Serie A 13/14 (2): JUVENTUS 4-1 Lazio
- juvemaroko
- Juventino
25 minut wielkiej ofensywnego futbolu co dalo 2 ladnie wypracowanych gole.
Niestety chwila nieuwagi co dalo gosciom kontaktowego gola i pozniej nerwuwka do konca pierwszej polowie.
Mam nadzeje ze Antonio zmobilizuje pilkarze zeby ponownie ostro zaatakowac w drugiej polowie zeby zdobyc 3 ego gola i uniknac trudna loncowka spotkanie.
Niestety chwila nieuwagi co dalo gosciom kontaktowego gola i pozniej nerwuwka do konca pierwszej polowie.
Mam nadzeje ze Antonio zmobilizuje pilkarze zeby ponownie ostro zaatakowac w drugiej polowie zeby zdobyc 3 ego gola i uniknac trudna loncowka spotkanie.
- Szilgu
- Juventino
Nie podoba mi się gra Pirlo. Przy bramce to on zawinił (oczywiście Buffon bardziej). Nie zablokował strzału i zostawił sporo miejsca. Później głupia strata i jeszcze dał się wyprzedzić przy strzale...
Mówcie co chcecie, ale widać brak Marchisio. Pogba kilka razy już źle ustawiony, jakby nie do końca łapał gdzie powinien się znajdować. No ale asysta taka, że mu wybaczę
Fajnie gra Tevez, świetnie się zastawia i utrzymuje na nogach. W kluczowej akcji nie podał na Vucinica, ale ten przez 90% akcji był na spalonym, więc lepiej było celować na długi słupek.
Błąd Buffona, ale kilka razy ładnie obronił strzały z dystansu. Musi się ogarnąć obrona (i Pirlo), żeby więcej do takich strzałów nie dopuszczać.
Mówcie co chcecie, ale widać brak Marchisio. Pogba kilka razy już źle ustawiony, jakby nie do końca łapał gdzie powinien się znajdować. No ale asysta taka, że mu wybaczę
Fajnie gra Tevez, świetnie się zastawia i utrzymuje na nogach. W kluczowej akcji nie podał na Vucinica, ale ten przez 90% akcji był na spalonym, więc lepiej było celować na długi słupek.
Błąd Buffona, ale kilka razy ładnie obronił strzały z dystansu. Musi się ogarnąć obrona (i Pirlo), żeby więcej do takich strzałów nie dopuszczać.
- Donnie
- Juventino
Pirlo gra jak taki tatusiek, którego syn poprosił, żeby zagrał z nim i z kolegami na orliku. Jak już ma piłkę, to od razu ją oddaje do najbliższego zawodnika, no bo niech sobie chłopaki pograją.
Bardzo ładne asysty, no i Vidal zachowuje się jak rasowy snajper. Słabo Asamoah i Szwagier.
Liczę, że w drugiej połowie wrócimy do tego, co graliśmy do 30 minuty i dołożymy jeszcze przynajmniej jedną bramkę.
Bardzo ładne asysty, no i Vidal zachowuje się jak rasowy snajper. Słabo Asamoah i Szwagier.
Liczę, że w drugiej połowie wrócimy do tego, co graliśmy do 30 minuty i dołożymy jeszcze przynajmniej jedną bramkę.
- Krystek
- Juventino
Pięknie Tevez przeszedł tego gościa, oby jak najwięcej takich jego akcji. Mam nadzieje że Llorente wejdzie już teraz za Vucinica, ale przy Conte nie ma co na to liczyć od razu po przerwie. Ogólnie gramy dobrze i mam nadzieję, że dalej będziemy atakować, nawet przy 3-1, ale mam też nadzieję, że Llorente nie wejdzie jak wynik będzie już pewny i naszym się nie będzie chciało grać z przodu, no i mam nadzieję, że postarają się grać na niego długie piły, żeby odgrywał do Teveza i nie tylko. Bonucci dziś fajnie gra :-D
Forza Juve!
- Andryk
- Juventino
Vidal-Pogba-Bonucci-Tevez godni pochwały... Pirlo zupełnie bez gry... Szwagier mam nadzieje zostanie szybko zmieniony bo jak na razie przechodzi obok meczu jak to mówia... liczę, że Conte odpowiedni zmobilizuje chłopaków bo się rozluźnili po strzeleniu 2 gola... a wcześniej wygladało to bardzo solidnie
- pablo1503
- Juventino
Ja widziałem jak w 46min. piłka odbiła się od niego jak od drzewa, gdy ten próbował odegrać piętką.annihilator1988 pisze:Też miałem się pytać czy ktoś widział dzisiaj Vucinicia.
Świetny mecz w naszym wykonaniu do momentu straty pierwszej bramki. Mają dziś niesamowitego cela piłkarze Lazio. Boje się, że któremuś może siąść strzał życiu - jak Oscarowi.
Tevez, w porównaniu do poprzednich meczy ma troszkę więcej miejsca. Zdarzyło mu się kilka razy grać przodem do bramki, co w poprzednich meczach było rzadkością. Wtedy ledwo dostał piłkę, a doskakiwało do niego 3 obrońców.
Llorente na boisko!

- deszczowy
- Juventino
Który to cienkonapleciarz twierdził, że Vucinić jest kołkiem bez techniki?
- pęto
- Juventino
Wiadomo, że bez spiny i nie można jeszcze zwalniać Pirlo, ale boli, że Eriksen poszedł do Londynu za w sumie czapkę gruszek.
3-1 i czerwona, więc luz, ale trzeba myśleć o przyszłości.
3-1 i czerwona, więc luz, ale trzeba myśleć o przyszłości.
We will say what time will tell....
Verbum Labile debet non esse stabile.
Verbum Labile debet non esse stabile.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Zmiażdżyłeś system deszczowy ! Śmiałem się z dobre 5minutdeszczowy pisze:Który to cienkonapleciarz twierdził, że Vucinić jest kołkiem bez techniki?

Lazio po raz kolejny rozjechane. Brawo

- gucio_juve
- Juventino
Proponuję zmniejszyć Serie A do dziesięciu zespołów i jak w Szkocji, grać z jednymi i tymi samymi po cztery razy. Dwanaście punktów z samego Lazio byśmy mieli!
Na lekki minus tylko Ogbonna, ale chyba zżarła go trema.
Na lekki minus tylko Ogbonna, ale chyba zżarła go trema.
- Kubba
- Juventino
Świetny mecz. Tevez w pierwszej połowie kompletnie mi się nie podobał, w drugiej już wszystko wyglądało elegancko. No i jak zawsze nasz kochany Mirosław... Padaka, dreptacz boiskowy, aż tu nagle buuum i gol.
Bonucci

EDYTA: wcześniej było Juve
Bonucci

AhaSila Spokoju pisze:
Lazio po raz kolejny rozjechane. Brawo![]()

EDYTA: wcześniej było Juve

Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2013, 22:42 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Oj, będzie się Petkoviciovi Juventus śnił po nocach. Dwa tygodnie, dwa mecze i dwa razy po cztery gole
Ale nadal nie usłyszałem odpowiedz na moje pytanie?

Ale nadal nie usłyszałem odpowiedz na moje pytanie?