LM 12/13 (1/8): JUVENTUS 2-0 Celtic
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bo Asa to jest środkowy pomocnik i na takiej pozycji grał zawsze w UdineKiper69 pisze:Duzo slyszalem o tym, ze asa moze grac w srodku, bo na takiej pozycji gral czesto w udine
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Supersonic
- Juventino

Dobry klimat, Juve pojutrze gra o TOP 8 Europy, a kilku taktyków wychodziłoby półrezerwą.. Półrezerwą to sobie można wyjść na Catanię w weekend, a nie na zespół, który wyszedł z grupy LM. Natomiast bardzo sensownym wydaje się posadzenie zagrożonych absencją.
Liczę na brak zawodnika z nr. 9 na murawie czy innej ławce.
Nie obraziłbym się na drugie zwycięstwo - wszak do drugiego kosza się musimy załapać ( i jak najszybciej do pierwszego) więc kilka dodatkowych punktów nie zaszkodzi.
Już się nie mogę doczekać - Juve w LM - to tygrysy uwielbiają najbardziej. ( oprócz oglądania włoskich primaver u-17 ofc. 8) )
Liczę na brak zawodnika z nr. 9 na murawie czy innej ławce.
Nie obraziłbym się na drugie zwycięstwo - wszak do drugiego kosza się musimy załapać ( i jak najszybciej do pierwszego) więc kilka dodatkowych punktów nie zaszkodzi.
Już się nie mogę doczekać - Juve w LM - to tygrysy uwielbiają najbardziej. ( oprócz oglądania włoskich primaver u-17 ofc. 8) )
- mateo369
- Juventino

Guzik wiesz, jeśli miałbyś jakieś wątpliwości czy pytania, to oni Ci to wszystko ładnie na kartce rozrysująSupersonic pisze:Dobry klimat, Juve pojutrze gra o TOP 8 Europy, a kilku taktyków wychodziłoby półrezerwą..
Musimy wyjść możliwie najmocniejszym składem i przede wszystkim z odpowiednim nastawieniem. Jak kolega słusznie zauważył to nie Serie A, ja Fulham nie zapomniałem i długo jeszcze będę pamiętał.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Mate.G
- Juventino

Jak wyjdziemy jakąś totalna rezerwą to może się to skończyć źle...
Jedyne roszady jakie mogę zaakceptować to Pogba za Vidala i Peluso za Giorgio.
Ataku nie liczę bo jako tako nie ma u Nas dwóch najlepszych napadziorów.
Ale chciałbym zobaczyć w końcu Quagliarelle ! Razem z Matrim lub Anelką.
Jedyne roszady jakie mogę zaakceptować to Pogba za Vidala i Peluso za Giorgio.
Ataku nie liczę bo jako tako nie ma u Nas dwóch najlepszych napadziorów.
Ale chciałbym zobaczyć w końcu Quagliarelle ! Razem z Matrim lub Anelką.
- MoreLL_FTL
- Juventino

lepiej niech śrubuje statystyki :pmayek pisze:niech sobie Vidal odpocznie
http://www.whoscored.com/Blog/s5bcyeh2g ... ons-League
- PlanetJuve
- Juventino

Zostalo 400-500 biletow ktore beda sprzedawane takze na stadionie przed meczem takze mozna liczyc na pokazna widownie 
- KondzioJuveFans
- Juventino

Zagrożeni zawieszeniem niech nie grają a reszta niech normalnie wyjdzie w pierwszym składzie, nie ma co lekceważyć.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Przy śrubowaniu tych statystyk może złapać kartke i nie zagra w Ćwierćfinale co może być kluczowe. Peluso na lewa, Asa do srodka.MoreLL_FTL pisze:lepiej niech śrubuje statystyki :pmayek pisze:niech sobie Vidal odpocznie
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- wloski
- Juventino

A kto do obrony?iltalismano pisze:Przy śrubowaniu tych statystyk może złapać kartke i nie zagra w Ćwierćfinale co może być kluczowe. Peluso na lewa, Asa do srodka.MoreLL_FTL pisze:lepiej niech śrubuje statystyki :pmayek pisze:niech sobie Vidal odpocznie
Peluso zagra w obronie na lewej, życzyłbym sobie Ase w środku a Gacka na skrzydle, ale będzie pewnie odwrotnie i taktycznie to ma sens.
- pumex
- Juventino

Najnowsze doniesienia SKY mówią, że skład Juve na mecz z Celtikiem może wyglądać tak:
Buffon - Bonucci, Marrone, Barzagli/Peluso - Isla/Padoin, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Asamoah - Matri, Quagliarella
Odważnym posunięciem byłoby postawienie Marrone w środku obrony wiedząc, że Celtik będzie kierował w jego stronę milion dośrodkowań, choć z drugiej strony, Luka nieźle poradził sobie ze wrzutkami Violi kierowanymi do Toniego.
Trzeba koniecznie bardzo uważać na to, co Szkoci będą wyprawiać w naszym polu karnym przy okazji stałych fragmentów gry, bo po ostatnim cyrku bankowo znowu będą próbować pchać się na Buffona i prowokować licząc, że tym razem sędzie nie pozostanie obojętnym i wskaże na wapno. Mam nadzieję, że jeśli Marrone dostanie szansę, to nie zabraknie mu doświadczenia przy tego typu sytuacjach, oraz, że arbiter nie ulegnie presji, jaka niewątpliwie będzie na nim ciążyć po tych wszystkich listach wysłanych przez Lennona do UEFY.
Buffon - Bonucci, Marrone, Barzagli/Peluso - Isla/Padoin, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Asamoah - Matri, Quagliarella
Odważnym posunięciem byłoby postawienie Marrone w środku obrony wiedząc, że Celtik będzie kierował w jego stronę milion dośrodkowań, choć z drugiej strony, Luka nieźle poradził sobie ze wrzutkami Violi kierowanymi do Toniego.
Trzeba koniecznie bardzo uważać na to, co Szkoci będą wyprawiać w naszym polu karnym przy okazji stałych fragmentów gry, bo po ostatnim cyrku bankowo znowu będą próbować pchać się na Buffona i prowokować licząc, że tym razem sędzie nie pozostanie obojętnym i wskaże na wapno. Mam nadzieję, że jeśli Marrone dostanie szansę, to nie zabraknie mu doświadczenia przy tego typu sytuacjach, oraz, że arbiter nie ulegnie presji, jaka niewątpliwie będzie na nim ciążyć po tych wszystkich listach wysłanych przez Lennona do UEFY.

- JuveCracow
- Juventino

up: Ambrose (drugi od lewej w górnym rzędzie) i Wanyama (trzeci od lewej w środkowym rzędzie) nawet podobni
Bramkarza nie widze, ale to dlatego, że pewnie jeszcze jest u mamusi pod sercem i by trzeba było zdjęcie USG robić
moglibyśmy im wręczyć w dowód gościnności Oscara za najlepszy film krótkometrażowy
Ale poważnie to obawiam się o zdrowie naszych dużo bardziej niż o wynik. Jak wyjdą rezerwy na boisko, to mogą ich Szkoci zgnieść jak momentami gnietli w Glasgow i co potem, w drugiej połowie Conte będzie podstawe na hura wprowadzac?
moglibyśmy im wręczyć w dowód gościnności Oscara za najlepszy film krótkometrażowy
Ale poważnie to obawiam się o zdrowie naszych dużo bardziej niż o wynik. Jak wyjdą rezerwy na boisko, to mogą ich Szkoci zgnieść jak momentami gnietli w Glasgow i co potem, w drugiej połowie Conte będzie podstawe na hura wprowadzac?