Stroje na sezon 2016/17
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
grube pasy zawsze będą wyglądały bazarowo, niezależnie w jakiej będą kolorystyce i z jakimi dodatkami, dla mnie nigdy nie wygląda to dobrze
a już 3 pasy to w ogóle dramat - tak na prawdę jest to przecież jeden pas na środku i reszta koszulki w jednakowym kolorze, nie bardzo to nawet można nazwać "pasiakiem", u nas niby jest to ratowanie się czarnym pod pachami ale to i trochę taka reanimacja po trzecim zawale, Barcelona kiedyś grywała w takich i jak zakładam nie bez powodu z czasem z tego zrezygnowano, nie bez powodu też ciężko dostać takie wymysły w sklepach sportowych - po prostu mało kto z wyboru by chciał w czymś takim grać/chodzić, grafiki google także nie podpowiadają takich wymysłów projektantów
a ma koniec tylko dodam, że ten super wzór nawet nie jest świeżo wymyślony tylko skopiowany z Bayernu z poprzedniego sezonu... trochę żal ale widać po prostu jak marny kontrakt podpisaliśmy bo nie wierzę, że to nasz zarząd wpadł na tak genialny pomysł ale też jak głupi jest Adidas - Bayern po zmianie strojów sprzedał 40% więcej koszulek nie osiągając sezon temu żadnego spektakularnego sukcesu i nie ściągając żadnego medialnego gwiazdora (a sezon wcześniej przyszedł Lewandowski)
a już 3 pasy to w ogóle dramat - tak na prawdę jest to przecież jeden pas na środku i reszta koszulki w jednakowym kolorze, nie bardzo to nawet można nazwać "pasiakiem", u nas niby jest to ratowanie się czarnym pod pachami ale to i trochę taka reanimacja po trzecim zawale, Barcelona kiedyś grywała w takich i jak zakładam nie bez powodu z czasem z tego zrezygnowano, nie bez powodu też ciężko dostać takie wymysły w sklepach sportowych - po prostu mało kto z wyboru by chciał w czymś takim grać/chodzić, grafiki google także nie podpowiadają takich wymysłów projektantów
a ma koniec tylko dodam, że ten super wzór nawet nie jest świeżo wymyślony tylko skopiowany z Bayernu z poprzedniego sezonu... trochę żal ale widać po prostu jak marny kontrakt podpisaliśmy bo nie wierzę, że to nasz zarząd wpadł na tak genialny pomysł ale też jak głupi jest Adidas - Bayern po zmianie strojów sprzedał 40% więcej koszulek nie osiągając sezon temu żadnego spektakularnego sukcesu i nie ściągając żadnego medialnego gwiazdora (a sezon wcześniej przyszedł Lewandowski)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Filippo911
- Juventino
pierwszy komplet - dramat...
gdyby te czarne pasy były "całe" to jeszcze jakoś - kwestia gustu, ale te cienkie paseczki? co to jest, czemu więc na białych nie ma cienkich czarnych?
te wszystkie udziwnienia - Nike i "przenikające się pasy" niby anti aliasing,
teraz ten motyw, wygląda to tak jak by ktoś na siłę chciał zrobić coś "fajnego"
gdyby te czarne pasy były "całe" to jeszcze jakoś - kwestia gustu, ale te cienkie paseczki? co to jest, czemu więc na białych nie ma cienkich czarnych?
te wszystkie udziwnienia - Nike i "przenikające się pasy" niby anti aliasing,
teraz ten motyw, wygląda to tak jak by ktoś na siłę chciał zrobić coś "fajnego"
- wagner
- Juventino
Mi (zwolennika przewagi bieli i cienkich pasów) podobają się.
Śmiało można nam wręczać w nich Puchar Ligi Mistrzów 16/17.

Wypowiadałem się w tym tonie kilka stron wcześniej. W tej materii forum niestety przewidywalne.Wojtek pisze:Jak zwykle, najpierw płacz i lament, a potem jak już leży na piłkarzu to wszyscy zachwyceni
Ostatnio zmieniony 12 maja 2016, 18:59 przez wagner, łącznie zmieniany 2 razy.
- PlanetJuve
- Juventino
To zdjęcie z Dybalą jest świetne. Jak tak mają sie prezentować stroje na piłkarzach to jestem za.
PS: Dybala musi sobie wytatuować jeszcze jeden pasek
PS: Dybala musi sobie wytatuować jeszcze jeden pasek

- Filippo911
- Juventino
gdyby nie te paseczki, zresztą sami oceńcie (2 minuty paint'a)

- PlanetJuve
- Juventino
Wypas! Dzwoń do Adidasa :lol:Filippo911 pisze:gdyby nie te paseczki, zresztą sami oceńcie (2 minuty paint'a)
- MichałJuve124
- Juventino
Ja tam jestem pozytywnie zaskoczony koszulkami
Ta bramkarska przypomina mi tą z MŚ2006 Włochów

Ta bramkarska przypomina mi tą z MŚ2006 Włochów

- Cabrini_idol
- Juventino
3 komplet podoba mi się niemiłosiernie. A wiem, że XL na mnie będzie idealnie leżeć 

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Żebyś się nie przeliczył. Ja do tej pory kupowałem XL nike a przymierzyłem XL adasia Realu w sklepie i wisiało na mnie jak worek. Ile masz wzrostu?Cabrini_idol pisze:3 komplet podoba mi się niemiłosiernie. A wiem, że XL na mnie będzie idealnie leżeć