LE 13/14 (1/8): JUVENTUS 1-1 Fiorentina
- pumex
- Juventino
Rzecz w tym, że także w swoim artykule Gazzetta przebąkuje o 4-3-3, choć w pełni zgadzam się, że ktoś od nich zupełnie odleciał i mała jest szansa na zmianę ustawienia - w tym przypadku na szczęście.bendzamin pisze:A na tej samej grafice zagrożeni zawieszeniem w Juve: Pinilla, Dessena, Ekdalpumex pisze:Ciekawostką jest fakt, że Gazzetta przewiduje możliwość wyjścia naszych w 4-3-3Jak dla mnie to ktoś się czegoś tam w redakcji nawciągał i tyle, zagramy pewnie normalne 3-5-2
Ja dziś najpilniej będę obserwował Islę - liczę na niego. Sam piłkarz sugeruje, że problem natury mentalnej powoli staje się nieaktualny. Ostatnio w meczu z Trabzonem błyszczał, podobnie jak w spotkaniu reprezentacji. Kurna, jakby dziś znowu zagrał dobrze (nie oczekuję jakichś cudów) to można by mieć nadzieję, że tendencja zwyżkowa zostanie podtrzymana w dłuższej perspektywie. Na pewno łatwiej by mu było, jeśli Viola nie ograniczyłaby się tylko do murarki, ale to przed meczem trudno wyczuć.Kucharius1 pisze:Ciekawe czy i tym razem Osvaldo strzeli bramkę, trzymam za niego kciuki dzisiaj.
Mówię, jestem mega ciekawy podejścia zespołu Conte. Świadomość, że gramy u siebie, gdzie teoretycznie będzie prościej vs chęć zachowania czystego konta i fakt, że każda bramka wyjazdowa liczy się podwójnie

edit:
najnowsze wieści z Turynu: prawdopodobnie zamiast Bonucciego od pierwszej minuty zagra Ogbonna. Ponadto odpocznie Pogba i Llorente - za nich odpowiednio Marchisio i Osvaldo. Tak więc ogółem ma być w pierwszym składzie 5 rezerwowych nie licząc zmian w środku pola. Może być 6-ciu, jeśli Conte zdecyduje się posadzić Barzagliego i postawić na Caceresa, co ponoć też jest możliwe.

- jakku1
- Juventino
A to nie pamieta sie Vimesie, jak Conte zagral 433 przeciwko Realowi w LM :naughty:Vimes pisze:Już widzę jak Conte bawi się w takim momencie sezonu w takie eksperymenty, chyba, że dziennikarze LGDS przewidują, że chcemy odpaść z tego pucharu i stąd taka opcja.pumex pisze:Ciekawostką jest fakt, że Gazzetta przewiduje możliwość wyjścia naszych w 4-3-3, choć według mnie to lipny pomysł.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Skład do 433 i 352 jest taki sam, więc w zasadzie nie ma czym się martwić. Najwyżej w trakcie meczu, w zależności od sytuacji będzie to się zmieniać - spodziewam się doskonałego taktycznie psotkania z naszej strony i jakieś 3-4:0
- Hoffman
- Juventino
Dokładnie, bardziej mi to wygląda na skład na 352 ale redaktora poniosła fantazja i sobie to ten skład rozpisał inaczej, ale tak jak jakku napisał, Conte stać na zaskoczenie więc całkiem tego wykluczyć nie można.
- Szilgu
- Juventino
Juventus starting XI: Buffon, Caceres, Ogbonna, Chiellini, Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Osvaldo, Giovinco ‪#‎JuveFiorentina‬
Czyli 3-5-2. Zobaczymy, czy Conte zaplanował ewentualne modyfikacje w trakcie meczu.
Sześciu rezerwowych, ale skład i tak wygląda imponująco.
Czyli 3-5-2. Zobaczymy, czy Conte zaplanował ewentualne modyfikacje w trakcie meczu.
Sześciu rezerwowych, ale skład i tak wygląda imponująco.
- Wojtek
- Juventino
Gigi - Caceres,Ogbonna,Chiellini - Isla, MVP, Asa - Osvaldo, Seba
Więc przypuszczenia o 4-3-3 się nie potwierdziły
Brak Peluso na lewej oznacza że Conte coraz bardziej poważnie myśli o wygraniu LE! Isla w formie, oby namieszał.
2-0.
Więc przypuszczenia o 4-3-3 się nie potwierdziły

2-0.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
A ja jakoś na odwrót. Czuję, że czeka nas trudny mecz. Mam nadzieję, że to jednak twój typ się sprawdzikonradrom pisze:Będzie dobrze. Mam dobre przeczucia, a obecność Kwadwo na lewej flance jeszcze bardziej napawa mnie optymizmem. 2:0.

- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Channel - 147067
- Wojtek
- Juventino
Vidal powinien dostać ochrzan od Conte. Rywal zrobił co zrobił ale to nie znaczy że Arturo może dać się tak wyprowadzić z równowagi, nie przypominam sobie kiedy ostatni raz Vidal tak postąpił, dobrze że sędzia dziś wyrozumiały 
Swoją drogą Vidal mógł miec dziś już hat tricka.
Doprawdy niewiem jak zacne drewno zwane Matrim może przechodzić naszego Angelo "15mln" Ogbonne.
Chiellini prawie się połamał przy tym rajdzie ...
Viola nie istnieje! Strzelić jeszcze minimum jedną;)
FORZA JUVE!!

Swoją drogą Vidal mógł miec dziś już hat tricka.
Doprawdy niewiem jak zacne drewno zwane Matrim może przechodzić naszego Angelo "15mln" Ogbonne.
Chiellini prawie się połamał przy tym rajdzie ...
Viola nie istnieje! Strzelić jeszcze minimum jedną;)
FORZA JUVE!!