Serie A 12/13 (27): Napoli 1-1 JUVENTUS
- annihilator1988
 - Juventino

Z awizowanej "11" wnioskuję, że Conte przez pierwszą połowę chce rozbijać ataki Napoli, natomiast w drugiej pośle Asę do spóły z Matrim i ?, by postarać się o zwycięstwo. Mam nadzieję, że Juventus wróci do domu z co najmniej 6 pkt przewagą

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- bajbek17
 - Juventino

Conte to mnie wkurza Matri w najlepszej formie z naszych napastników, a on wpuszcza od pierwszej minuty Czarnogórca, któremu ostatni udało się strzelić gola czy dwa, ale rewelacji nie grał i słabego Gio żeby nie wiem co udowodnić. Masakra to nie jest zwykły mecz, a on tak wydziwia.

- Cabrini_idol
 - Juventino

Jak ja kocham wypowiedzi ludzi ktorzy patrza z zazdroscia na Juventus, widac w ich oczach wrogosc wrecz i niechec ogromna do Juve. LUBIE TO 

- PlanetJuve
 - Juventino

Peluso na lewej zamiast Asy.. Wariant dwfensywny- agrysywny ;P Powtorka z Celticu mile widziana.. tylko ten atak..

- Darek-WLKP
 - Juventino

Bedziecie miec dobry link to proszę o podanie.
Dzięki

Dzięki
- Vonhardecki
 - Juventino

ten mecz bedzie po polsku ? bo "enka" nie nadaje

- BlackJacky
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nie mamy dobrego linka.
Mecz tylko na Al Dżazira.

Mecz tylko na Al Dżazira.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
						"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Skibil
 - Redaktor

http://dobrylink.pl/ ewentualnie www.google.plDarek-WLKP pisze:Bedziecie miec dobry link to proszę o podanie.
Dzięki
A najlepiej to przejrzyj forum, bo jest jeden podwieszony temat traktujący o streamach.
- bajbek17
 - Juventino

Jak nie nadaje jak w programie jest mecz Napoli - Juve od 20:40. Nawet nie gadajcie bo miałem zamiar uruchomić konto premium na weeb.tv.Vonhardecki pisze:ten mecz bedzie po polsku ? bo "enka" nie nadaje
- Cabrini_idol
 - Juventino

nadaje.Vonhardecki pisze:ten mecz bedzie po polsku ? bo "enka" nie nadaje

- kosciu88
 - Juventino

Asa wejdzie na podmeczonego rywala i moze szarpnie cos lewa strona. Oby tylko nie przegrali i bedzie dobrze.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						- Darek-WLKP
 - Juventino

Skibil pisze:http://dobrylink.pl/ ewentualnie www.google.plDarek-WLKP pisze:Bedziecie miec dobry link to proszę o podanie.
Dzięki
A najlepiej to przejrzyj forum, bo jest jeden podwieszony temat traktujący o streamach.
Brawa Za Twoją Inteligencję... :rotfl:
- Giovani
 - Juventino

...Darek-WLKP pisze:Skibil pisze:http://dobrylink.pl/ ewentualnie www.google.plDarek-WLKP pisze:Bedziecie miec dobry link to proszę o podanie.
Dzięki
Brawa Za Twoją Inteligencję... :rotfl:
Mecz z napoli to mecz chyba najważniejszy w tym sezonie, mecz o 6 punktów. Nie będę zadowolony z remisu, chociaż przyjmę tą informację do wiadomości. A co do Peluso... to uważam, że to dobra decyzja Conte, Asamoah powinien trochę odpocząć, bo ostatnio dość słabo się spisuje. Peluso w meczu z Celtikiem zagrał bardzo poprawnie, mam nadzieję, że powtórzy to i dziś ! FORZA JUVE !
					Ostatnio zmieniony 01 marca 2013, 20:37 przez Giovani, łącznie zmieniany 1 raz.

- Vonhardecki
 - Juventino

bardzo przepraszam.... pomyliłem się.. zmęczony czekam na mecz :dbajbek17 pisze:Jak nie nadaje jak w programie jest mecz Napoli - Juve od 20:40. Nawet nie gadajcie bo miałem zamiar uruchomić konto premium na weeb.tv.Vonhardecki pisze:ten mecz bedzie po polsku ? bo "enka" nie nadaje
- Wojtek
 - Juventino

Peluso? Oh, god. Why? Kompletnie tego nierozumiem ale wierze w to że Conte wie co robi;) 
W atatku wolałbym Alexa niż Seby no ale sie odblokowała naszza mrówka. Zobaczymy.
Mocno wierze w zwycięstwo!

FORZA JUVE!!

W atatku wolałbym Alexa niż Seby no ale sie odblokowała naszza mrówka. Zobaczymy.
Mocno wierze w zwycięstwo!
FORZA JUVE!!