tym razem nie przegraliśmy. Brak jakiejkolwiek sytuacji bramkowej w całym meczu, hurra jak się cieszę, że Allegri wrócił, to był taki jego mecz.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ciężko ogląda się mecze druzyny, którą prowadzi taka ..... jak Allegri.
Rozpieścił nas Landucci ostatnimi meczami ale worcil mister dziewięć milionów, ę ą znawca calcio, zero cenniejsze niż złoto, wycofaj do bramkarza i wybij lage, cofnij registe na linie bramkową.

Rozpieścił nas Landucci ostatnimi meczami ale worcil mister dziewięć milionów, ę ą znawca calcio, zero cenniejsze niż złoto, wycofaj do bramkarza i wybij lage, cofnij registe na linie bramkową.
calma calma
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jesteśmy absolutnie beznadziejni. Spezia tu wbiła 2 gole a my bez żadnego celnego strzału. Jestem zażenowany tym guufnem. Mamy niestety półgłówkow w zespole.
Na Moracie karny ale i co z tego. Inter na początku kwietnia mistrzem.
Na Moracie karny ale i co z tego. Inter na początku kwietnia mistrzem.

- ForzaMilan!!!
- Juventino
No cóż, specjalnie sobie wieczór ustawiłem tak żeby ten mecz zobaczyć, a teraz najchętniej bym go wymazał z pamięci, poziom stojący dramatyczny i tragiczny, nie wiem co tu więcej można napisać..
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Meczu nie oglądałem bo została mi jeszcze odrobina szacunku do siebie samego i tu pytanie - jak zagrał Pan który chce zarabiać 10 mln bo podobno jest w stanie odmienić losy meczu?
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ciężko nie odnieś wrażenia, że graliśmy tu na remis. Czy ktoś jednak potrafi to zrozumieć? Gonimy czołówkę, mamy na to kolejną szansę, bo Milan nic wielkiego nie grał (niedawno podobna sytuacja w meczu z Napoli), a my cieszymy się z remisu. Jak my mamy wskoczyć do tego TOP 4, może ktoś mi jest w stanie to wytłumaczyć? Ja mam bardzo duży niedosyt po tym meczu, bo można było wywieźć stąd 3 punkty, ale przede wszystkim trzeba było chcieć.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> można zagrać takie gówno, ani jednego celnego strzału. Dawać Dusana i Scamacce a Morata i Dybala niech <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, podobnie Bentancur. Takiego dna w tym sezonie jeszcze nie było, te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> grały tak jak by remis był cudownym wynikiem. Ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, my z tym trenerzyną <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> musimy męczyć się 4 lata ale jakoś tak piwo spokojniej się pije, nie ? Kean, cóż za zmiana, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zmieniła jeszcze większą <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.