Coppa Italia 15/16 (1/2): Inter 3-0 k:3-5 JUVENTUS
- Kamex22
- Juventino
Rugani wygrał jakiś pojedynek? Co piłka w polu karnym to wybija każdy tylko nie on.
Asamoah nie stracił chociaż raz piłki?
Neto obronił cokolwiek?
Cała reszta nie lepsza. Ale mimo wszystko inter jedyne dwie bardzo groźne sytuacje stworzył po naszych błędach. Sami biją głową w mur.
Aha pięknie się wykartkowaliśmy na finał... Ani Bonu ani Sturaro nie zagrają (o ile info o zagrożonych z pierwszego posta jest prawdziwa).
Asamoah nie stracił chociaż raz piłki?
Neto obronił cokolwiek?
Cała reszta nie lepsza. Ale mimo wszystko inter jedyne dwie bardzo groźne sytuacje stworzył po naszych błędach. Sami biją głową w mur.
Aha pięknie się wykartkowaliśmy na finał... Ani Bonu ani Sturaro nie zagrają (o ile info o zagrożonych z pierwszego posta jest prawdziwa).
Typowy mecz w Coppa. Oczy bolą 

Ostatnio zmieniony 02 marca 2016, 21:48 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- cooler
- Juventino
Oj, niezbyt zachęcająca ta pierwsza połowa. Inter mocno ciśnie, nie spodziewałem się po nich, że wykrzesają jeszcze z siebie trochę woli walki, chociaż bramka zdobyta po błędach - Neto i sędziego, w moim odczuciu był tam faul.
O awans jestem raczej spokojny, przypieczętuje go nasz co najmniej jedna bramka. Liczę na to, że Max znowu nam pokaże, jak się robi dobrą zmianę
O awans jestem raczej spokojny, przypieczętuje go nasz co najmniej jedna bramka. Liczę na to, że Max znowu nam pokaże, jak się robi dobrą zmianę

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Wynik jak i przebieg spotkania był jak najbardziej do przewidzenia. My na luzie, Inter atakuje. Pewnie wciśniemy jakąś śmieszną bramkę i skończy się 1:1, lub 2:1.
Czy ktoś się w ogóle spodziewał szału ?
Czy ktoś się w ogóle spodziewał szału ?

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Bonucci, Alex Sandro i dziewięciu rezerwowych.
Przegraliśmy środek pola, Hernanes zamiast rozgrywać podpisuje się pod straconą bramką, Sturaro niemiłosiernie ogrywany, nakryty czapką przez Kondogbie. Cuadrado słabiutko, żadnego błysku, udanego dryblingu, sygnalizuje akces do grupy zmienników. Na i dwójka napastników, którzy przegrywają absolutnie wszystkie starcia fizyczne. Dużo do poprawy, nie możemy liczyć, że dowieziemy korzystny wynik bo po drugiej straconej bramce wszystko będzie mogło się zdarzyć.
W finale znowu czwórką z tyłu.
:facepalm2:
Przegraliśmy środek pola, Hernanes zamiast rozgrywać podpisuje się pod straconą bramką, Sturaro niemiłosiernie ogrywany, nakryty czapką przez Kondogbie. Cuadrado słabiutko, żadnego błysku, udanego dryblingu, sygnalizuje akces do grupy zmienników. Na i dwójka napastników, którzy przegrywają absolutnie wszystkie starcia fizyczne. Dużo do poprawy, nie możemy liczyć, że dowieziemy korzystny wynik bo po drugiej straconej bramce wszystko będzie mogło się zdarzyć.
W finale znowu czwórką z tyłu.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Brak słów, robimy sobie jaja z tego meczu. 0 strzałów na bramkę rezerwowego bramkarza, w takich warunkach i posklejaną obroną. Bonucci wypada na ewentualny finał. Ilość strat jest porażająca! Jest naprawdę źle.

- annihilator1988
- Juventino
Bardzo lubię Ase, ale 90% pojedynków przegrał, kondycyjnie też słabo, cały czas nie potrafi dogonić Santona. Efekt kontuzji, mam nadzieje, że będzie lepiej z nim, ale dziś wiele sobie nie obiecuje.Yaro417 pisze:Alex SandroAsamoah przyzwoicie. Gratki dla Sturaro za to wejście z końcówki pierwszej połowy
Mecz fajnie się ogląda. Juve potraktowało inter jak zaściankowy klub. I słusznie. Jedyne groźne akcje to zasługa zawodników Starej Damy, którzy podają do gospodarzy

Chce widzieć Pereyre
Kto się przejmuje mecze, radzę wyluzować. inter nie odrobi strat, a przegrana, żadna ujma. Zdarza się
Ostatnio zmieniony 02 marca 2016, 21:41 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nasi wyraznie rozluznieni, majac te 3-0 w glowie. inter bardzo imponujaco, ambitnie, ale szczerze watpie, ze wytrzymaja to tempo w drugiej polowie.
Bramka na konto Neto. Nie gra sie krotkim podaniem przy tak wysokim pressingu rywala i jednoczesnie takich warunkach atmosferycznych. Do Hernanesa nie mam pretensji, bo niezle tam zostal przepchniety i bylem zdziwiony, ze sedzia nie gwizdnal.
U Ruganiego widac ten brak minut w nogach, bo niewiele brakowalo, a po jego babolu stracilibysmy druga frajerska bramke.
Sandro jest swietny. Przy takim pressingu bez problemu radzi sobie z rywalem.
Bonucci nie zagra finale, wielka szkoda.
Bramka na konto Neto. Nie gra sie krotkim podaniem przy tak wysokim pressingu rywala i jednoczesnie takich warunkach atmosferycznych. Do Hernanesa nie mam pretensji, bo niezle tam zostal przepchniety i bylem zdziwiony, ze sedzia nie gwizdnal.
U Ruganiego widac ten brak minut w nogach, bo niewiele brakowalo, a po jego babolu stracilibysmy druga frajerska bramke.
Sandro jest swietny. Przy takim pressingu bez problemu radzi sobie z rywalem.
Bonucci nie zagra finale, wielka szkoda.
- Wojtek1207
- Juventino
Najlepszą taktyką Interu na drugą połówkę byłoby czekanie, aż piłka dojdzie do Ruganiego i wtedy natychmiastowe pokrycie Bonuca. Daniele podaje tylko do niego
Zawiodłem się trochę Asamoahem, bo mimo momentów, gdzie pokazywał się z dobrej (technicznie) strony, to zwłaszcza pod koniec za dużo próbował dryblować samemu. I dwie głupie straty. Ataku nie widać, bo i nie ma jak, skoro piłka zazwyczaj nie przechodzi przez pomoc, ew. idzie do Cuadrado i strata.
Zawiodłem się trochę Asamoahem, bo mimo momentów, gdzie pokazywał się z dobrej (technicznie) strony, to zwłaszcza pod koniec za dużo próbował dryblować samemu. I dwie głupie straty. Ataku nie widać, bo i nie ma jak, skoro piłka zazwyczaj nie przechodzi przez pomoc, ew. idzie do Cuadrado i strata.
- albertcamus
- Juventino
Pozdrowienia dla wszystkich zwolenników Ruganiego w pierwszym składzie
Naszym tak chce się grać, jak mi uprawiać pływanie synchroniczne. Dowieziemy zaliczkę z pierwszego meczu. Szkoda, że Bonucci nie zagra z Milanem.
Naszym tak chce się grać, jak mi uprawiać pływanie synchroniczne. Dowieziemy zaliczkę z pierwszego meczu. Szkoda, że Bonucci nie zagra z Milanem.
- mateo369
- Juventino
Musiałem to wrzucić, byście i Wy mogli się pośmiać z CavAllano.CavAllano pisze:Juan Jesus udzielił wywiadu dla inter Channel:
Tak jak oni byli nam w stanie strzelić 3 bramki, tak my możemy zrobić to samo. Także bez Mirandy i Murillo. To jasne, będzie bardzo ciężko, ale będziemy próbować do końca. W meczach przeciwko Juventusowi nie szło nam zbyt dobrze, zarówno w pierwszym pojedynku w CI, jak i w niedzielę, jednak nie mieli wielu sytuacji. Musimy ciężko pracować i nie możemy stracić jutro bramki, to podstawa. Musimy zrobić wszystko, by awansować do finału CI. Jeśli jednak stracimy bramkę będzie niewiarygodnie ciężko.
Musiałem to wrzucić, byście i Wy się mogli pośmiać.
Ludzie, którzy znając skład jakim zagramy twierdzili że będzie łatwo, gładko i przyjemnie wykazali się przeogromną hipokryzją albo głupotą, co w tym przypadku znaczy dokładnie to samo.
Hernanes powinien dostać kolejną szansę... na transfer z tego klubu. Gość za każdym razem gdy wchodził grał totalny piach, zagrał jedno przyzwoite 45 minut (w których to minutach cały zespół grał dobrze więc się nie wyróżniał) i ludzie chcieli mu dawać kolejne szanse

Spiąć poślady, żeby obciachu nie było. FJ!
SopCast do wyboru do koloru
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- gucio_juve
- Juventino
Jest środa, godzina 21:45, pogoda też nie dopisuje do grania w piłkę.
Lepszy fun, że Bayern dostaje w czapkę u siebie z Mainz :dance2:
Lepszy fun, że Bayern dostaje w czapkę u siebie z Mainz :dance2: