Coppa Italia 12/13 (1/2): JUVENTUS 1-1 Lazio
- Smok-u
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Słuchajcie mam pytanie możecie mi powiedzieć kiedy wraca Pirlo? Jestem ostatnio strasznie zajęty (sesja, praca) i umknęła mi ta informacja. I do wszystkich cwaniaczków, wiem iż można sobie to gdzieś sprawdzić (wujek google itp.) ale Wy bd najlepiej poinformowani i najszybciej dostanę info. Dziękuję z góry.
Co do meczu oglądam więc wygramy.

Co do meczu oglądam więc wygramy.
- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Akurat żadnej oficjalnej informacji o planowym powrocie nie było. O kontuzji owszem, ale ewentualnym powrocie na boisko nic. To samo z Fabio. Niemniej jednak gazzetta przewiduje powrót Pirlo na 22 kolejkę.Smok-u pisze:Słuchajcie mam pytanie możecie mi powiedzieć kiedy wraca Pirlo? Jestem ostatnio strasznie zajęty (sesja, praca) i umknęła mi ta informacja.
Masakra z tymi składami :lol: Tak to człowiek wiedziałby na co się nastawiać a tak?

- @D@$
 - Juventino

Myślę, że z takimi graczami w obronie najrozsądniej było tak:mrozzi pisze:Bonucci, z tego co pamiętam, nie radzi sobie na lewej stronie.
--------Storari---------
Leo-Marrone-Barzagli
lub
--------Storari---------
Barzagli-Leo-Marrone
zwłaszcza że obaj już na półlewym w tym sezonie grali.
Peluso jak już to bym wolał zobaczyć jako LWB. Marrone na pozycji Pirlo też bym nie pogardził.
Oj, czyli aż tak bardzo się od Giovinco nie różnizoff pisze:Nie wyobrażam sobie na boisku Giaccheriniego w ataku razem z Matrim. Giacch mało widzi, pędzi rozpędzony, głowa w dół. Nie. Nie widzę tego.
No ale pomysł z Marchisio jako cofniętym napastnikiem to miazga... To już chyba faktycznie lepiej Pogbe tam wcisnąć na siłę.
A poważniej, czemu nie Beltrame? Jak będzie bida to się wpuści Vucinicia w drugiej połowie a Matri też się potrafi po piłkę cofnąć, jeśli Beltrame miałby być tą "9". Może dałoby radę, gość trenuje z pierwszym zespołem od ok. 2 tygodni, więc może system Conte już jakoś komu. Jak nie to faktycznie Giaccherini, bo Mirko lepiej niech odpoczywa.
Nie wiem czy za dużo się znajdzie. Było coś takiego: http://www.juvepoland.com/news.php?id=23738Smok-u pisze:Słuchajcie mam pytanie możecie mi powiedzieć kiedy wraca Pirlo?
Nie za wiele mi to mówi wprawdzie, ale liczę że do tygodnia, góra dwóch wróci.
- PlanetJuve
 - Juventino

Oficjal
Storari; Barzagli, Marrone, Bonucci; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso; Marchisio, Matri.
Co to ma być?? Wutłumaczy ktoś? Czemu zawsze muszą grac Barza i Bonu?? Mógł jeden odpoczac a smialo zastapil by ich rozpedzony Caceres.. Bonu na bocznego obronce.. bo nie wyglada to jakbysmy mieli grac czwórką obrońców, tylko raczej szóstka pomocników..
Ps: Jeżeli z tego wynika, że Marchis jest napadziorem too ciężko będzie o skuteczność, widziałbym tam bardziej Vidala, ale jego pozycja na pomocy jest niepodważalna.

Storari; Barzagli, Marrone, Bonucci; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso; Marchisio, Matri.
Co to ma być?? Wutłumaczy ktoś? Czemu zawsze muszą grac Barza i Bonu?? Mógł jeden odpoczac a smialo zastapil by ich rozpedzony Caceres.. Bonu na bocznego obronce.. bo nie wyglada to jakbysmy mieli grac czwórką obrońców, tylko raczej szóstka pomocników..
Ps: Jeżeli z tego wynika, że Marchis jest napadziorem too ciężko będzie o skuteczność, widziałbym tam bardziej Vidala, ale jego pozycja na pomocy jest niepodważalna.
- ewerthon
 - Juventino

No przecież to jest ustawienie jakim zawsze gramy. Marchisio ma wszelkie predyspozycje do gry za Matrim, jedynym dużym i ważnym minusem jest to, że nigdy nie grał na tej pozycji....Paweljuve2006 pisze:Oficjal
- annihilator1988
 - Juventino

Bo są to najbardziej pewni stoperzy jakimi dysponuje Conte w tej chwili. Antonio nie ustawi od pierwszej minuty Marrone i Martina obok siebie. W ataku obok Matriego spodziewam się Giacha. No i chcę zobaczyć dobrego IslePaweljuve2006 pisze:Oficjal
Storari; Barzagli, Marrone, Bonucci; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso; Marchisio, Matri.Co to ma być?? Wutłumaczy ktoś? Czemu zawsze muszą grac Barza i Bonu??
					Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2013, 20:11 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PlanetJuve
 - Juventino

NO właśnie nigdy tam nie grał więc chyba to dziwne.. Swoją drogą był próbowany w tej roli bodajże przez Lippiego ii chyba znawcy wiedza jak to wygladalo..ewerthon pisze:No przecież to jest ustawienie jakim zawsze gramy. Marchisio ma wszelkie predyspozycje do gry za Matrim, jedynym dużym i ważnym minusem jest to, że nigdy nie grał na tej pozycji....Paweljuve2006 pisze:Oficjal
- szczerbi
 - Juventino

Marchisio przecież w młodzikach grał jako napastnik z 10 i był młodym Del Piero :-D Stąd został mu dzisiaj drybling. Mam nadzieję, że to Claudio będzie grał bliżej bramki, a Giaccherini będzie biegał w pomocy jak szalony, ale w praktyce pewnie wyjdzie częsta wymiana pozycji.
Tak czy inaczej, mam dziś przeczucie, że będzie dobry meczyk ;-)

- PlanetJuve
 - Juventino

Masz racje maja naprzemiennie być za Matrimszczerbi pisze:Marchisio przecież w młodzikach grał jako napastnik z 10 i był młodym Del Piero :-D Stąd został mu dzisiaj drybling. Mam nadzieję, że to Claudio będzie grał bliżej bramki, a Giaccherini będzie biegał w pomocy jak szalony, ale w praktyce pewnie wyjdzie częsta wymienność pozycji.
- Montezuma11
 - Juventino

mógłbym prosic od kogos numer kanalu na ruskim sopcascie?

FORZA JUVENTUS !!!
						- PlanetJuve
 - Juventino

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sportsMontezuma11 pisze:mógłbym prosic od kogos numer kanalu na ruskim sopcascie?
powodzenia
- Sila Spokoju
 - Juventino

- Podziekował: 34 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 64 razy

Panowie moderatorzy jest jakaś osoba, która moderuje owy flash-czat ?
Bo mamy tam takich 2 kwiatków, którzy spamują głupoty i myślą, iż są zabawni. Kilka osób już narzekało w ubiegłym tygodniu, że mają ich dość, ale w/w panowie dalej sobie z tego nic nie robią.
Jednym z nich jest użytkownik o nicku "Dariusz Szpakowski", a drugi podaje się za innego komentatora, którego nazwiska nie jestem sobie w stanie teraz przypomnieć.

Bo mamy tam takich 2 kwiatków, którzy spamują głupoty i myślą, iż są zabawni. Kilka osób już narzekało w ubiegłym tygodniu, że mają ich dość, ale w/w panowie dalej sobie z tego nic nie robią.
Jednym z nich jest użytkownik o nicku "Dariusz Szpakowski", a drugi podaje się za innego komentatora, którego nazwiska nie jestem sobie w stanie teraz przypomnieć.