Serie A 17/18 (36): JUVENTUS F.C 3-1 Bologna

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:35

Ta próba podania Marchisio do Higuaina w 8 minucie.. hamulcowy Pjanic nie wpadł na coś takiego przez cały sezon.
Wturlajmy jakoś te dwa gole i oby zostały nam już tylko 3 mecze pod wodzą Allegriego, nie ma innego wyjścia.

#AllegriOut
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Buffon i Marchisio :lol:
Buffon zawala już nie wiem którą bramkę w sezonie a Markiz tylko pokazuje dlaczego jest ostatnim wyborem Maxa do środka pola. Będzie znowu buba dzisiaj ?

Obrazek
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Panowie! Spokojnie! #PełnaKontrola #CynicznyJuventus #DaliśmyWędkę - to wszystko jest zaplanowane przez Motywatora...

Szok po prostu, to na co patrze...

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Brawa dla taktyka za wymyslenie 3-5-2 na rezerwy Bolonii :bravo: To już wyższa szkoła jazdy :ok:
Ten klub stacza się w zatrważającym tempie. Na boisku Sandro i pół Marchisio z Cuadrado.

Nie wierzę w to co widzę!!!!!

Buffon... jak można tak kończyć karierę :angry:

Obrazek
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:36

Jeeeezu...oni kompletnie nie umieją grać. Nie umieją nic zrobić. Banda statystów. Spychologia jak w urzędach byleby popchnąć tą piłkę do kogoś innego i mieć z głowy. Potem się szczycimy, że mamy uniwersalnych zawodników ... ta jak na każdej pozycji gra to samo to ta uniwersalność to taka pokraczna trochę.
Sandro może grać na lewej obronie, pomocy i skrzydle - na każdej pozycji jest tak samo beznadziejny.
Buffon obrażony na Agnelliego tak jak Del Piero bo chciał zostać, a Agnelli mówi mu ciao...
Maksiowi dupa się zaczyna palić to nagle Berna wyzdrowieje, a Costa na ratunek wejdzie i nagle się okaże, że ci wszyscy zawodnicy mogą grać razem.

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:36

W pełni zasłużenie przegrywamy. Wstyd i hańba :angry: Oni powinni grać za darmo, a nie za miliony. Mistrzowie komplikowania sobie sytuacji.Niestety, ale ta drużyna dziś nie zasługuje nawet na 1 punkt. Środek pola nie istnieje, Matuidi od kilku miesięcy biega i wywraca się o własne nogi, Buffon chyba chce faktycznie zakończyć kariere w Juve bez trofeum za ten sezon :lol:

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:37

MRN pisze:Buffon i Marchisio :lol:
Buffon zawala już nie wiem którą bramkę w sezonie a Markiz tylko pokazuje dlaczego jest ostatnim wyborem Maxa do środka pola. Będzie znowu buba dzisiaj ?
Co ? :shock: Marchisio najlepszy na boisku :whistle:

Obrazek
Baczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:37

Czegoś takiego sie nie spodziewałem. Myślałem że dzisiaj postaramy sie zagrać na te przynajmniej 80%, po to by mieć spokojny wyjazd do Rzymu, ale nie, po co... Buffon niestety powinien już sobie grzać miejsce obok Nedveda na trybunie, bo jego czas niestety minął. Za to oczywiście Gigi przed meczem pamiętał o macanku z Polim i Mirante. Matuidi to chyba najgorszy transfer Łysego, biorąc pod uwagę cene do prezentowanej jakości. Czy murzyn dziś zaliczył jakiekolwiek dobre zagranie? W dodatku bardziej przeszkadza, vide strącenie piłki z głowy Ruganiego w końcówce.
Na drugą połowie koniecznie Bernardeschi i Costa, nawet Real sobie chyba nie może pozwolić na dwóch rezerwowych za 80mln.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2018, 21:39 przez Baczu, łącznie zmieniany 1 raz.

wongier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:38

:bravo: :bravo:
dostałem kartę ale mam to w dupie.
Jak można katować kibiców cały sezon taką grą.
#allegri <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Sorek21 pisze:Black Brothers powinni mieć zakaz występowania razem
Który duet naszych panter masz na myśli?

Sorek21 pisze:Najlepszy Cuadrado
Że co? Jeden z najgorszych, traci piłkę, fauluje, źle podaje, mam wrażenie że drugą żółtą złapie.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Cyniczne Juve daje nadzieję Napoli. Jeżeli ktoś na prawdę uważa, że tej drużynie nie trzeba bodzca jakim jest zmiana trenera to ja nie wiem.

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:39

wongier pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ten zespół, kapitan , drużyna to jakaś kpina z nas kibiców.
Żegnamy scudeto bo tego meczu nie wygramy.
Analiza naszego trenejro jest taka schodzi asa wchodzi costa, schodzi dybala wchodzi berna i laga do przodu :bravo:
także takie zmiany widzę
dodatkowo może Benata za Matuidiego czy Samiego

juvemaroko

Juventino
Juventino

Moze Marchisio jest najlepsze ale co on moze kiedy czesto musi wycofywac pilka bo nie ma komu podawac do przodu.
Jesli Bologna nam nie pomoze to nie widze jak sami mozemy dziszaj uniknac kolejna kompromitacja (porazka badz remis).

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Tak jeszcze mi się przypomniało. Gdyby nie ten fart z Interem to możliwa byłaby strata punktów w 4 kolejnych meczach.

Allegri zrobił z tego zespołu dziadów. Mityczna wiosna nadeszła. Chłopaki totalnie bez formy. Nie ma kto ciągnąć tego zespołu. Zero schematów, zero akcji, zero formy, zero czegokolwiek.

#AllegriOut, proszę, bo nie wytrzymam :facepalm:

Obrazek
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 79 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Ileż razy Buffon może popełniać taki sam błąd. Jak nie masz do kogo podać, bo przeciwnicy naciskają na naszych obrońców, to wybij do przodu. Przecież nawet dziecko to wie, ale Gigi, który kilka chwil wcześniej pokazuje kolegom by myśleli i byli skoncentrowani oczywiście musiał wybrać najgorszą opcję.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
Zablokowany