F.C JUVENTUS 2-1 Galatasaray LM
- kouba
- Qualità Juventino
ty se uważaj i tu, i żeby ten Twój cały real wyszedł z grupy :!: bo z takim słabym zespołem u siebie grać tak dziko i dziwnie :!: jak masz takie posty pisać to lepiej nic nie pisz :!:r9 pisze:Fuks wam sprzyja póki co ... zobaczymy dalej ! 8)
Real - OM 4 :2 RONALDO 2X 8)
Ostatnio zmieniony 18 września 2003, 16:01 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- pajzano
- Juventino
A to ciekawe, bo z tego co widziałem na skrótach Trezeguet zagrał calkiem dobry mecz, walczyl i szarpał (forma jest).Juventinho pisze:
Trezeguet - praktycznie niewidoczny przez całe spotkanie. Został zmieniony przez równie nie widocznego Di Vaio.
Co do meczu: rzeczywiście powinnismy wygrać wyżej. Co ciekawe, Juventus stworzył dużo klarownych sytuacji, ale gola strzelił dosć przypadkowego, z nieciekawej w sumie akcji (gol troche podobny do gola Makaaya w meczu z Celtikiem).
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nie, nie..według mnie tez Treze był niewidoczny. No od czasu do czasu coś tam mieszał....pajzano pisze:A to ciekawe, bo z tego co widziałem na skrótach Trezeguet zagrał calkiem dobry mecz, walczyl i szarpał (forma jest).Juventinho pisze:
Trezeguet - praktycznie niewidoczny przez całe spotkanie. Został zmieniony przez równie nie widocznego Di Vaio.
Co do meczu: rzeczywiście powinnismy wygrać wyżej. Co ciekawe, Juventus stworzył dużo klarownych sytuacji, ale gola strzelił dosć przypadkowego, z nieciekawej w sumie akcji (gol troche podobny do gola Makaaya w meczu z Celtikiem).
ps. WOW pajzano, fajny avatarek
- Wojtom
- Juventino
powiem cos teraz wilekim fanom realu :evil: !!! nie moge sie doczekac mecz JUVENTUS---real !!! wtedy sie okaze kto tu jest krolewski
!!! p.s Juve -real LM rok temu 3-1 hahahha !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- pajzano
- Juventino
Wojtom, ale tu raczej nie ma wielkich fanów Realu.wojtom11 pisze:powiem cos teraz wilekim fanom realu :evil: !!! nie moge sie doczekac mecz JUVENTUS---real !!! wtedy sie okaze kto tu jest krolewski!!! p.s Juve -real LM rok temu 3-1 hahahha !!!
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Peja48
- Juventino
heh nie dziękujcie Ferrarze za gola bo to wcale nie on strzelił 2 bramke Alex wykonywał wolnego a Ciro jak by chciał przeciąć tę piłkę ale jej nie dotkną bramkę zapisano Ferrarze a sam Ciro po meczu przyznał sie że nie dotkną piłki
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- kouba
- Qualità Juventino
a ten cały "r9"pajzano pisze:Wojtom, ale tu raczej nie ma wielkich fanów Realu.wojtom11 pisze:powiem cos teraz wilekim fanom realu :evil: !!! nie moge sie doczekac mecz JUVENTUS---real !!! wtedy sie okaze kto tu jest krolewski!!! p.s Juve -real LM rok temu 3-1 hahahha !!!

- Nowy
- Juventino
Treze zagrał słabo.
Juve ewidentnie oszczędzało siły na Romę. Chcieli mecz wygrać przy minimalnym nakładzie sił. Udało się, chociaż styl był sparingowy.
Frekwencja wstyd. Przykro patrzeć na najpopularniejszą i najlepszą drużynę Włoch grającą w LM przy pustych trybunach.
Juve ewidentnie oszczędzało siły na Romę. Chcieli mecz wygrać przy minimalnym nakładzie sił. Udało się, chociaż styl był sparingowy.
Frekwencja wstyd. Przykro patrzeć na najpopularniejszą i najlepszą drużynę Włoch grającą w LM przy pustych trybunach.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przed chwilą obejrzałem obszerny skrót z meczu z Galatą i mogę powiedzieć więcej.
JUVE zagrał całkiem niezły mecz. Widać jednak było duże zmećżenie. Świentie wypadli Thuram, ostoja defensywy, Zambrotta to już tradycja 8) Camoranesi, naprawdę wspaniały zawodnik, Nedved-formalność i Del Piero, któremu nieda sie odebrać piłki niefaulując
A Appiah, po tym meczu mogę powiedzieć o nim , że już jest gwiazdą, no wyśmienity zawodnik!!! On ma dopiero 23 lata! Transfer nieznanego Camora wyszedł na na dobre a Appiah, tylko zacierać ręce. Naprawdę świetny to zawodnik.
Zwycięstow jak najbardziej zasłużone, Galata praktycznie niemiała akcji a my stwarzaliśmy ich bardzo dużo.
Zauważyłem, że mamy...żółte dresy :?
Sprawa, która bardzo mnie martwi to jak wspomniał Nowy, frekwencja, tragedia
Niemogę, jak oglądam np: mecz MU przy pełnych trybunach, tam stadion żyje! To jest piękne. A niemogę jak wakim klubie jak my jest puściutko
Niech szybko przebudowują to Delle Alpi bo na to sie nieda patrzeć
JUVE zagrał całkiem niezły mecz. Widać jednak było duże zmećżenie. Świentie wypadli Thuram, ostoja defensywy, Zambrotta to już tradycja 8) Camoranesi, naprawdę wspaniały zawodnik, Nedved-formalność i Del Piero, któremu nieda sie odebrać piłki niefaulując

Zwycięstow jak najbardziej zasłużone, Galata praktycznie niemiała akcji a my stwarzaliśmy ich bardzo dużo.
Zauważyłem, że mamy...żółte dresy :?
Sprawa, która bardzo mnie martwi to jak wspomniał Nowy, frekwencja, tragedia

Niech szybko przebudowują to Delle Alpi bo na to sie nieda patrzeć

- Browaks
- Juventino
Było strasznie, ale tylko w odniesieniu do wyniku.
Moim zdaniem (po zobaczeniu skrótów) to Juventus był drużyną lepszą i to o wiele. Mieliśmy dużo więcej sytuacji podbramkowych.
Mimo tego musze przyznać, że miałem nadzieje na jakieś 3:0.
Moim zdaniem (po zobaczeniu skrótów) to Juventus był drużyną lepszą i to o wiele. Mieliśmy dużo więcej sytuacji podbramkowych.
Mimo tego musze przyznać, że miałem nadzieje na jakieś 3:0.