ME-U21 w Polsce
- Cabrini_idol
- Juventino
Na razie Hiszpania słabiutko. Problem w tym, że Włochy tez 

- Cabrini_idol
- Juventino
Zaś nasza dwójka stoperów gra wyśmienicie. ŚO mamy zapewniony na kolejne 10 lat.wagner pisze:Ten nasz wybór numer jeden na skrzydło prezentuje się w tym meczu beznadziejnie.

- Piotr Juvefan
- Juventino
Kto by pomyślał,że przegra faworyt,który zlał Włochów,którzy ograli młodzieżowych mistrzów Europy Niemców 
PS: niebo płacze,że Niemcy tryumfują na polskiej ziemi

PS: niebo płacze,że Niemcy tryumfują na polskiej ziemi

- Piotr Juvefan
- Juventino
Oj wybaczcie mój umysł nie przyswaja politycznej poprawnościCavAllano pisze:mzm pisze:To nie dlatego, to dlatego, że widzi takie durne teksty.![]()
Niemcy zasłużone zwycięstwo, większa dojrzałość.
Teraz czas na finał starszych kolegów.

Oczywiście Niemcy zasłużenie wygrały, bez żadnych kontrowersji, reasumując zdolna ta uchodźcza..tzn niemiecka młodzież :lol:

- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
To wyrachowanie Niemców od najmłodszych lat jest niesamowite. MŚ, MME 21, w niedzielę być może PK. Prawdziwa maszyna, jak dla mnie, obok Brazylii, główni faworyci do MŚ w Rosji.

- jarmel
- Redaktor
Wczoraj komentator czytał ostatni mistrzowski skład Niemców u21 i naprawdę robił wrażenie. W zasadzie tylko pojedyncze nazwiska nie zrobiły dużych karier. Ciekawe czy w aktualnej drużynie też jest taka przyszłość.
#AllegriOut
- mzm
- Dortmundczyk
Ja bym powiedział, że raczej Twój umysł nie przyswaja czego innego, ale nie napiszę czego, bo nie chcę dostać bana.Piotr Juvefan pisze:Oj wybaczcie mój umysł nie przyswaja politycznej poprawnościCavAllano pisze:mzm pisze:To nie dlatego, to dlatego, że widzi takie durne teksty.![]()
Teraz czas na finał starszych kolegów.![]()
Oczywiście Niemcy zasłużenie wygrały, bez żadnych kontrowersji, reasumując zdolna ta uchodźcza..tzn niemiecka młodzież :lol:
Brazylia? Czemu?DonPatch pisze:To wyrachowanie Niemców od najmłodszych lat jest niesamowite. MŚ, MME 21, w niedzielę być może PK. Prawdziwa maszyna, jak dla mnie, obok Brazylii, główni faworyci do MŚ w Rosji.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Koleżko..fajnie,że juvepoland daje możliwość dyskusji z kibicami różnych klubów,ale nie kozacz już w internecie dobrzemzm pisze:Ja bym powiedział, że raczej Twój umysł nie przyswaja czego innego, ale nie napiszę czego, bo nie chcę dostać bana.Piotr Juvefan pisze:Oj wybaczcie mój umysł nie przyswaja politycznej poprawnościCavAllano pisze:
![]()
Teraz czas na finał starszych kolegów.![]()

- Piotr Juvefan
- Juventino
Na antyniemieckie masz , nazywajmy rzeczy po imieniumzm pisze:Wybacz, mam uczulenie na burackie teksty.

- juventusprzemek
- Juventino
Z braku czasu nie oglądałem meczów.
Czy są jakieś nazwiska z drużyny zwycięzców, które mogłyby zasilić nasze szeregi?
Czy są jakieś nazwiska z drużyny zwycięzców, które mogłyby zasilić nasze szeregi?