LM 16/17 (gr. H) [2]: Dinamo Zagrzeb 0-4 JUVENTUS
- Aspanu
- Juventino
Potwierdza się, to o czym piszecie.
Tutto podało przewidywany skład: Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Evra, Pjanic, Hernanes, Khedira, Alves - Dybala, Higuain
Kompletnie nie rozumiem wystawienia na ten mecz od pierwszej minuty Evry. W ofensywie jest wyraźnie słabszy od Sandro, a Brazylijczyk znowu nie jest taki słaby w defensywie, żeby truchleć przed potęgą z Zagrzebia, a ten mecz jednak trzeba wygrać atakując, a nie bojąc się Dinama.
Tutto podało przewidywany skład: Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli - Evra, Pjanic, Hernanes, Khedira, Alves - Dybala, Higuain
Kompletnie nie rozumiem wystawienia na ten mecz od pierwszej minuty Evry. W ofensywie jest wyraźnie słabszy od Sandro, a Brazylijczyk znowu nie jest taki słaby w defensywie, żeby truchleć przed potęgą z Zagrzebia, a ten mecz jednak trzeba wygrać atakując, a nie bojąc się Dinama.
- ManInBlack87
- Juventino
Moze to sie bieże stąd ze gra Hernanes.
W momencie w którym Sandro straciłby piłke pod polem karnym Dinama,
Hernanes nie zaasekuruje lewej strony bo jest powolny, Lemina czy nawet Asa byli by w tym lepsi od Brazola. Dlatego atakujemy środkiem i prawą stroną.
Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
PS- co nie zmienia faktu ze do ledwie Dinamo a nie finał LM
W momencie w którym Sandro straciłby piłke pod polem karnym Dinama,
Hernanes nie zaasekuruje lewej strony bo jest powolny, Lemina czy nawet Asa byli by w tym lepsi od Brazola. Dlatego atakujemy środkiem i prawą stroną.
Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
PS- co nie zmienia faktu ze do ledwie Dinamo a nie finał LM
Ostatnio zmieniony 27 września 2016, 13:32 przez ManInBlack87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbuzini
- Juventino
Odnoszę wrażenie, że jak dobrze nie wejdziemy w mecz i nie strzelimy gola/i w pierwszej połowie to potem straszliwie męczymy bułę i o wiele ciężej nam o korzystny rezultat.
Choćby Sandro miał grać tylko 45 minut to uważam, że powinien rozpocząć mecz w podstawowym składzie. Skoro mamy kiepski środek to należy z wahadeł uczynić atut, a z Evrą będzie o to ciężko, mimo że to wciąż dobry zawodnik. Tylko nie na taką grę
.
Choćby Sandro miał grać tylko 45 minut to uważam, że powinien rozpocząć mecz w podstawowym składzie. Skoro mamy kiepski środek to należy z wahadeł uczynić atut, a z Evrą będzie o to ciężko, mimo że to wciąż dobry zawodnik. Tylko nie na taką grę

- CzeczenCZN
- Juventino
Nie wiem, ale śmierdzi mi meczem z Malome w Turynie... 0-0 potem 2-0 dla nas...

A nie prościej gdyby Max dał wskazówki Sandro że ma grać głównie z tyłu i się nie podłączać? :roll: Poza tym Pjanic gra z lewej. Kolega powyżej źle rozpisał, u niego Alves gra na lewej, a Evra zaś na prawej.ManInBlack87 pisze:Moze to sie bierze stąd ze gra Hernanes.
W momencie w którym Sandro straciłby piłke pod polem karnym Dinama

- Wojtek
- Juventino
Sorry, ale uciąłeś moje zdanie i zmieniłeś jego sens. Napisałem tak "Z całym szacunkiem, ale Evra powinien grać tylko z ogórami w lidze i pucharze włoch"wagner pisze:Sorry, ale Dinamo to takie właśnie ogórki.Wojtek pisze:Evra powinien grać tylko z ogórami
Sandro powinien grać w LM, zdecydowanie.
- Janko muzykant
- Juventino
Jakaś dobra dusza może ma link do sopcastów na ten mecz?
- Robaku
- Juventino
Młodzi dostali w dupę 2:1. Grając zenująco. Żenująco. Zawodnicy Dinama przeorali nas we wszystkie strony. Grosso to parówa, która stoi za linią i drze japę.Poprostu pisze:Młode zebry tak jak w poprzednim meczu wygrały 1-2. Brawo młodzi![]()
Teraz czas, żeby dorosła drużyna pokazała klasę.
Sorry, ale nie ma zawodnika, który da radę. Gralismy cienko. zawodnicy Dinama zwłaszcza nr 7 i 10... mają przed sobą karierę.
nASZA WIELKA gwiazdka Moise Kean dużo krzyczał mało robił. Jesli nie ma przebitych blach to może sie wyrobi, ale Raiola zrobił mu wodę z mózgu i chłopak niestety mysli, że jest Messim naszej primavery.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Tu będzie http://arenavision.in/avs2Janko muzykant pisze:Jakaś dobra dusza może ma link do sopcastów na ten mecz?
Acestream http://www.livefootballol.me/streaming/ ... entus.html
Jak ktoś ma jakieś inne linki do sopcastów/acestream to niech podaje

Ten mecz trzeba wygrać i tyle.
FORZA JUVE!!!
- Swider10
- Juventino
tutaj też będzie: http://www.lfootball.ws/dawid91 pisze:Tu będzie http://arenavision.in/avs2Janko muzykant pisze:Jakaś dobra dusza może ma link do sopcastów na ten mecz?
Acestream http://www.livefootballol.me/streaming/ ... entus.html
Jak ktoś ma jakieś inne linki do sopcastów/acestream to niech podaje
Ten mecz trzeba wygrać i tyle.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Oficjalny skład+ ławka.
Juventus (3-5-2) Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Hernanes, Pjanic, Evra; Dybala, Higuain
Facilities: Neto, Alex Sandro Lemina, Sturaro, Cuadrado, Pjaca, Mandzukic
Juventus (3-5-2) Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Hernanes, Pjanic, Evra; Dybala, Higuain
Facilities: Neto, Alex Sandro Lemina, Sturaro, Cuadrado, Pjaca, Mandzukic
- pumex
- Juventino
Średnia wieku pierwszego składu licząc pi razy drzwi to jakieś niecałe 31 lat. Trochę wstyd. Niedobrze wyglądają dziadkowate flanki, ale cóż zrobić. Allegri na siłę próbuje widzom udowodnić, że Evra jednak jeszcze fizycznie nadaje się do poziomu Ligi Mistrzów.
Zaczynajmy. Wydaje mi się, że mentalnie jestem dziś przygotowany lepiej niż zwykle na tradycyjną stratę pierwszych 30-kilku minut na męczybułstwo i wybadanie, czy mocarny przeciwnik jest nam w stanie zrobić bubu.
Zaczynajmy. Wydaje mi się, że mentalnie jestem dziś przygotowany lepiej niż zwykle na tradycyjną stratę pierwszych 30-kilku minut na męczybułstwo i wybadanie, czy mocarny przeciwnik jest nam w stanie zrobić bubu.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
A jesteś przygotowany na remis ? Bo według mnie taki wynik właśnie padnie, obym się mylił.
Czym sobie zasłużyłem, że muszę ponownie Hernanesa w koszulce Juve oglądać ?
Czym sobie zasłużyłem, że muszę ponownie Hernanesa w koszulce Juve oglądać ?