Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2013, 21:04

Wyjście rezerwowym składem na Inter to chyba zbytnie lekceważenie, leżącego wprawdzie na dnie, upadłego i pozbawionego reszty nadziei na sukcesy (które dostali przez Calciopoli), ale jednak zespołu, który stuknął nas na 3:1 na naszym własnym, niezdobytym wówczas stadionie, w dodatku przerywając rekordową serię bez porażki. Czas na rewanż!

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2013, 21:36

francois pisze:Wyjście rezerwowym składem na Inter to chyba zbytnie lekceważenie, leżącego wprawdzie na dnie, upadłego i pozbawionego reszty nadziei na sukcesy (które dostali przez Calciopoli), ale jednak zespołu, który stuknął nas na 3:1 na naszym własnym, niezdobytym wówczas stadionie, w dodatku przerywając rekordową serię bez porażki. Czas na rewanż!
Raz do roku nawet i kura piernie, a garbaty się wyprostuje. Zadecydowała dyspozycja dnia oraz fakt, że zawodnicy Conte byli myślami przy bardzo ważnym meczu z Nordocośtam. Spodziewam się twardej męskiej gry i dlatego liczę na dobry występ Peluso. Podoba mi się kiedy odchodzi od skopanego rywala ze szelmowskim uśmieszkiem :D W pomocy bezwarunkowo widziałbym Giaccheriniego

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2013, 21:41

annihilator1988 pisze:Spodziewam się twardej męskiej gry i dlatego liczę na dobry występ Peluso. Podoba mi się kiedy odchodzi od skopanego rywala ze szelmowskim uśmieszkiem :D W pomocy bezwarunkowo widziałbym Giaccheriniego
I po 30-40 minutach trzeba myśleć ile dać mu czasu w drugiej połowie, bo może dostać drugą żółtą kartkę. :wink: Ale fakt - Federico się nie certoli i zawsze zatrzyma przeciwnika.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2013, 21:45

Rzuciłem okiem na nasze kartki w Serie A i poważnie zastanawiam się czy nie głupim pomysłem byłoby gdyby taki Barzagli czy Pirlo jakieś żółtko złapali z Interem. Z Pescarą odpoczną, a w końcówce sezonu nie będziemy drżeć, że w jakimś ważnym meczu zabraknie kluczowych zawodników.

Z Interem:
Buffon - Barzagli, Marrone, Bonucci - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Giovinco, Matri/Quagliarella

Z Bayernem:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Vucinic, Matri

Z Pescarą:
Buffon - Bonucci/Caceres, Marrone, Chiellini - Padoin, Giaccherini, Pogba, Marchisio, Asamoah - Giovinco, Matri/Quagliarella

Nie zajedziemy chłopaków przed rewanżem z Bayernem. To też (moim zdaniem) optymalne zestawienia ze względu na przeciwnika.

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 09:11

Dla wszystkich nieogarniętych posiadaczy C+ , mecz z Interem obejrzymy na nsport ;) Bo wielkoduszni właściciele nc+ w ramach rekompensaty dają nam na 3 miechy możliwość oglądania tego zacnego kanału ! :D Szkoda , że wypowiedzenie umowy już mam naszykowane ;p

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
MB9

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 10:40

Powodzenia z Interem ;)

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 10:44

z tego co czytam, Juan jest zawieszony a Ranocchia kontuzjowany.
Kto tam zagra w Srodku? Chivu i..? Przeciez to bedzie rzez niewiniątek o.O

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 10:55

iltalismano pisze:Kto tam zagra w Srodku? Chivu i..? Przeciez to bedzie rzez niewiniątek o.O
Ehkm... tak, jak był pogrom z Romą? :lol:
Naprawdę, poczekajmy.

Obrazek
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 11:44

pumex pisze:
iltalismano pisze:Kto tam zagra w Srodku? Chivu i..? Przeciez to bedzie rzez niewiniątek o.O
Ehkm... tak, jak był pogrom z Romą? :lol:
Naprawdę, poczekajmy.
True, rok temu Romą też nie potrafiła skonstruować zwykłej jedenastki i musieli się łatać De Rossim w obronie... a prawie z nami wygrali. Jakoś nam nie leżą mecze ze zdziesiątkowanym rywalem za Conte.
Zresztą z tym jak grała obrona Interu w pierwszej połowie na JS, to też powinna być rzeź. A skończyło się jak skończyło.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 11:49

Myślę, że koniec końców zagramy na 100% i będziemy chcieli zdemolować Inter by wysłać jakiś jasny sygnał do Bayernu.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 15:02

Trochę z innej beczki - mecze, które cieszą się większą oglądalnością powinni transmitować o późniejszej godzinie a nie po południu. Szczerze - byłem zaskoczony gdy zobaczyłem że z Interem gramy o tak wczesnej porze. Trzeba będzie jutro coś zasymulować na dwie godziny, żeby żona nie oczekiwała pomocy w przedświątecznych przygotowaniach ;p
Sami prowokują do kłótni małżeńskich!

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 15:06

kuba2424 pisze:Trochę z innej beczki - mecze, które cieszą się większą oglądalnością powinni transmitować o późniejszej godzinie a nie po południu. Szczerze - byłem zaskoczony gdy zobaczyłem że z Interem gramy o tak wczesnej porze. Trzeba będzie jutro coś zasymulować na dwie godziny, żeby żona nie oczekiwała pomocy w przedświątecznych przygotowaniach ;p
Sami prowokują do kłótni małżeńskich!
we wtorek gramy w LM, te kilka godzin więcej na regenerację jest na wagę złota. no i mi pasuje bardziej mecz o 15 bo wieczorem mam imprezę urodzinową, więc poszli mi na rękę ;)

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 15:21

Ja długo byłem przekonany, że mecz będzie wieczorem. Takie mecze zawsze były wieczorem, dlatego nawet nie sprawdzałem godziny. Cały dzień jutro pracuję i liczyłem na meczyk po pracy przy piwku, a tu psikus :?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 15:35

Nedved1983 pisze: we wtorek gramy w LM, te kilka godzin więcej na regenerację jest na wagę złota.
Jedyny argument, który mnie przekonuje.
Podobno na konferencji prasowej jakiś dowcipniś zadał Conte pytanie, czy wyobraża sobie w przyszłości podjęcia pracy w Interze. Nie potwierdził i nie zaprzeczył. A szkoda. Wiem że nie wiadomo co będzie za x-lat, ale są rzeczy, których się po prostu nie robi, nawet za godne pieniądze. Jeśli to jakaś zagrywka przedmeczowa, to w moich oczach trochę nieudana.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2013, 15:45

kuba2424 pisze:Trochę z innej beczki - mecze, które cieszą się większą oglądalnością powinni transmitować o późniejszej godzinie a nie po południu. Szczerze - byłem zaskoczony gdy zobaczyłem że z Interem gramy o tak wczesnej porze.
Początkowo mecz był planowany na 20.45 ale po losowaniu LM władze ligi poszły nam na rękę przekładając mecz na 15.00. Gdyby nie fakt, że jest Wielki Piątek, to mecz odbyłby się dzisiaj wieczorem. Przełożyli nam też mecz z Lazio z niedzieli na poniedziałek 15 kwietnia, aby nasi mogli zregenerować siły po rewanżu z Bayernem.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Zablokowany