Serie A 20/21 (22): Napoli 1-0 JUVENTUS F.C
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Widzę, że mentalność minimalistów wciąż się trzyma. Już chyba czas pozbyć się tego "trzonu" bo jak nawet obecność Ronaldo nie jest w stanie wyplenić tego dziadostwa z drużyny to już nie wiem co jest.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Mnie to jara, mogę oglądać taki Juventus aż do maja. Gdybyśmy w tym cynicznym stylu wygrali dziesiąte scudetto i zameldowali się w finale LM, to oszalałbym z radości. Czuję się koneserem i dobrze mi z tym. Nie mam mokrych snów o Liverpoolu Kloppa oraz innych Bayernach.

#PirloOut #CynicznyJuventus #CalmaCalma #PełnaKontrola

#PirloOut #CynicznyJuventus #CalmaCalma #PełnaKontrola
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2021, 20:01 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Hahahaha, dokładnie to czego można było się spodziewać. KAZDY z ligowej czołówki pojechał by do tak słabego Napoli jak po swoje ale nie Juventus. Zero z tyłu, szanuj rywala, nie zamęcz się za mocno. 

Pirlo pakuj walizki chlopie, ty nie jesteś żadnym trenerem.
To jechanie na zerse z tyłu i czekanie aż rywal strzeli sobie gola musiało się skończyć, i tak długo pociągnęlismy. Teraz wizytę w Portugalii bez Arthura.
Pirlo pakuj walizki chlopie, ty nie jesteś żadnym trenerem.
To jechanie na zerse z tyłu i czekanie aż rywal strzeli sobie gola musiało się skończyć, i tak długo pociągnęlismy. Teraz wizytę w Portugalii bez Arthura.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2021, 20:02 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Idźcie w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z tą gówniana drużyną, mamy samych dziadów wraz trenerem dziadem, który coś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> o zmiennych taktykach. Przegrywamy w tym sezonie z takimi gówniakami jak Fiorentina, inter czy Napoli a to już upokorzenie. Drugi mecz z rzędu bez bramki bo Morata i Ronaldo grają jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Mam nadzieje, że Morata zostanie wyjaśniony i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w drogę powrotną do Atletico. Dzisiaj definitywnie odpadamy z gry o scudetto.

- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Pisanie o "obecności Ronaldo" w meczu, w którym Ronaldo był jednym z najgorszych i najbardziej irytujących piłkarzy na boisku jest, cóż, troszkę nie na miejscu. To Cristiano i Morata ze swoimi zmarnowanymi patelniami, gównianymi kontrami i idiotycznymi decyzjami są główną przyczyną końcowego wyniku. Już pal licho środek.
Przegraliśmy z plackami, które nie potrafiły stworzyć jednej okazji. Z plackami w kryzysie, bez połowy składu. Jak ktoś się jeszcze łudzi o scudetto, to niech obejrzy jak odpowiedzą Mediolany. Do widzenia

- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Gdyby druga pierwsza połowa wyglądała jak druga... Okazji nie brakowało, trzeba było strzelać. Chyba marzenia o scudetto znów odpływają. Nie odrobimy tego, Milan z Interem aż tak głupio punktów w tym sezonie nie tracą. Skupić się na walce o 3 miejsce, na szczęście jakaś prognoza jest, to o to miejsce w czwórce jestem bardziej spokojniejszy niż jeszcze jakiś czas temu. Zdobyć Coppa Italia, powalczyć coś w LM i trzeba się będzie pogodzić, że to sezon przebudowy.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przegrać z takim Napoli. Co za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Rok temu palacz oddaje mecz i pieprzy na konferencji kocopoły, dziś ziomek z boiska ratuje dupe drugiemu.
Rzygam tym. 20 strzałów i każdy w bramkarza. Nie mam nawet słów. Nje będę się nawet wyzywał na tych dzieciakach bo tylko Chiesa zapieprzał. Raszta niech się wali.
Rok temu palacz oddaje mecz i pieprzy na konferencji kocopoły, dziś ziomek z boiska ratuje dupe drugiemu.
Rzygam tym. 20 strzałów i każdy w bramkarza. Nie mam nawet słów. Nje będę się nawet wyzywał na tych dzieciakach bo tylko Chiesa zapieprzał. Raszta niech się wali.