LM 12/13 (1/8): Celtic 0-3 JUVENTUS
- Buffalo
- Juventino
YHYM, pokazal to w meczu z ViolaCastiel pisze:W tym meczu na 2 połowę przydałby się Giovinco, który moim zdaniem jest typowym grajkiem do gry z kontry.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Castiel
- Juventino
Wiem...teraz jest w beznadziejnej formie, ale dla mnie to typowy grajek do gry z kontry na szybkie piłki. W ataku pozycyjnym głupio zagrywa i traci piłki jak junior.Buffalo pisze:YHYM, pokazal to w meczu z ViolaCastiel pisze:W tym meczu na 2 połowę przydałby się Giovinco, który moim zdaniem jest typowym grajkiem do gry z kontry.Jak złapie forme to pomyslimy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Po stronie gospodarzy możemy się niewątpliwie spodziewać nieustępliwej walki. Jeśli nasi zagrają tak, jak grać potrafią, poradzimy sobie jednak bez problemu. W losowaniu mieliśmy sporo szczęścia (teoretycznie najłatwiejszy do przejścia rywal) i grzechem byłby brak awansu. Miejscowi poza sercem do gry, zagorzałymi kibicami nie mają zbyt wielu piłkarskich atutów, ale my powinniśmy być czujni przede wszystkim przy wszelkiego rodzaju stałych fragmentach gry. Liczę na zwycięstwo, ale i bramkowym remisem bym z pewnością nie pogardził.
Raczej nie zagra Asamoah (czego się właściwie można było spodziewać). Mówił o tym dzisiaj sam Conte (pomocnik ma się szykować do pojedynku z Romą). W jego miejsce Peluso.
Liczę na odpowiednie nastawienie. Jeśli wyjdziemy skoncentrowani...
FORZA!
Mimo wszystko obawiam się tego meczu.
Raczej nie zagra Asamoah (czego się właściwie można było spodziewać). Mówił o tym dzisiaj sam Conte (pomocnik ma się szykować do pojedynku z Romą). W jego miejsce Peluso.
Liczę na odpowiednie nastawienie. Jeśli wyjdziemy skoncentrowani...
FORZA!
Mimo wszystko obawiam się tego meczu.
- BlueCrystal_meth
- Juventino
czuć strasznie juz napięcie chłopaki :lol:
- Giovani
- Juventino
Nie wiem dlaczego, ale ja, dla odmiany mam inne wrażenie co do tego meczu. Być może, paradoksalnie, z powodu właśnie tego meczu Celtów z Barceloną. Moim zdaniem gładko wygramy. Stawiam na 2 : 0 i szybko zdobytą przez nas bramkę. FORZA JUVE !
- 19redhof10
- Juventino
orjętuje sie ktoś na jakim jeszcze kanale cyfry plus,prócz wspominanego 446 bedzie mozna zobaczyć mecz? ktoś wspominał o jakims rosyjskim kanale,coś wiecej ??
- TURINIO
- Juventino
Mieszkam w okolicach Glasgow i udało mi się po znajomości zdobyć 2 bilety na mecz,niestety powiedziano mi-osoba,która załatwiła bilety,że nie było opcji załatwić biletów na trybunę gości...Będziemy zatem niestety siedzieć incognito wśród kibiców Celticu..Mam zatem pytanie do DPL,jak udało wam się dostać bilety,bo mniemam,że są one umiejscowione na Trybunie gości???
Załuje,że nie udało nam się jakoś zgadać wcześniej,wiem,że załatwiacie bilety bodaj tylko członkom DPL,ale może dla nas udałoby się zrobić wyjątek..
Załuje,że nie udało nam się jakoś zgadać wcześniej,wiem,że załatwiacie bilety bodaj tylko członkom DPL,ale może dla nas udałoby się zrobić wyjątek..
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- Brutalo
- Juventino
Zawsze śmieszyły mnie posty opowiadające o proroczych snach, ale dzisiaj śnił mi się ten mecz. Normalnie cały obejrzałem, 1:1. Gio zrąbie straszną setkę.
- juventussek
- Juventino
Mi się śniło że wygraliśmy 6-0 i Legia po tym meczu zgłosiła się po Vidala i chce wyłożyć 50 mln. Marotta wpadl na lepszy po zepsutej setce Giovinco proponuje Vidala + Giovinco za 45 mln.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2013, 10:22 przez juventussek, łącznie zmieniany 1 raz.
- kuba2424
- Juventino
Hehehe....jedni mają prorocze sny, inni znów w każdym wielkim dniu mają swój rytuał dnia- wstają tylko prawą nóżką, słodzą kawę niewielką ilością cukru (żeby nie było za słodko), stawiają wszystkie dokładnie wypucowane talizmany na widoczne miejsca (teraz w erze płaskich tv trochę z tym trudniej), w pracy unikają szefa jak diabła (bo może da pracę na wieczór), odstawiają dzieci do teściowej na noc no i żonie zapowiadają że nici z wieczornego seksu...wszystko tylko po to, by nasi wygrali.Brutalo pisze:Zawsze śmieszyły mnie posty opowiadające o proroczych snach, ale dzisiaj śnił mi się ten mecz. Normalnie cały obejrzałem, 1:1. Gio zrąbie straszną setkę.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja nie prorokuje. Ja po prostu wierze w Conte.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Piti
- Juventino
Szkoda ze Asamoah nie zagra od poczatku..chociaz moze to jakas zagrywka Antka..bo po co mialby Asa leciec bezposrednio z afryki do Glasgow? zeby sobie potrenować? :lol: ale jesli rzeczywiscie nie zagra, to kto na lewej stronie? oby nie peluso...gosc ma 190 cm wzrostu jak nei wiecej i nie nadaje sie na typowego wingbacka..pewnie Padoin na lewej zagra 

- Szaq
- Juventino
To jak wy sny to tutaj horoskop na dzisiaj dla osób spod znaku Lwa, czyli również naszego Antka.

Tak, więc nie ma się o co martwićPraca będzie Cię dzisiaj cieszyć. Twoje sprawy posuwać się będą naprzód. Zawdzięczać to możesz sobie i współdziałaniu kolegów. Nie drażnij ich tylko zbytnią pewnością siebie.Miłość:Nie wstydź się tego, co czujesz.
Praca: Sukces Cię nie ominie.
Zdrowie: Wskazany aerobik i kąpiele.

- Hoffman
- Juventino
Założę się, że horoskop dla trenera Celtiku nie jest mniej optymistyczny :pSzaq pisze:To jak wy sny to tutaj horoskop na dzisiaj dla osób spod znaku Lwa, czyli również naszego Antka.
Tak, więc nie ma się o co martwićPraca będzie Cię dzisiaj cieszyć. Twoje sprawy posuwać się będą naprzód. Zawdzięczać to możesz sobie i współdziałaniu kolegów. Nie drażnij ich tylko zbytnią pewnością siebie.Miłość:Nie wstydź się tego, co czujesz.
Praca: Sukces Cię nie ominie.
Zdrowie: Wskazany aerobik i kąpiele.
- bendzamin
- Redaktor
Lennon jest spod znaku raka.Hoffman pisze: Założę się, że horoskop dla trenera Celtiku nie jest mniej optymistyczny :p
Pozamiatane :CPraca: Grozi Ci chaos organizacyjny.
Podobno grecki kuzyn Amauriego jest w sredniej kondycji i sa watpliwosci w kwestii jego wystepu.