LM 14/15 (gr. A) [3]: Olympiakos 1-0 JUVENTUS
- pablo1503
- Juventino
Morata w pierwszym składzie - wreszcie. Strasznie marzy mi się łatwa wygrana. Chciałbym, żeby Nasi wyszli na boisko ze świadomością, że są o wiele lepszą drużyną od Olimpiakosu i wiedzieli czego chcą. Spokojny meczyk, jak chociażby wczorajsza Chelsea. Ehh... marzenie Czuje, że stracimy pierwsi bramkę i będziemy musieli gonić wynik. Obstawiam zwycięstwo po męczarniach. 2:1

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Swietny mecz, duzo goli, faworyci nie zawodzą...
a jak tam Juventus?
Nadal nic nie znaczymy w Europie?
a jak tam Juventus?
Nadal nic nie znaczymy w Europie?
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:33 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morgesztern
- Juventino
I to samo znowu.
I co? Może jednak ci wszyscy co na Antka mówili niech się uciszą?

Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:33 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gotti
- Juventino
Dokładnie takiego dna się spodziewałem o czym wczoraj pisałem. Ktoś tam narzekał, że pesymizm, malkontenci itd.
Prawda jest taka, że Juventus grał dno, gra jeszcze większe i będzie grał dno w LM dopóki nie dojdzie do zmian w składzie.
Od półtora roku mówię, że tego dziada Pirlo powinno się w pierwszej kolejności wywalić z klubu. Zaczyna mi gość działać bardziej na nerwy niż Vucinic. Normalnie koń trojański.
Przegrywamy z Galatą, z Olympiakosem, Skandynawia nam sprawia co sezon problem. Po prostu dno!
Prawda jest taka, że Juventus grał dno, gra jeszcze większe i będzie grał dno w LM dopóki nie dojdzie do zmian w składzie.
Od półtora roku mówię, że tego dziada Pirlo powinno się w pierwszej kolejności wywalić z klubu. Zaczyna mi gość działać bardziej na nerwy niż Vucinic. Normalnie koń trojański.
Przegrywamy z Galatą, z Olympiakosem, Skandynawia nam sprawia co sezon problem. Po prostu dno!
- pumex
- Juventino
Podsumujmy: Olympiakos gra dziś przeciętnie, momentami po prostu słabo, wygrywa, a nasi przez 45 minut ani nie sklecili składnej, podbramkowej akcji z gry, ani nie oddali celnego strzału. Tu nie ma co filozofować - Juventus to europejskie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Niech Marchisio wejdzie za przesłabego Pirlo, może wtedy kompromitacja zespołu Allegriego będzie ciut mniejsza.
Niech Marchisio wejdzie za przesłabego Pirlo, może wtedy kompromitacja zespołu Allegriego będzie ciut mniejsza.

- RuTeK
- Juventino
Dno dna i 5 metrów mułu !
Andrzej
Vidal
Lichy
cała trójka do wymiany
Andrzej

Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:34 przez RuTeK, łącznie zmieniany 1 raz.
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale padaka. Pirlo do zmiany, bo nie idzie dzisiaj na niego patrzeć. W jego miejsce Marchisio. Jak to jest możliwe, że cały czas w Europie gramy taki piach? 0 celnych strzałów na bramkę takiego średniaka, jak Olimpiakos? Litości...
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:36 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- rad
- Juventino
Nic dodać, nic ująć. Można nawet trochę mocniej to określić, ale bez kartek by się nie obeszło.pumex pisze:Podsumujmy: Olympiakos gra dziś przeciętnie, momentami po prostu słabo, wygrywa, a nasi przez 45 minut ani nie sklecili składnej, podbramkowej akcji z gry, ani nie oddali celnego strzału. Tu nie ma co filozofować - Juventus to europejskie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.