Serie A 15/16 (27): JUVENTUS 2-0 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
cooler

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 14:05

Do meczu już nie daleko, a na temacie forumowym zapisane dopiero 3 strony :P Widać, że nie ma tu o czym pisać - wszyscy spodziewają się zwycięstwa.
Od siebie dodam, że liczę jak każdy na 3 punkty i oczywiście aby nas rzeźnicy nie połamali, pewnie to by im przyniosło jakąś satysfakcję, kolejna kontuzja u nas (odpukać). Bo na zwycięstwo raczej liczyć nie powinni, należy patrzeć na pewne sprawy racjonalnie.

zahor_jr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 14:42

Cabrini_idol pisze:Pierwszy raz pragnę aby nasi zlekceważyli inter, ale w takim sensie, aby ich ośmieszali, bawili się nimi a koniec końców wygrali pewnie kilkoma bramkami.
Bo w innych spotkaniach między tymi drużynami wolisz, żeby mecz był wyrównany a Juventus wygrywał maksymalnie jedną bramką?

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 16 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 15:55

zahor_jr pisze:
Cabrini_idol pisze:Pierwszy raz pragnę aby nasi zlekceważyli inter, ale w takim sensie, aby ich ośmieszali, bawili się nimi a koniec końców wygrali pewnie kilkoma bramkami.
Bo w innych spotkaniach między tymi drużynami wolisz, żeby mecz był wyrównany a Juventus wygrywał maksymalnie jedną bramką?
Jedyne co się liczy w meczu z interem dla Juventusu to zwycięstwo. Zero punktów dla "miszczów". Zero szacunku. Zero litości. :juve:

:allegri: na śmietnik
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 69 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 15:59

W poszukiwaniu hype'u zajrzałem na forum klubu z Mediolanu, a tam nawet brak tematu meczowego. Z dobroci serca założyłem, żebyście mieli gdzie dyskutować na temat Derbów Włoch ;)

Będę smutny jeśli nie wygramy :snackgy:
alessandro1977 pisze:Musielibyśmy być nienormalni, jackop... ;)
Idź kozaczyć w komentarzach na głównej fci :P Zwracałem się do kolegów z Mediolanu duh... :D
alessandro1977 pisze:A Ty, że zajrzałeś tam to mało powiedziane...jesteś stałym bywalcem tej strony... :smile:
W tym roku pyknie 5 lat :prochno:
alessandro1977 pisze:151 logowań w Twoim wykonaniu na tę nędzną stronę robi wrażenie...
I to bez bana ;) Dziękuję, też jestem z siebie dumny.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2016, 16:19 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 190 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 16:03

Musielibyśmy być nienormalni, jackop... ;)
A Ty, że zajrzałeś tam to mało powiedziane...jesteś stałym bywalcem tej strony... :smile:
151 logowań w Twoim wykonaniu na tę nędzną stronę robi wrażenie...

Obrazek
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 16:27

Kto na to pozwala, aby na tym forum, ze szpar oralnych interistów- wylewały się pokłady chamstwa. Istne szambo. Ten klubik nie powinien nigdy powstać. Trzeba wygrać to, jak najmniejszym nakładem sił.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 16:31

Lucas87 pisze:Kto na to pozwala, aby na tym forum, ze szpar oralnych interistów- wylewały się pokłady chamstwa. Istne szambo. Ten klubik nie powinien nigdy powstać. Trzeba wygrać to, jak najmniejszym nakładem sił.
Już kiedyś pisałem o tym w innym wątku ale oni podobno przestrzegają regulaminu...według mnie już za sam fakt bycia sympatykiem tego marnego klubiku powinni być wykopywani w kosmos...

Obrazek
Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 17:09

Już od kilku lat mecze Juve z Interem to nie ten kaliber spotkania. Niby to derby d'Italia ale tylko z nazwy i obecnie nieco na wyrost.

Pan kibic Interu, który tu tak buńczucznie się wypowiada niech się lepiej uciszy i idzie na fcinter.pl, Panu dziękujemy.

Mam nadzieję, że pięknie wypunktujemy merdasków.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 17:09

zahor_jr pisze:
Wyjaśnię - koledze chodziło o pierwszy raz w obecnym roku kalendarzowym w lidze, bo w pucharach już was ośmieszyliśmy.
jackop pisze:W poszukiwaniu hype'u zajrzałem na forum klubu z Mediolanu, a tam nawet brak tematu meczowego. Z dobroci serca założyłem, żebyście mieli gdzie dyskutować na temat Derbów Włoch ;)
Do czego to doszło :shock:

Ale w sumie to po co mieli zakładać temat meczowy, skoro wiadomo że Inter zagra tak jak się tego każdy spodziewa, czyli na jedne wielkie ZERO!

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 17:19

Niech mi to ktoś wytłumaczy: jak to jest możliwe, że na forum interu bluzgi są normą, a administratorzy w ogóle się tym nie interesują. Z drugiej strony JP, pełna kulturka ;) Czytam tam u nich wypowiedzi piłkarzy, jak to się nie bojo Starej Damy... :D Jeśli faktycznie będą grali 3-5-2 to z obrońcami na skrzydłach :lol: ,czyli ultra defensywnie

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 17:27

jackop pisze: Idź kozaczyć w komentarzach na głównej fci :P.
Nie ma takiej siły, która zaciągnęłaby mnie na to forum ale skoro Ty masz czas i lubisz ten klubik to Twoja sprawa... ;)
Jest taki Kucharius1, który udziela się na stronie Romy...co Wam odbiło to ja nie wiem...

Obrazek
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 17:46

alessandro1977 pisze:
jackop pisze: Idź kozaczyć w komentarzach na głównej fci :P.
Nie ma takiej siły, która zaciągnęłaby mnie na to forum ale skoro Ty masz czas i lubisz ten klubik to Twoja sprawa... ;)
Jest taki Kucharius1, który udziela się na stronie Romy...co Wam odbiło to ja nie wiem...
alessandro1977 pisze: A na stronie interu ktoś podszył się pode mnie i założył na mój wzór konto...

http://fcinter.pl/news/28057-ulubiony-a ... uje-z-juve
Jak to nie jak już od wczoraj płaczesz, że ktoś ci tam coś założył :facepalm: :lol: :lol: :lol:

Jak ten gosciu mnie rozwala to historia..

Liczę na pełny stadion i grę na poziomie drugiej połowy z Bayernem ;) Bo to jak wyjdziemy w tygodniu to mało istotne.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 17:52

Wiem, który to ale nie będę tutaj na głos tego pisał...oczywiście 100% pewności nie mam ale styl pisania tego typa daje mi jednoznaczne potwierdzenie swoich przypuszczeń...to dzieciak, studencik, który szuka dodatkowych atrakcji...

Obrazek
ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 19:18

chciałbym widziec taki skład: Gigi- BBC- Cuadrado, Hernanes, Khedira (Sturaro) Pogba, Sandro, Dybala, Mandzukic

po przerwie niech wejdzie Lemina, Asa (dawno nie grali) i Zaza

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2016, 20:20

ozi(Forza_Juve) pisze:chciałbym widziec taki skład: Gigi- BBC- Cuadrado, Hernanes, Khedira (Sturaro) Pogba, Sandro, Dybala, Mandzukic

po przerwie niech wejdzie Lemina, Asa (dawno nie grali) i Zaza
Też chciałbym taki skład, zwłaszcza ciekaw jestem gry Hernanesa, bo z FCBM pokazał się z bardzo dobrej strony. Może zacznie grać jak za najlepszego okresu w Lazio?

Zablokowany