Serie A 12/13 (18): Cagliari 1-3 JUVENTUS
- ewerthon
- Juventino
To dziewczyna, wystarczy spojrzeć na podpis.Jacky pisze:Gayish...grande amore pisze:Jakos pare nocy temu przysnil mi sie jeden z zawodnikow Juve (nazwisko zachowam dla siebie) i PIEKNIE sie do mnie usmiechnal
Musimy wygrać ten mecz.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
A to sorry :oops: Pisze z komorki i nie widze wszystkiego.ewerthon pisze:To dziewczyna, wystarczy spojrzeć na podpis.Jacky pisze:Gayish...grande amore pisze:Jakos pare nocy temu przysnil mi sie jeden z zawodnikow Juve (nazwisko zachowam dla siebie) i PIEKNIE sie do mnie usmiechnal
Musimy wygrać ten mecz.
Musimy wygrac ten mecz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- bramek
- Juventino
kierwa twarz kibic Interu w studium przed meczem Juve i jeszcze nas obraża, poziom jest równią pochyłą w dół.
Podobnie było przed losowaniem LE i temat napoli i jak ten łysy w okularach stwierdził że skoro Juve [b]za takie samo przewinienie[/b], nie zostało odsunięte od pucharów to i Napoli nie ruszą.
Ciekawe jak to będzie wyglądało po połączeniu z C+
Podobnie było przed losowaniem LE i temat napoli i jak ten łysy w okularach stwierdził że skoro Juve [b]za takie samo przewinienie[/b], nie zostało odsunięte od pucharów to i Napoli nie ruszą.
Ciekawe jak to będzie wyglądało po połączeniu z C+
- Nedved1983
- Juventino
to kibic torino. zapraszają kibica klubu bez znaczenia chyba tylko dla kolorytu. szkoda, że nie zapraszają nikogo naszego.
wygrać dzisiaj, zakończyć rok pozytywnie, pobić rekord punktów w roku.
trzeba utrzymać/powiększyć przewagę do wiosny i powrotu LM
wygrać dzisiaj, zakończyć rok pozytywnie, pobić rekord punktów w roku.
trzeba utrzymać/powiększyć przewagę do wiosny i powrotu LM
- Wojtek
- Juventino
Bardzo mi sie podoba ten skład, dobrze że jednak Martin a nie Luca za Kielona
Quag od 1 minuty, WRESZCIE! Gramy na neutralnym gruncie wiec bedzie jeszcze łatwiej, ale mimo to nie lekceważmy rywala ;D W II połowie chce widzieć Pogbe!;)
FORZA JUVE!!

FORZA JUVE!!
- Nedved1983
- Juventino
wstyd. wszyscy stoją, zero ruchu, pokazywania się. do tego znowu straty, niedokładne podania, i żenujące długie wysokie piłki. gramy piach. MVP nie gra, Asamoah tradycyjnie gra piach, do tego Caceres niedokładnie podaje. Conte powinien im urządzić karny trening w święta. zostali mistrzami rundy to i biegać się nie chce
- pablo1503
- Juventino
Grają jak nie oni. Pirlo i Vidal bardzo słabo, a ten drugi w dodatku bezmyślnie faulował. Fabio też nie ten sam. Asamoah cofa się w rozwoju, a Bonucciemu żadna piłka nie doszła do adresata. Jak tak dalej pójdzie, to przegramy. 

- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Gra na stojąco to widzę, że ostatnio staje się normą.
GRA PRESSINGIEM, a raczej jej brak. Co to w ogóle ma być. Momentami miałem wrażenie, że to Cagliari się zamieniło koszulkami z Juve, nie widzę już tego pressingu z poprzedniego sezonu. Brak ruchu w linii pomocy aż razi po oczach.
I na koniec. PO JAKĄ CHOLERĘ my gramy co chwila tymi długimi podaniami, mimo, że to nie wychodzi. A już łapię się za głowę jak taka piłka leci na walkę na Giovinco.
GRA PRESSINGIEM, a raczej jej brak. Co to w ogóle ma być. Momentami miałem wrażenie, że to Cagliari się zamieniło koszulkami z Juve, nie widzę już tego pressingu z poprzedniego sezonu. Brak ruchu w linii pomocy aż razi po oczach.
I na koniec. PO JAKĄ CHOLERĘ my gramy co chwila tymi długimi podaniami, mimo, że to nie wychodzi. A już łapię się za głowę jak taka piłka leci na walkę na Giovinco.
- Vincitore
- Juventino
Straszny Stojanow, bramka nas trochę pobudziła, ale to na klarowne sytuacje się to nie przełożyło. Suszarka i po listku w gębe dla każdego, bo niektórzy zostawili jaja w szatni i poczuli się już królami świata, a tutaj robota jest do wykonania.
Miras na boisko, najchętniej bym 4-3-3 zobaczył.
Karny był? Jak dla mnie strasznie dyskusyjny.
Miras na boisko, najchętniej bym 4-3-3 zobaczył.
Karny był? Jak dla mnie strasznie dyskusyjny.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2012, 21:39 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.
- jakku1
- Juventino
1. Owszem, zdarzaly sie bledy w naszych meczach, zarowno na nasza korzysc jak i niekorzysc. Ale to, co dzisiaj odstawia Damato to jest szczyt szczytow.
2. Cagliari gra cholernie ostro. Astori duzo wczesniej powinien dostac zolta kartke.
3. Slabo Caceres, Vidal, Asamoah w kratke, raz fajnie minie zawodnika rywala, raz straci glupio pilke.
4. Quagliarella za duzo strat.
5. Malo ruchu w przodzie.
2. Cagliari gra cholernie ostro. Astori duzo wczesniej powinien dostac zolta kartke.
3. Slabo Caceres, Vidal, Asamoah w kratke, raz fajnie minie zawodnika rywala, raz straci glupio pilke.
4. Quagliarella za duzo strat.
5. Malo ruchu w przodzie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- annihilator1988
- Juventino
Bogu niech będą dzięki, że Juventusem zarządzają kompetentni ludzieCzarek_88 pisze:Co oni grają?
ASA gra coraz gorzej, powoli osiąga poziom Isli i należało by z oboma Panami pożegnać się gdy skończy się okres wypożyczenia.
Mam nadzieje, że Conte ich obudzi, bo inaczej w durnowaty sposób pogubią punkty
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- baka
- Juventino
Co Ty chrzanisz. Po jednym gorszym występie chcesz oddawać jednego z naszych lepszych asystentów.Czarek_88 pisze:Co oni grają?
ASA gra coraz gorzej, powoli osiąga poziom Isli i należało by z oboma Panami pożegnać się gdy skończy się okres wypożyczenia.
Pogba i Giach na boisko, Vidal niewidoczny...
Ogólnie ten mecz bardzo , ale to bardzo przypomina mi męczarnie w pierwszym meczu LM z Duńczykami , przez 30 minut graliśmy środkiem na Gio , który rozrzucał piłki niewiadomo do kogo. Dopiero te ostatnie 15 minut tak jakbyśmy się przebudzili. Gramy na stojąco , Pirlo ospały , Vidal niewidoczny , jedynie ochotę do gry przejawia Lichy z Fabio oraz jak zwykle coś tam Gio wiatr robi. Niepotrzebny karny teraz trzeba się martwić o wynik ja tam zadowolony będę z remisu.