Olimpiakos 1- 2 JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DeeJay
- Juventino
Teraz wielki mecz! walka o lidera i można powiedzieć, że o awans! Myśle, że jeśli wygramy z Realem, to awans mamy pewny. Przynajmniej z drugiego miejsca, nie zależnie od wyników rewanży.
P.S. Mam nadzieje, że pokażą ten mecz w TV :twisted:
P.S. Mam nadzieje, że pokażą ten mecz w TV :twisted:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Właśnie wczoraj patrzyłem jakie będą mecze w tej kolejce i muszę szczerze powiedzieć, że mecz JUVE zapoiwada sie najciekawiej! Muszą go dać już chyba aż takie dziedy niebędą :twisted: Pozatym samo to, że My i Real S. , mamy po 6 pkt. mówi samo za siebie :twisted:Juventinho pisze: P.S. Mam nadzieje, że pokażą ten mecz w TV :twisted:

- Wojtom
- Juventino
musze przyznac wam racje !!! w nastepnej kolejce ligi mistrzow najciekawszym spotkaniem w poniedzialek zapowiada sie mecz Juventusu z SociedademTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Właśnie wczoraj patrzyłem jakie będą mecze w tej kolejce i muszę szczerze powiedzieć, że mecz JUVE zapoiwada sie najciekawiej! Muszą go dać już chyba aż takie dziedy niebędą :twisted: Pozatym samo to, że My i Real S. , mamy po 6 pkt. mówi samo za siebie :twisted:Juventinho pisze: P.S. Mam nadzieje, że pokażą ten mecz w TV :twisted:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Reggie
- Juventino
Chociaż 2-1 to skromne zwycięztwo w obliczu mu 5-0 panhathinaikos, to i tak bez Alexa to powód do radości. Natomiast wielkim powodem do radości są 2 bramki Pavla, które oznaczają jego powrót do wielkiej formy, może nawet większej niż ta z półfinału lm zeszłego zesonu. Mam tylko nadzieję że ją utrzyma do końca sezonu. Bravo Pavel :!:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Jaro
- Juventino
Doskanały mecz Nedveda.Jak można go nie kochać????Jeżeli Nedved gra coraz lepiej to myślę iż lada moment Juventus będzie grał coraz lepiej i lepiej i lepiej a kulminacią będzie finał LM!!!Można wybrzydzać że to tylko 2-1 ale graliśmy na cięzkim terenie a po dwóch kolejkach mamy komplet punktów.Oby tak dalej!!!!
Teraz Real...Sociedad.
Miejmy nadzieje że w TVP!!!!
Teraz Real...Sociedad.
Miejmy nadzieje że w TVP!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
wojtom11 pisze: musze przyznac wam racje !!! w nastepnej kolejce ligi mistrzow najciekawszym spotkaniem w poniedzialek zapowiada sie mecz Juventusu z Sociedadem![]()
!!! bo oczywiscie we wtorek puszcza na dwójce Manchester -Glasgow !!! :?
Hm... w poniedziałek? :? Z Sociedad gramy 21.10 to jest Wtorek, wtedy grają grupy A,B,C i ,,D''. Dzień później w środę reszta

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Popieram rencami i nogami a wojtom 11 się chyba machnął bo meczę są wtorek środa nie?? ale mam nadzieję i wierzę w to że Juve poleci bo kurdę to są jedne z 4 czy 5 zespołów dotychczas bez porachy w LM nie?? :twisted:Del pisze:Jak nie puszą Juve - Real to TV sux, przecież to najbardziej interesujący mecz kolejki.
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Johnny777
- Juventino
Masz rację. I to nie tylko dlatego że wszyscy z forum chcieli by wreszcie obejrzeć Juve na żywo (głównie ci bez kablówkiDel pisze:Jak nie puszą Juve - Real to TV sux, przecież to najbardziej interesujący mecz kolejki.