Serie A 13/14 (32): JUVENTUS 2-0 Livorno
- Smolwin
- Juventino
Mecz zdecydowanie na plus, 3 punkty niskim nakładem sił. Ktoś powie, że w drugiej połowie graliśmy piach a mi się wydaje, że mieliśmy dobrać spokojnie do końca bez forsowania sił i tępa.
Jedno co mnie irytowało to po raz kolejny bezproduktywny Pogba wydaje mi się, iż sam Conte spuentował jego słaby występ zdejmując go w końcówce.
Francuz wyraźnie stracił swój błysk i niekonwencjonalność, razi natomiast niecelnymi podaniami, oby jego cena nie spadła po słabej końcówce sezonu.
Jedno co mnie irytowało to po raz kolejny bezproduktywny Pogba wydaje mi się, iż sam Conte spuentował jego słaby występ zdejmując go w końcówce.
Francuz wyraźnie stracił swój błysk i niekonwencjonalność, razi natomiast niecelnymi podaniami, oby jego cena nie spadła po słabej końcówce sezonu.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Asa to jest technik <3
Brawo Ferdek!
2 Połowa na chodzonego. Za bramki nam pkt nie doliczą, wiec jest okej.
8 pkt wróciło,jeszcze 6 i będzie udany tydzień.
Brawo Ferdek!
2 Połowa na chodzonego. Za bramki nam pkt nie doliczą, wiec jest okej.
8 pkt wróciło,jeszcze 6 i będzie udany tydzień.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Hoffman
- Juventino
Druga połowa słabsza, ale wynik najważniejszy, no i siły na czwartek, a sędzia nie wiem co zrobił pod koniec, oszczędził Livorno jakbyśmy ich nie wiem jak gromili, wg mnie karny powinien być, chociaż powtórki nie widziałem..
- Lucas87
- Juventino
Spokojnie, weź się do roboty, a również strzelisz swoje dwie bramkideszczowy pisze:Llorente się ogolił i strzelił dwie bramki. Co w takim razie czeka mnie?

Brawo Ferdas w końcu zrobiłeś to co należy. Kapitalna asysta Teveza przy pierwszym golu, a jaka radość tria Angelo- Beppe- Niedźwiedź na trybunach

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- deszczowy
- Juventino
No. I trzy punkty bliżej do majstra.
Pierwsza połowa fajna, druga to był typowy mecz z ogórkami z dołu tabeli.
Pierwsza połowa fajna, druga to był typowy mecz z ogórkami z dołu tabeli.
- Wojtek
- Juventino
Dziś oglądaliśmy Juventus tylko przez 15 minut, od 30. do 45. minuty, w tym czasie wygraliśmy 2:0, reszta meczu to granie w dziadka, więc Antek może im dać jutro wolne bo przećwiczyli dziś dużo schematów (szczególnie schemat zagrania piłki do tyłu
).
Pogba coraz słabiej.
Sędzia nie wiedział co zrobić w ostatniej akcji to zagwizdał koniec meczu, tchórz.
FORZA JUVE!!
e: zapomiałem powiedzieć, że strasznie irytował mnie dziś Lichy! Do każdego miał jakiś problem, po każdym faulu, na kolegów z drużyny także. Nie lubie tego.

Pogba coraz słabiej.
Sędzia nie wiedział co zrobić w ostatniej akcji to zagwizdał koniec meczu, tchórz.
FORZA JUVE!!
e: zapomiałem powiedzieć, że strasznie irytował mnie dziś Lichy! Do każdego miał jakiś problem, po każdym faulu, na kolegów z drużyny także. Nie lubie tego.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2014, 20:58 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojczech7
- Juventino
Zwycięstwo było do przewidzenia, więc nie będę się na ten temat rozwodził. Mnie najbardziej cieszy fakt, że Pirlo się w końcu ogarnął. To jeszcze nie jest ten Andrzej, ale już mi ciśnienia nie podnosi, a i czasem szczery uśmiech wywoła. No i Llorente wraca do swojej normalnej dyspozycji. Praktycznie nie tracił, odgrywał, przytrzymywał. Świetny moment na przebudzenie tej dwójki.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Podobało mi się to dzisiejsze Juve. Było zaangażowanie, były bramki, było klepanie w dziada w drugiej połowie.
Jest zwycięstwo, przy czym nasi zbytnio się nie napracowali, mając na uwadze mecz w czwartek.
3 pkt. i Scudetto coraz coraz bliżej. 8) I romanisti rosicano. :twisted:

3 pkt. i Scudetto coraz coraz bliżej. 8) I romanisti rosicano. :twisted:
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Niestety meczu nie byłem w stanie dzisiaj oglądnąć, a szkoda bo widzę, że Fernando zasadził 2 brameczki, co mnie bardzo cieszy 
Jak nasi chłopcy w ogóle grali bo statystyki nareszcie miażdżą jajka ?

Jak nasi chłopcy w ogóle grali bo statystyki nareszcie miażdżą jajka ?
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2014, 21:01 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Gandalf8
- Juventino
W drugiej połowie warta odnotowania świetna interwencja Buffona po strzale z dystansu zawodnika Livorno a poza tym to gracze Juve jedynie na spokojnie sobie kontrolowali mecz i oszczędzali siły na Lyon.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- kosciu88
- Juventino
Pierwsza polowa dobra, druga calkowicie pod kontrola i oszczedzanie sil na pozostale mecze. 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Mate.G
- Juventino
Jak zagrał Giovinco ?