Serie A 15/16 (27): JUVENTUS 2-0 Inter
- cooler
- Juventino
Do meczu już nie daleko, a na temacie forumowym zapisane dopiero 3 strony
Widać, że nie ma tu o czym pisać - wszyscy spodziewają się zwycięstwa.
Od siebie dodam, że liczę jak każdy na 3 punkty i oczywiście aby nas rzeźnicy nie połamali, pewnie to by im przyniosło jakąś satysfakcję, kolejna kontuzja u nas (odpukać). Bo na zwycięstwo raczej liczyć nie powinni, należy patrzeć na pewne sprawy racjonalnie.

Od siebie dodam, że liczę jak każdy na 3 punkty i oczywiście aby nas rzeźnicy nie połamali, pewnie to by im przyniosło jakąś satysfakcję, kolejna kontuzja u nas (odpukać). Bo na zwycięstwo raczej liczyć nie powinni, należy patrzeć na pewne sprawy racjonalnie.
- zahor_jr
- Interista
Bo w innych spotkaniach między tymi drużynami wolisz, żeby mecz był wyrównany a Juventus wygrywał maksymalnie jedną bramką?Cabrini_idol pisze:Pierwszy raz pragnę aby nasi zlekceważyli inter, ale w takim sensie, aby ich ośmieszali, bawili się nimi a koniec końców wygrali pewnie kilkoma bramkami.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Jedyne co się liczy w meczu z interem dla Juventusu to zwycięstwo. Zero punktów dla "miszczów". Zero szacunku. Zero litości. :juve:zahor_jr pisze:Bo w innych spotkaniach między tymi drużynami wolisz, żeby mecz był wyrównany a Juventus wygrywał maksymalnie jedną bramką?Cabrini_idol pisze:Pierwszy raz pragnę aby nasi zlekceważyli inter, ale w takim sensie, aby ich ośmieszali, bawili się nimi a koniec końców wygrali pewnie kilkoma bramkami.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
W poszukiwaniu hype'u zajrzałem na forum klubu z Mediolanu, a tam nawet brak tematu meczowego. Z dobroci serca założyłem, żebyście mieli gdzie dyskutować na temat Derbów Włoch
Będę smutny jeśli nie wygramy :snackgy:
Zwracałem się do kolegów z Mediolanu duh...
Dziękuję, też jestem z siebie dumny.

Będę smutny jeśli nie wygramy :snackgy:
Idź kozaczyć w komentarzach na głównej fcialessandro1977 pisze:Musielibyśmy być nienormalni, jackop...

W tym roku pyknie 5 latalessandro1977 pisze:A Ty, że zajrzałeś tam to mało powiedziane...jesteś stałym bywalcem tej strony...

I to bez banaalessandro1977 pisze:151 logowań w Twoim wykonaniu na tę nędzną stronę robi wrażenie...

Ostatnio zmieniony 27 lutego 2016, 16:19 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 190 razy
Musielibyśmy być nienormalni, jackop... 
A Ty, że zajrzałeś tam to mało powiedziane...jesteś stałym bywalcem tej strony...
151 logowań w Twoim wykonaniu na tę nędzną stronę robi wrażenie...

A Ty, że zajrzałeś tam to mało powiedziane...jesteś stałym bywalcem tej strony...
151 logowań w Twoim wykonaniu na tę nędzną stronę robi wrażenie...

- Lucas87
- Juventino
Kto na to pozwala, aby na tym forum, ze szpar oralnych interistów- wylewały się pokłady chamstwa. Istne szambo. Ten klubik nie powinien nigdy powstać. Trzeba wygrać to, jak najmniejszym nakładem sił.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- MRN
- Juventino
Już kiedyś pisałem o tym w innym wątku ale oni podobno przestrzegają regulaminu...według mnie już za sam fakt bycia sympatykiem tego marnego klubiku powinni być wykopywani w kosmos...Lucas87 pisze:Kto na to pozwala, aby na tym forum, ze szpar oralnych interistów- wylewały się pokłady chamstwa. Istne szambo. Ten klubik nie powinien nigdy powstać. Trzeba wygrać to, jak najmniejszym nakładem sił.

- Arty83
- Juventino
Już od kilku lat mecze Juve z Interem to nie ten kaliber spotkania. Niby to derby d'Italia ale tylko z nazwy i obecnie nieco na wyrost.
Pan kibic Interu, który tu tak buńczucznie się wypowiada niech się lepiej uciszy i idzie na fcinter.pl, Panu dziękujemy.
Mam nadzieję, że pięknie wypunktujemy merdasków.
Pan kibic Interu, który tu tak buńczucznie się wypowiada niech się lepiej uciszy i idzie na fcinter.pl, Panu dziękujemy.
Mam nadzieję, że pięknie wypunktujemy merdasków.
- kuba2424
- Juventino
Wyjaśnię - koledze chodziło o pierwszy raz w obecnym roku kalendarzowym w lidze, bo w pucharach już was ośmieszyliśmy.zahor_jr pisze:Bo w innych spotkaniach między tymi drużynami wolisz, żeby mecz był wyrównany a Juventus wygrywał maksymalnie jedną bramką?Cabrini_idol pisze:Pierwszy raz pragnę aby nasi zlekceważyli inter, ale w takim sensie, aby ich ośmieszali, bawili się nimi a koniec końców wygrali pewnie kilkoma bramkami.
Do czego to doszło :shock:jackop pisze:W poszukiwaniu hype'u zajrzałem na forum klubu z Mediolanu, a tam nawet brak tematu meczowego. Z dobroci serca założyłem, żebyście mieli gdzie dyskutować na temat Derbów Włoch![]()
Ale w sumie to po co mieli zakładać temat meczowy, skoro wiadomo że Inter zagra tak jak się tego każdy spodziewa, czyli na jedne wielkie ZERO!
- annihilator1988
- Juventino
Niech mi to ktoś wytłumaczy: jak to jest możliwe, że na forum interu bluzgi są normą, a administratorzy w ogóle się tym nie interesują. Z drugiej strony JP, pełna kulturka
Czytam tam u nich wypowiedzi piłkarzy, jak to się nie bojo Starej Damy...
Jeśli faktycznie będą grali 3-5-2 to z obrońcami na skrzydłach :lol: ,czyli ultra defensywnie

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- MRN
- Juventino
Nie ma takiej siły, która zaciągnęłaby mnie na to forum ale skoro Ty masz czas i lubisz ten klubik to Twoja sprawa...jackop pisze: Idź kozaczyć w komentarzach na głównej fci.

Jest taki Kucharius1, który udziela się na stronie Romy...co Wam odbiło to ja nie wiem...

- PlanetJuve
- Juventino
alessandro1977 pisze:Nie ma takiej siły, która zaciągnęłaby mnie na to forum ale skoro Ty masz czas i lubisz ten klubik to Twoja sprawa...jackop pisze: Idź kozaczyć w komentarzach na głównej fci.
![]()
Jest taki Kucharius1, który udziela się na stronie Romy...co Wam odbiło to ja nie wiem...
Jak to nie jak już od wczoraj płaczesz, że ktoś ci tam coś założyłalessandro1977 pisze: A na stronie interu ktoś podszył się pode mnie i założył na mój wzór konto...
http://fcinter.pl/news/28057-ulubiony-a ... uje-z-juve

Jak ten gosciu mnie rozwala to historia..
Liczę na pełny stadion i grę na poziomie drugiej połowy z Bayernem

- MRN
- Juventino
Wiem, który to ale nie będę tutaj na głos tego pisał...oczywiście 100% pewności nie mam ale styl pisania tego typa daje mi jednoznaczne potwierdzenie swoich przypuszczeń...to dzieciak, studencik, który szuka dodatkowych atrakcji...

- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
chciałbym widziec taki skład: Gigi- BBC- Cuadrado, Hernanes, Khedira (Sturaro) Pogba, Sandro, Dybala, Mandzukic
po przerwie niech wejdzie Lemina, Asa (dawno nie grali) i Zaza
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Arty83
- Juventino
Też chciałbym taki skład, zwłaszcza ciekaw jestem gry Hernanesa, bo z FCBM pokazał się z bardzo dobrej strony. Może zacznie grać jak za najlepszego okresu w Lazio?ozi(Forza_Juve) pisze:chciałbym widziec taki skład: Gigi- BBC- Cuadrado, Hernanes, Khedira (Sturaro) Pogba, Sandro, Dybala, Mandzukic