Serie A 16/17 (22): Sassuolo 0-2 JUVENTUS
- albertcamus
- Juventino
Jakiś dobry link do transmisji? Bo Eleven poleciało w ...
- albertcamus
- Juventino
a wykupione mam Eleven i Eleven Sports, oglądam przez player.plPoprostu pisze:Przecież jest mecz na Eleven Extraalbertcamus pisze:Jakiś dobry link do transmisji? Bo Eleven poleciało w ...
- Swider10
- Juventino
Na to samo sie złapałem .... beznadziejaalbertcamus pisze:a wykupione mam Eleven i Eleven Sports, oglądam przez player.plPoprostu pisze:Przecież jest mecz na Eleven Extraalbertcamus pisze:Jakiś dobry link do transmisji? Bo Eleven poleciało w ...

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
- Na początku Bonucci napędził stracha swoim babolem :confused2:
- Szkoda, że Gonzalo nie dał rady wykorzystać sytuacji po ładnym prostopadłym podaniu Chielliniego i dośrodkowaniu Mandzukicia. Pomimo to, gol i asysta
- Comeback egzekutora Khediry
Bałem się, że Niemiec opuści boisko z powodu kontuzji
- Szkoda zmarnowanego wolnego przez Pjanicia
- Alex Sandro <3
Trzecie z rzędu spotkanie, gdzie już na początku wrzucamy wyższy bieg. Nie ukrywam, cieszy mnie taka postawa. Zawsze uważałem, że w mecz trzeba wejść na pełnej, poszukać 2-3 goli, a przez pozostałe minuty kontrolować/kontratakować/spacerować. Także miło zobaczyć, że ktoś w Juve wreszcie zorientował się, że tak można. Oby ta mentalność trwała jak najdłużej, bo nasza sytuacja w Serie A już od dawna stwarza do tego okazję.
- Szkoda, że Gonzalo nie dał rady wykorzystać sytuacji po ładnym prostopadłym podaniu Chielliniego i dośrodkowaniu Mandzukicia. Pomimo to, gol i asysta
- Comeback egzekutora Khediry

- Szkoda zmarnowanego wolnego przez Pjanicia
- Alex Sandro <3
Trzecie z rzędu spotkanie, gdzie już na początku wrzucamy wyższy bieg. Nie ukrywam, cieszy mnie taka postawa. Zawsze uważałem, że w mecz trzeba wejść na pełnej, poszukać 2-3 goli, a przez pozostałe minuty kontrolować/kontratakować/spacerować. Także miło zobaczyć, że ktoś w Juve wreszcie zorientował się, że tak można. Oby ta mentalność trwała jak najdłużej, bo nasza sytuacja w Serie A już od dawna stwarza do tego okazję.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Robaku
- Juventino
N0 mecz jak co tydzien ostatnio
Kilka bramek a potem męcznie buły
podoba mi się to.
Dzisiaj Leo jakiś taki roztargniony, a w Sassuolo trzeba przyznać, że Berardi to jedyny zawodnik, który cos tam potrafi wykreować. A poza tym to Neroverdi mocno sfrustrowani, w pewnym momencie zaczęli polować na nasze nogi.
Dobra, dawać Pjace niech sobie pohasa.
Inne teamy grają dla nas
Roma i Milan - tak trzymać! :papa:

Kilka bramek a potem męcznie buły

podoba mi się to.
Dzisiaj Leo jakiś taki roztargniony, a w Sassuolo trzeba przyznać, że Berardi to jedyny zawodnik, który cos tam potrafi wykreować. A poza tym to Neroverdi mocno sfrustrowani, w pewnym momencie zaczęli polować na nasze nogi.
Dobra, dawać Pjace niech sobie pohasa.
Inne teamy grają dla nas

Roma i Milan - tak trzymać! :papa:
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Dwie szybkie bramki i nudaaaaaaaaaaaaa :facepalm2:
Fajne zachowanie Mario przy pierwszej bramce
Szkoda, że w obronie gra się u nas za nazwisko bo obecnie Rugani > reszta.
Fajne zachowanie Mario przy pierwszej bramce

Szkoda, że w obronie gra się u nas za nazwisko bo obecnie Rugani > reszta.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Wydaje się, że Allegri po wielu poszukiwaniach znalazł wreszcie złoty środek dla tej drużyny. Mega ofensywne ustawienie z 3 napastnikami i dwoma świetnymi skrzydłowymi w postaci Sandro i Cuadrado robią robotę. Gdyby jeszcze śmigał taki Pogba z Pjaniciem w pomocy, albo Vidal to wydaje się, że miażdżylibyśmy każdego napotkanego rywala. Jeśli w przyszłym sezonie wzmocnimy pomoc, nie osłabiając ponownie reszty drużyny, to jest wysoce prawdopodobne, że uda nam się wreszcie zdobyć upragnioną LM.
Czyżby mityczna budowa formy na wiosnę miała właśnie miejsce ?
Mam nadzieję, że tak i będzie już tylko lepiej. Oczywiście nie ma się co podniecać, bo gramy tylko z mocno średnim w tym sezonie Sassuolo, ale w ostatnim czasie widać po prostu zwyżkę formy i lepszą grę.
P.S. strasznie mi się podoba ostatnimi czasy Mandzukić (szczególnie w tym ustawieniu z trzema napastnikami). Facet jest wszędzie, gdzie trzeba. Na skrzydle, w pomocy, w obronie. Zasuwa od jednego pola do drugiego jak niegdyś Lichsteiner.
Czyżby mityczna budowa formy na wiosnę miała właśnie miejsce ?

P.S. strasznie mi się podoba ostatnimi czasy Mandzukić (szczególnie w tym ustawieniu z trzema napastnikami). Facet jest wszędzie, gdzie trzeba. Na skrzydle, w pomocy, w obronie. Zasuwa od jednego pola do drugiego jak niegdyś Lichsteiner.

- LukaszJuve
- Juventino
Dzisiejsza gra naszych środkowych obrońców woła o pomstę do nieba... Dawać Ruganiego..
Fino alla fine.
- Patrol
- Juventino
Mandzur bardzo dobrze sprawdza się w roli skrzydłowego. Może próby ustawienia go jako defensywnego pomocnika nie były takie bezpodstawne
?
Fajnie to wszystko wygląda, byleby nie było za dużo chodzenia po przerwie.

Fajnie to wszystko wygląda, byleby nie było za dużo chodzenia po przerwie.