Kto ma najlepszych kibiców w polsce
- Sadek
 - Juventino

Zagłebie Sosnowiec spadło do 5 ligi i tesh kibice sie od niego nie odwrócili.BIGGI pisze:Alexxxxx pisze:No tak, ale chodzi o atmosfere, żę nawet ajk druzyna słabo gra ludzie ją dopingują. A trzeba przyznać, że w Łęcznej takiego sprawdzianu jeszcze nie było. Na Legii jest kapitalnie.To jest cos pieknego.Oczywiście ni unizając mozliwość kibicow Gornika Łeczna.BIGGI pisze:Ja chodze na Górnika Łęczna i tam jest dopiero atmosfera. Żadnych rozrób a nawet pojedynczych incydentów. Całe rodziny na stadionie. To jest piękne....
No wiesz, Górnik dwa razy juz przegrywał baraże o ekstraklase i nikt sie od niego nie odwrócił...ale fakt ze w 1.lidze przychodzi znacznie wiecej kibiców...a ta walka o bilety jest straszna...powinni jak najszybciej rozbudowac stadionja po swoje stałem od 8 rano a kasy czynne były od 12....ledewo dostałem :?
pozdro.
- BIGGI
 - Qualità Juventino

A czy ja twierdze ze tylko kibice Górnika są tacy wspaniali ??Sadek pisze:Zagłebie Sosnowiec spadło do 5 ligi i tesh kibice sie od niego nie odwrócili.BIGGI pisze:Alexxxxx pisze:
No tak, ale chodzi o atmosfere, żę nawet ajk druzyna słabo gra ludzie ją dopingują. A trzeba przyznać, że w Łęcznej takiego sprawdzianu jeszcze nie było. Na Legii jest kapitalnie.To jest cos pieknego.Oczywiście ni unizając mozliwość kibicow Gornika Łeczna.
No wiesz, Górnik dwa razy juz przegrywał baraże o ekstraklase i nikt sie od niego nie odwrócił...ale fakt ze w 1.lidze przychodzi znacznie wiecej kibiców...a ta walka o bilety jest straszna...powinni jak najszybciej rozbudowac stadionja po swoje stałem od 8 rano a kasy czynne były od 12....ledewo dostałem :?
pozdro.
Ale...najwazniejsze to być z klubem na dobre i na złe...
- miloo7
 - Juventino

JUVEJAH90 pisze:Chodze na Legię i atmosfera na Łazienkowskiej jest Super.Myślę że Legiunia ma najlepszych fanów w Polsce.
A wy jak myślicie??
A ja wiem ze to legia warszawa ma najlepszych kibiców nietylko w polsce ale i na Swiecie a o za tym niezłych ma lech
- juvepiotr18
 - Juventino

według mnie Cracovia tesh ma fajną atmosfere doping superowy oprawa elegancka nic tylko chodzic na mecze no czasami zadarzaja sie małe zadymki ale to żadko bo przeważniek ibice przyjezdni nie przyjezdzają do nas ale tak to jest elegancko w końcu jestesmy hoolturalnymi kibicami;)
Pozdro dla ziomali z Gdyni Poznania Tych Mielca Kielc Nowego Sącza I Warszawy

Pozdro dla ziomali z Gdyni Poznania Tych Mielca Kielc Nowego Sącza I Warszawy
- Maggie Del Piero
 - Qualità Juventina

No pewno że Górnik Zabrze. Ja chodziłam do Torcy już jako 12 latka i jest super!!!!!!!!!!!!!!

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
						- Rybeq
 - Juventino

A Ja na pierwszym meczu byłem mając 4,5 rokuMaggie Del Piero pisze:No pewno że Górnik Zabrze. Ja chodziłam do Torcy już jako 12 latka i jest super!!!!!!!!!!!!!!
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
						20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- KSG
 - Juventino

JUVEJAH90 napisał: 
Chodze na Legię i atmosfera na Łazienkowskiej jest Super.Myślę że Legiunia ma najlepszych fanów w Polsce.
A wy jak myślicie??
Widac bylo po ostatnim wybryku waszej Huliganerii 8)

Chodze na Legię i atmosfera na Łazienkowskiej jest Super.Myślę że Legiunia ma najlepszych fanów w Polsce.
A wy jak myślicie??
Widac bylo po ostatnim wybryku waszej Huliganerii 8)
Górnik ZABRZE mistrzem Polski- Wloch-JUVE
						- Sadek
 - Juventino

Hej Zagłębie! Foty z dziśejszego meczu z Ruchem Radzionków

zdjęcia ze strony www.zaglebie.sosnowiec.pl

zdjęcia ze strony www.zaglebie.sosnowiec.pl