Coppa Italia 12/13 (1/2): JUVENTUS 1-1 Lazio

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 18:32

Słuchajcie mam pytanie możecie mi powiedzieć kiedy wraca Pirlo? Jestem ostatnio strasznie zajęty (sesja, praca) i umknęła mi ta informacja. I do wszystkich cwaniaczków, wiem iż można sobie to gdzieś sprawdzić (wujek google itp.) ale Wy bd najlepiej poinformowani i najszybciej dostanę info. Dziękuję z góry.

Co do meczu oglądam więc wygramy.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 18:58

Smok-u pisze:Słuchajcie mam pytanie możecie mi powiedzieć kiedy wraca Pirlo? Jestem ostatnio strasznie zajęty (sesja, praca) i umknęła mi ta informacja.
Akurat żadnej oficjalnej informacji o planowym powrocie nie było. O kontuzji owszem, ale ewentualnym powrocie na boisko nic. To samo z Fabio. Niemniej jednak gazzetta przewiduje powrót Pirlo na 22 kolejkę.

Masakra z tymi składami :lol: Tak to człowiek wiedziałby na co się nastawiać a tak? :whistle:

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 19:03

Przeżywacie te przewidywalne składy jakby to było nie wiadomo co.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 19:11

mrozzi pisze:Bonucci, z tego co pamiętam, nie radzi sobie na lewej stronie.
Myślę, że z takimi graczami w obronie najrozsądniej było tak:
--------Storari---------
Leo-Marrone-Barzagli
lub
--------Storari---------
Barzagli-Leo-Marrone
zwłaszcza że obaj już na półlewym w tym sezonie grali.
Peluso jak już to bym wolał zobaczyć jako LWB. Marrone na pozycji Pirlo też bym nie pogardził.
zoff pisze:Nie wyobrażam sobie na boisku Giaccheriniego w ataku razem z Matrim. Giacch mało widzi, pędzi rozpędzony, głowa w dół. Nie. Nie widzę tego.
Oj, czyli aż tak bardzo się od Giovinco nie różni :)
No ale pomysł z Marchisio jako cofniętym napastnikiem to miazga... To już chyba faktycznie lepiej Pogbe tam wcisnąć na siłę.

A poważniej, czemu nie Beltrame? Jak będzie bida to się wpuści Vucinicia w drugiej połowie a Matri też się potrafi po piłkę cofnąć, jeśli Beltrame miałby być tą "9". Może dałoby radę, gość trenuje z pierwszym zespołem od ok. 2 tygodni, więc może system Conte już jakoś komu. Jak nie to faktycznie Giaccherini, bo Mirko lepiej niech odpoczywa.
Smok-u pisze:Słuchajcie mam pytanie możecie mi powiedzieć kiedy wraca Pirlo?
Nie wiem czy za dużo się znajdzie. Było coś takiego: http://www.juvepoland.com/news.php?id=23738
Nie za wiele mi to mówi wprawdzie, ale liczę że do tygodnia, góra dwóch wróci.

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:03

Oficjal
Storari; Barzagli, Marrone, Bonucci; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso; Marchisio, Matri.

Co to ma być?? Wutłumaczy ktoś? Czemu zawsze muszą grac Barza i Bonu?? Mógł jeden odpoczac a smialo zastapil by ich rozpedzony Caceres.. Bonu na bocznego obronce.. bo nie wyglada to jakbysmy mieli grac czwórką obrońców, tylko raczej szóstka pomocników..

Ps: Jeżeli z tego wynika, że Marchis jest napadziorem too ciężko będzie o skuteczność, widziałbym tam bardziej Vidala, ale jego pozycja na pomocy jest niepodważalna.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:06

Paweljuve2006 pisze:Oficjal
Storari; Barzagli, Marrone, Bonucci; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso; Marchisio, Matri.

Co to ma być?? Wutłumaczy ktoś? Czemu zawsze muszą grac Barza i Bonu?? Mógł jeden odpoczac a smialo zastapil by ich rozpedzony Caceres.. Bonu na bocznego obronce.. bo nie wyglada to jakbysmy mieli grac czwórką obrońców, tylko raczej szóstka pomocników..
No przecież to jest ustawienie jakim zawsze gramy. Marchisio ma wszelkie predyspozycje do gry za Matrim, jedynym dużym i ważnym minusem jest to, że nigdy nie grał na tej pozycji....

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:09

Storari; Barzagli, Marrone, Bonucci; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso; Marchisio, Matri.Co to ma być?? Wutłumaczy ktoś? Czemu zawsze muszą grac Barza i Bonu??
Bo są to najbardziej pewni stoperzy jakimi dysponuje Conte w tej chwili. Antonio nie ustawi od pierwszej minuty Marrone i Martina obok siebie. W ataku obok Matriego spodziewam się Giacha. No i chcę zobaczyć dobrego Isle :prochno:
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2013, 20:11 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:10

ewerthon pisze:

No przecież to jest ustawienie jakim zawsze gramy. Marchisio ma wszelkie predyspozycje do gry za Matrim, jedynym dużym i ważnym minusem jest to, że nigdy nie grał na tej pozycji....
NO właśnie nigdy tam nie grał więc chyba to dziwne.. Swoją drogą był próbowany w tej roli bodajże przez Lippiego ii chyba znawcy wiedza jak to wygladalo..

szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:30

Marchisio przecież w młodzikach grał jako napastnik z 10 i był młodym Del Piero :-D Stąd został mu dzisiaj drybling. Mam nadzieję, że to Claudio będzie grał bliżej bramki, a Giaccherini będzie biegał w pomocy jak szalony, ale w praktyce pewnie wyjdzie częsta wymiana pozycji.

Tak czy inaczej, mam dziś przeczucie, że będzie dobry meczyk ;-)

Obrazek
larry16

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:31

ciekawe co dzisiaj Pogba pokaze licze na jego bramke z dystansu xD

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:32

szczerbi pisze:Marchisio przecież w młodzikach grał jako napastnik z 10 i był młodym Del Piero :-D Stąd został mu dzisiaj drybling. Mam nadzieję, że to Claudio będzie grał bliżej bramki, a Giaccherini będzie biegał w pomocy jak szalony, ale w praktyce pewnie wyjdzie częsta wymienność pozycji.

Tak czy inaczej, mam dziś przeczucie, że będzie dobry meczyk ;-)
Masz racje maja naprzemiennie być za Matrim ;) Też licze na dobry mecz. kolejny raz innym skladem (nie calkiem ale zawsze) ;)

Montezuma11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:36

mógłbym prosic od kogos numer kanalu na ruskim sopcascie?

FORZA JUVENTUS !!!
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:38

Montezuma11 pisze:mógłbym prosic od kogos numer kanalu na ruskim sopcascie?
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports

powodzenia :)

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 34 razy
Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:43

Panowie moderatorzy jest jakaś osoba, która moderuje owy flash-czat ?

Bo mamy tam takich 2 kwiatków, którzy spamują głupoty i myślą, iż są zabawni. Kilka osób już narzekało w ubiegłym tygodniu, że mają ich dość, ale w/w panowie dalej sobie z tego nic nie robią.

Jednym z nich jest użytkownik o nicku "Dariusz Szpakowski", a drugi podaje się za innego komentatora, którego nazwiska nie jestem sobie w stanie teraz przypomnieć.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2013, 20:49

Dziwi Was obecność Marchisio w napadzie? Przecież Conte musi gdzieś go upchnąć skoro ma grać Pogba.

Zablokowany