Coppa Italia 15/16 (1/2): JUVENTUS 3-0 Inter
- mateo369
- Juventino
meczówForzaItanimulli3vujcm pisze:BTW: Morata póki co już 20 meczy bez gola![]()

Inter na 100% będzie murował bramkę. Mancini musiałby stracić mózg żeby w obecnej formie swojej i naszej drużyny grać na Juventus Stadium otwartą piłkę. Ciężko w takiej sytuacji myśleć o bramce Alvaro, no ale może akurat zrobi nam "na złość"

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Gandalf8
- Juventino
Wczoraj Milan ledwo pokonał Alessandrię 1:0 na Stadio Olimpico w Turynie i to po karnym. Oglądałem ten mecz (głównie dlatego, że był na ogólnodostępnym kanale telewizyjnym Polsat Sport News) i w drugiej połowię to drużyna z 3 ligi miała inicjatywę a Milan grał z kontry. Graczom Alessandri brakowało ostatniego podania i spokoju pod bramką Milanu, ale gra Mediolańczyków za dobrze nie wyglądała.
Dziś trzeba ugrać zaliczkę 2 lub 3 bramek przed rewanżem i co najważniejsze zachować czyste konto.
Dziś trzeba ugrać zaliczkę 2 lub 3 bramek przed rewanżem i co najważniejsze zachować czyste konto.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Poważnie mówisz o tej jakości? Czy to ironia? ;)CavAllano pisze:Dobrze, że dzisiejszy mecz w dobrej jakości na Ipli. :ok:
Ja w zeszłym tyg pierwszy raz oglądałem mecz na ipli przy okazji spotkania z Lazio i muszę przyznać, że jakość była lekko mówiąc kiepska. Dlatego dziś nastawiam się na ruski komentarz na sopcast.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie wiem co i gdzie Wy oglądacie, ale ja miałem na Lazio jakość HD, bez żadnej ściny.Ultras pisze: Poważnie mówisz o tej jakości? Czy to ironia?
Ja w zeszłym tyg pierwszy raz oglądałem mecz na ipli przy okazji spotkania z Lazio i muszę przyznać, że jakość była lekko mówiąc kiepska. Dlatego dziś nastawiam się na ruski komentarz na sopcast.

Oglądałem wczoraj Milan i ten mecz był tragiczny. Alessandria to w ogóle był poziom mułu, nie potrafili wymienić 3 składnych podań, robili wielbłądy w defensywie i poza bieganiem nie można by ich pochwalić za nic więcej. Widać wyraźnie, że pod względem jakości nie mają zbyt wiele do zaoferowania. A mediolańczycy? Z tego co mieli powinni byli wbić spokojnie z 4 bramki, ale Mariuszek w życiowej formie. :lol: W sumie dobrze, że Alessandria trafiła na Milan, bo jakieś tam szanse na awans zawsze są. Milan nie zawiesił wysoko poprzeczki, co w ostatnim czasie nie może dziwić.
- mateo369
- Juventino
Ja włączyłem HD i w 2 połowie zaczęło ścinać i sugerowało mi zmianę na gorszą jakość a w samej końcówce na najgorszą. Internet mam 26-28 Mbps (nie ma żadnych wahnięć poza ten zakres), nic się nie ściągało, nic nie wysyłało. Przy takiej prędkości nie ma prawa się zacinać. Na ruskich sopcastach zawsze włączam największą dostępną jakość, nigdy mi nie ścina, a jakość jest zazwyczaj dużo lepsza niż w tym HD na Ipli. Nie potrafię tego w logiczny sposób wytłumaczyć z prostego powodu - zwyczajnie się na tym nie znam. Czy to może mieć coś wspólnego z ilością osób śledzącą daną transmisję na Ipli?CavAllano pisze: Nie wiem co i gdzie Wy oglądacie, ale ja miałem na Lazio jakość HD, bez żadnej ściny.Może nikt nie zauważył w rogu ekranu możliwości ustawienia lepszej jakości.
![]()
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- mrozzi
- Juventino
Także mam marne pojęcie w tym temacie, ale ja oglądałem bez zakłóceń przez cały mecz. Jeśli dzisiaj pojawią się jakieś problemy, transmisję takiego meczu na pewno gdzieś się znajdzie.
Gazzetta informuje, że niemal na pewno interowi wypada Perisić, który uskarża się na jakiś poważny ból.
Gazzetta informuje, że niemal na pewno interowi wypada Perisić, który uskarża się na jakiś poważny ból.
- CzeczenCZN
- Juventino
Sprawę awansu trzeba rozstrzygnąć już dzisiaj! Nie chce takich niespodzianek jak rok temu na tym samym etapie Coppa Italia w pierwszym meczu, a potem niepewność i stres. Chce spokojny rewanż w Mediolanie. W Turynie 0 z tyłu i co najmniej 2 z przodu, powinno już dziś wyjaśnić kwestie naszego awansu. 
Taa oglądałem skrót meczu Milanu. Nie no to jak Balotelli pudłował, to już Moracie można wybaczyć. Wczorajszy mecz, sobotni - skuteczność Bario woła o pomstę do nieba, nie wiem jak wcześniejsze mecze, czy też miał tyle sytuacji - szkoda chłopa!
Emanuela Iaquinta jak zawsze bardzo optymistycznie

Oby, oby :C
:juve:

Taa oglądałem skrót meczu Milanu. Nie no to jak Balotelli pudłował, to już Moracie można wybaczyć. Wczorajszy mecz, sobotni - skuteczność Bario woła o pomstę do nieba, nie wiem jak wcześniejsze mecze, czy też miał tyle sytuacji - szkoda chłopa!
Emanuela Iaquinta jak zawsze bardzo optymistycznie

Oby, oby :C
:juve:
Super! Dzięki, będę pamiętał.mateo369 pisze:błędy ortograficzne...
- mrozzi
- Juventino
Ta Pani Iaquinta jest tak plastikowa, że aż dziw bierze, że ją tak promują.
Juventus często wygrywa, więc czasem coś trafi, bo zawsze obstawia nasze zwycięstwo. :lol:
- PrzemasJuve
- Juventino
"Z pewnością poprzecie mnie w tym, żeby owa oboczność (kogo? czego?) meczów albo meczy jak najszybciej została odnotowana w słownikach. Tak czy inaczej już teraz nie należy się zżymać na osobników posługujących się formą meczy, mimo że nie ma jej w słownikach. Tego zdania jest sam prof. Jan Miodek."mateo369 pisze:meczówForzaItanimulli3vujcm pisze:BTW: Morata póki co już 20 meczy bez gola![]()
Za błędy ortograficzne na poziomie przedszkola powinny być kartki tak nawiasem mówiąc.
pozdro i sorry - tzn. przepraszam za offtop
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- PlanetJuve
- Juventino
Według ostatnich doniesień za Sturaro ma zagrać Asamoah. Dla mnie bomba.
- CzeczenCZN
- Juventino
Na Tutto piszą ze Sturaro opuścił obóz treningowy, ale jeszcze nie wiadomo dlaczego....PlanetJuve pisze:Według ostatnich doniesień za Sturaro ma zagrać Asamoah. Dla mnie bomba.
Uraz?

- rydwadydwa
- Juventino
Dla większości Polaków z pewnością, jak myślisz, więcej widzów przyciągnie ręczna czy mecz Juve? :roll:Vimes pisze:Zamiast transmisji na żywo będzie retransmisja, bo ręczna i siatkówka ważniejsze.