Serie A 14/15 (1): Chievo 0-1 JUVENTUS
- freddie88
- Juventino
Innej opcji nie ma jak zwyciestwo stawiam 0-2 Tevez & Marchisio
ma ktos jakies info na temat gdzie bd ten mecz ale na wloskiej najlepiej z góry dzieki:) 

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Co sezon, w okresie przygotowawczym w szerokiej kadrze są jacyś młodzi z primki. I przeważnie tam pozostająGidi pisze:A Vitale odesłany na stałe do Primavery, czy jakaś grypa/kontuzja?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Swider10
- Juventino
Na unibet.pl też będzie transmisjaBuffalo pisze:Transmisja w tv gdzies jest?
PS. Oglądał ktoś kiedyś mecz z komentarzem Zuillaniego? Jeżeli tak to gdzie :> ?
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam cholerne obawy przed tym meczem. Liczę na zwycięstwo, ale fakt, że tak naprawdę bardzo niewiele wiemy o tym zespole, osoba Allegrego czy też absencje sprawiają, że obawiam się końcowego wyniku.
Może jednak nasi pozytywnie zaskoczą i zdobędą na starcie jakże ważne 3 punkty. W Weronie nigdy nie grało się nam łatwo, ale mimo wszystko będziemy zdecydowanym faworytem. Oby tylko nasi nie dali się zabiegać.
Może jednak nasi pozytywnie zaskoczą i zdobędą na starcie jakże ważne 3 punkty. W Weronie nigdy nie grało się nam łatwo, ale mimo wszystko będziemy zdecydowanym faworytem. Oby tylko nasi nie dali się zabiegać.
- lichy696
- Juventino
ooo świetnie, dzięki staryKimi pisze:Niech ten screen będzie dla Ciebie odpowiedzią - KLIK - nie zacina, nawet przy moim syfiastym, radiowym łączu 1mbps. Nie narzekam, już nie mogę się doczekać meczu.lichy696 pisze:Czy ktoś z was miał okazję oglądać transmisję z tej strony STS i może coś powiedzieć o jakości![]()
EDIT: Ktoś gdzieś pytał o komentatora - angielski (przynajmniej w przypadku ligi japońskiej, którą właśnie oglądam).

rad pisze:Bądź co bądź 3 mistrzostwa przy tym ustawieniu zostały zdobyte, więc pewnie Allegri uważa taką formację za dużo bardziej wiarygodną ze względu na wygranie meczu, niż jakieś - niestety eksperymentalne i nieprzepracowane w okresie przygotowawczym - 4-3-3.19 pisze:Podobno mamy zagrać 3-5-2: Buffon Caceres Bonucci Ogbonna Lichy Vidal Marchisio Pogba Asamoah Tevez Coman
Jeżeli 4-3-3 nie będzie naszym podstawowym ustawieniem w tym sezonie, to życzyłbym sobie chociaż tego, aby przy zmianie dwóch zawodników w czasie sezonu płynnie przechodzić z 3-5-2 do 4-3-3.
No to zobaczymy co dzisiaj pokażą.
Nagła zmiana nie jest dobrym pomysłem. Pokazuje to przykład United. Widać, że ludzie nie ogarniają tego systemu Van Gaala. Jak się ogląda co wyprawiają ci obrońcy w systemie z trójką z tyłu, to my jesteśmy lata świetlne przed tymi eksperymentami.
Przejście na czwórkę bardzo stopniowe i najlepiej w meczach z najsłabszymi zaczynać. Chievo takim rywalem nie jest. Stawiam dzisiaj (niestety) na remis

Mam jedną ************ schizofrenię...
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Conte nieco lżej traktował z trzy-cztery mecze w całym sezonie, a na 4-3-3 przechodził na 10 minut przed końcem przy niekorzystnym wyniku, więc nie możemy zarzucać Allegriemu, że obejmując nowy zespół chce zacząć od "pewniaka", który i tak nie jest aż tak pewny bez Chielliniego i Llorente.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mamy skład Juve:
Buffon - Caceres, Bonucci, Ogbonna - Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah - Tevez, Coman (3-5-2)
Coman
Dzisiaj w ataku stawiamy na finezję i niech przyniesie to właściwy rezultat. 
Buffon - Caceres, Bonucci, Ogbonna - Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah - Tevez, Coman (3-5-2)
Coman

- PlanetJuve
- Juventino
Nie wiem co ty chcesz od Marchisio na tej pozycji.. W tamtym sezonie kozacko sobie tam tadzil.Kubba pisze:Ehhh... Marchisio na rozegraniu... :roll: Najważniejsze wygrać.
Ciekawi postawa Comana w tym ustawieniu. Oby nie zawiódł
Pierwszy mecz!!

Barwy przybrane. Liczę na niespodziankę i dość fajną grę Naszych :-D
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
LINK.marcusftb pisze:dokladnie...linka poproszenaros pisze:Jest coś na sopcascie?
Skład najlepszy z możliwych. Wreszcie zobaczę Comana w akcji, strasznie mnie typ ciekawi. To może być mocne uderzenie i oby tak było.