Serie A 14/15 (35): JUVENTUS 1-1 Cagliari
- JuveGrzesiu
- Juventino
No to teraz max 15 minut i Pogba i Marchisio na ławke 
Wątpię, żeby Cagliari coś tu dało radę strzelić^^
Pogba nic nie stracił przez przerwę. Dobrze gra, mądrze sie ustawia, potrafi się utrzymać przy piłce i w ogóle jak to on. Fakt, że gramy z ogórami, ale Paul wygląda bardzo dobrze.
No i passa u siebie pewnie utrzymana 8)

Wątpię, żeby Cagliari coś tu dało radę strzelić^^
Pogba nic nie stracił przez przerwę. Dobrze gra, mądrze sie ustawia, potrafi się utrzymać przy piłce i w ogóle jak to on. Fakt, że gramy z ogórami, ale Paul wygląda bardzo dobrze.
No i passa u siebie pewnie utrzymana 8)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości odnośnie formy Pogby?
Chłopak oddaje bomby z dystansu, emanuje pewnością siebie i spokojem, drybluje, uspokaja grę.
Generalnie nasza gra się może podobać, choć nikt z nas się chyba fajerwerków nie spodziewał. Ważne, że Paul pokazuje się z dobrej strony i w zasadzie chyba tylko tyle powinno nas interesować.
Tevez oraz Pirlo na trybunach - wiemy zatem na pewno, że Andrea zagra w Madrycie...

Generalnie nasza gra się może podobać, choć nikt z nas się chyba fajerwerków nie spodziewał. Ważne, że Paul pokazuje się z dobrej strony i w zasadzie chyba tylko tyle powinno nas interesować.
Tevez oraz Pirlo na trybunach - wiemy zatem na pewno, że Andrea zagra w Madrycie...
Ostatnio zmieniony 09 maja 2015, 18:52 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Piknik 
Romulo to totalna zagadka - koleś zagrał dawno temu w pierwszym składzie przeciwko Parmie i był jednym z lepszych na boisku. Pauzował cały sezon, wreszcie niespodziewanie pojawia się w wyjściowej jedenastce na innej pozycji niż poprzednio i znowu wygląda bardzo fajnie. Porusza się po boisku z taką urokliwą gracją, a z piłką przy nodze sprawia wrażenie piłkarza myślącego - cały czas głowa w górze, zero przypadku podczas podejmowania decyzji, świetna technika
Coman ma niezwykłą umiejętność dryblingu, ale zbyt często idzie w to rozwiązanie. Jakby tak nabył umiejętność posyłania prostopadłych piłek po udanym przejściu jednego rywala to myślę, że mielibyśmy z niego więcej pociechy
Pogba e tornato, applausi per i tifosi bianconeri!

Romulo to totalna zagadka - koleś zagrał dawno temu w pierwszym składzie przeciwko Parmie i był jednym z lepszych na boisku. Pauzował cały sezon, wreszcie niespodziewanie pojawia się w wyjściowej jedenastce na innej pozycji niż poprzednio i znowu wygląda bardzo fajnie. Porusza się po boisku z taką urokliwą gracją, a z piłką przy nodze sprawia wrażenie piłkarza myślącego - cały czas głowa w górze, zero przypadku podczas podejmowania decyzji, świetna technika

Coman ma niezwykłą umiejętność dryblingu, ale zbyt często idzie w to rozwiązanie. Jakby tak nabył umiejętność posyłania prostopadłych piłek po udanym przejściu jednego rywala to myślę, że mielibyśmy z niego więcej pociechy

Pogba e tornato, applausi per i tifosi bianconeri!

- Argonessar
- Juventino
No proszę, Pogba wraca w dobrym stylu. Mam nadzieję, że zagra jeszcze kilka minut i Max da mu odpocząć. Tak samo Markiz.
Może faktycznie nie skreslajmy Romulo?
Może faktycznie nie skreslajmy Romulo?
- PlanetJuve
- Juventino
Czy tylko ja zauważyłem że Paul przybrał na masie?? :lol: Ostro koksował jak nie grał. Dobra połowa w jego wykonaniu jak i Comana. Barza czy czysci w obronie. Świetna postawa dla tych kibocow ktorzy dzisiaj bardzo licznie zjawili sie na stadionie
Romuo fajnie schodzi do srodka siejac zamieszanie ale tez duzo puszcza w obronie..

- annihilator1988
- Juventino
Jaki jest rekord mistrzostw z rzędu w Serie A? 5 i to jest interu?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Antek666
- Juventino
Mnie w ogóle jakby "szokowali" ci którzy chcieli Pogbę by sprawdzić w jakiej jest formie itp itd. To nie jest jakiś Asamoah(z całym szacunkiem dla sympatycznego murzynka) , a jeden z najlepszych środkowych pomocników świata i nie pauzował kilka miesięcy a tylko kilka tygodni i można było być niemalże pewnym, że będzie Pogbinho w formie...mrozzi pisze:Ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości odnośnie formy Pogby?Chłopak oddaje bomby z dystansu, emanuje pewnością siebie i spokojem, drybluje, uspokaja gra.
.
Z cyklu meczu nie oglądam bo mam lepsze zajęcia, ale się o meczu wypowiem:
Wyjściowy skład mnie zawiódł, za dużo słabych piłkarzy na ławce, za mało tych dobrych w podstawie

Widze, że Romulo zbiera pochwały, fajno, fajno jak na zawodnika który większość sezonu był kontuzjowany. Co nie zmienia przykrego faktu, że raczej nie powinniśmy go wykupić..
- Morgesztern
- Juventino
Romulo i Pogba. 
Szkoda tylko, że z Realem zagramy w pomocy z Pirlo. Wolałbym za Andrzeja Sturaro, ale jeszcze na to czas.

Szkoda tylko, że z Realem zagramy w pomocy z Pirlo. Wolałbym za Andrzeja Sturaro, ale jeszcze na to czas.

- YaSq
- Juventino
Naprawdę podoba Wam się Romulo ? Przepuszcza prawie każdego kto ma ochotę go minąć, sprawia wrażenie bardziej obserwatora. Może w ofensywie faktycznie daje rade ... Jednak to według mnie nie jest poziom Juve.
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- koki90
- Juventino
Romulo całkiem fajnie wygląda, zaskoczył mnie tym zejściem do środka i strzałem lewą nogą. W ofensywie gra poprawnie, gracze Cagliari zostawiają mu bardzo dużo miejsca. W defensywnie natomiast wygląda nieco niepewnie, ale ma obok siebie Barzagliego także nic złego stać się nie powinno. Fajnie byłoby dać mu jeszcze szanse w pozostałych meczach sezonu i ocenić go na tle innych rywali. Mimo to kolejne wypożyczenie albo może nawet wykup po promocyjnej cenie przyjąłbym pozytywnie.
Idealnie, że Pogba trafia, da mu to jeszcze większą dawkę pewności siebie. Tego mu życzyłem przed tym spotkaniem. Coman jednym z aktywniejszych w tym spotkaniu. Trochę zbyt egoistyczny, ale wygląda nieźle.
Idealnie, że Pogba trafia, da mu to jeszcze większą dawkę pewności siebie. Tego mu życzyłem przed tym spotkaniem. Coman jednym z aktywniejszych w tym spotkaniu. Trochę zbyt egoistyczny, ale wygląda nieźle.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2015, 18:59 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
annihilator1988 pisze:Jaki jest rekord mistrzostw z rzędu w Serie A? 5 i to jest interu?
Serio nie wiesz? Interu, Torino i ... nasz.
Romulo gra prawego napastnika, zepchnął Pepe do środka

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Jak można liczyć im scudetto z 2006?annihilator1988 pisze:Jaki jest rekord mistrzostw z rzędu w Serie A? 5 i to jest interu?

Fajnie, że Pogba strzelił

Ja wolałbym nasze znane i lubiane Pogba-Marchisio-Vidal-PereyraMorgesztern pisze:Szkoda tylko, że z Realem zagramy w pomocy z Pirlo. Wolałbym za Andrzeja Sturaro, ale jeszcze na to czas.

Ostatnio zmieniony 09 maja 2015, 19:55 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!