F.C JUVENTUS 2-1 Galatasaray LM

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 16:00

r9 pisze:Fuks wam sprzyja póki co ... zobaczymy dalej ! 8)

Real - OM 4 :2 RONALDO 2X 8)
ty se uważaj i tu, i żeby ten Twój cały real wyszedł z grupy :!: bo z takim słabym zespołem u siebie grać tak dziko i dziwnie :!: jak masz takie posty pisać to lepiej nic nie pisz :!:
Ostatnio zmieniony 18 września 2003, 16:01 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.

pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 16:00

Juventinho pisze:

Trezeguet - praktycznie niewidoczny przez całe spotkanie. Został zmieniony przez równie nie widocznego Di Vaio.

A to ciekawe, bo z tego co widziałem na skrótach Trezeguet zagrał calkiem dobry mecz, walczyl i szarpał (forma jest).
Co do meczu: rzeczywiście powinnismy wygrać wyżej. Co ciekawe, Juventus stworzył dużo klarownych sytuacji, ale gola strzelił dosć przypadkowego, z nieciekawej w sumie akcji (gol troche podobny do gola Makaaya w meczu z Celtikiem).

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 16:02

pajzano pisze:
Juventinho pisze:

Trezeguet - praktycznie niewidoczny przez całe spotkanie. Został zmieniony przez równie nie widocznego Di Vaio.

A to ciekawe, bo z tego co widziałem na skrótach Trezeguet zagrał calkiem dobry mecz, walczyl i szarpał (forma jest).
Co do meczu: rzeczywiście powinnismy wygrać wyżej. Co ciekawe, Juventus stworzył dużo klarownych sytuacji, ale gola strzelił dosć przypadkowego, z nieciekawej w sumie akcji (gol troche podobny do gola Makaaya w meczu z Celtikiem).
Nie, nie..według mnie tez Treze był niewidoczny. No od czasu do czasu coś tam mieszał....

ps. WOW pajzano, fajny avatarek :wink:

Artur

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 16:19

I ATK WIEDZIALEM ZEWYGRAMY

Mark

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 18:43

PS. Co do powtorki, to mimo nie najlepszej jej jakosci i tak bylo widac, ze Ferrara jej nie dotknal...dlatego sie zdziwilem strsznie jak powiedzieli, ze to jego gol...

PZU AZS i "Stara Dama"...
Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 18:46

Dobrze, że wygraliśmy na otwarcie i dość wyrażnie było widać przewagę na boisku.A Trezeguet wcale nie zagrał złego meczu, z resztą chuba ma prawo być zmęczony.

Now known as DonMenello
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 18:50

powiem cos teraz wilekim fanom realu :evil: !!! nie moge sie doczekac mecz JUVENTUS---real !!! wtedy sie okaze kto tu jest krolewski :D !!! p.s Juve -real LM rok temu 3-1 hahahha !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 19:19

wojtom11 pisze:powiem cos teraz wilekim fanom realu :evil: !!! nie moge sie doczekac mecz JUVENTUS---real !!! wtedy sie okaze kto tu jest krolewski :D !!! p.s Juve -real LM rok temu 3-1 hahahha !!!
Wojtom, ale tu raczej nie ma wielkich fanów Realu.

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 19:33

heh nie dziękujcie Ferrarze za gola bo to wcale nie on strzelił 2 bramke Alex wykonywał wolnego a Ciro jak by chciał przeciąć tę piłkę ale jej nie dotkną bramkę zapisano Ferrarze a sam Ciro po meczu przyznał sie że nie dotkną piłki

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2003, 20:18

pajzano pisze:
wojtom11 pisze:powiem cos teraz wilekim fanom realu :evil: !!! nie moge sie doczekac mecz JUVENTUS---real !!! wtedy sie okaze kto tu jest krolewski :D !!! p.s Juve -real LM rok temu 3-1 hahahha !!!
Wojtom, ale tu raczej nie ma wielkich fanów Realu.
a ten cały "r9" :?: i czemu sie juz nieodzywa :?:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 01:03

r9 pisze:Fuks wam sprzyja póki co ... zobaczymy dalej ! 8)

Real - OM 4 :2 RONALDO 2X 8)
Ty się lepiej chłopie nie wypowiadaj bo fuksa to miał ten pajacyk z twojego avatara :evil:

bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 08:47

Śmiem twierdzić, że Edek jest żeczywiście w słabej formie i zdecydowanie nie moze (przynajmniej na razie) grać razem z Appiahem, bo grając z nim wygląda jak jeździec bez głowy!

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
Nowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 10:53

Treze zagrał słabo.

Juve ewidentnie oszczędzało siły na Romę. Chcieli mecz wygrać przy minimalnym nakładzie sił. Udało się, chociaż styl był sparingowy.

Frekwencja wstyd. Przykro patrzeć na najpopularniejszą i najlepszą drużynę Włoch grającą w LM przy pustych trybunach.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 15:08

Przed chwilą obejrzałem obszerny skrót z meczu z Galatą i mogę powiedzieć więcej.
JUVE zagrał całkiem niezły mecz. Widać jednak było duże zmećżenie. Świentie wypadli Thuram, ostoja defensywy, Zambrotta to już tradycja 8) Camoranesi, naprawdę wspaniały zawodnik, Nedved-formalność i Del Piero, któremu nieda sie odebrać piłki niefaulując :D A Appiah, po tym meczu mogę powiedzieć o nim , że już jest gwiazdą, no wyśmienity zawodnik!!! On ma dopiero 23 lata! Transfer nieznanego Camora wyszedł na na dobre a Appiah, tylko zacierać ręce. Naprawdę świetny to zawodnik.
Zwycięstow jak najbardziej zasłużone, Galata praktycznie niemiała akcji a my stwarzaliśmy ich bardzo dużo.
Zauważyłem, że mamy...żółte dresy :?
Sprawa, która bardzo mnie martwi to jak wspomniał Nowy, frekwencja, tragedia :( Niemogę, jak oglądam np: mecz MU przy pełnych trybunach, tam stadion żyje! To jest piękne. A niemogę jak wakim klubie jak my jest puściutko :(
Niech szybko przebudowują to Delle Alpi bo na to sie nieda patrzeć :(

Obrazek
Browaks

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2003, 15:35

Było strasznie, ale tylko w odniesieniu do wyniku.
Moim zdaniem (po zobaczeniu skrótów) to Juventus był drużyną lepszą i to o wiele. Mieliśmy dużo więcej sytuacji podbramkowych.
Mimo tego musze przyznać, że miałem nadzieje na jakieś 3:0.

Zablokowany