Serie A 12/13 (17): JUVENTUS 3-0 Atalanta
- pablo1503
- Juventino
Już wygraliśmy.
Vucinić zachował się jak napastnik :shock: Mistrzowskie wykończenie a'la Henry.
Bramka Pirlo, to jedno z ładniejszych z rzutów wolny jakie widziałem ostatnimi czasy. Świetnie Buffon.
Pogba > Vidal
Padoin > Lichtsteiner
Caceres > Pirlo i wtedy Marrone na playmakera.
Po co ich przemęczać, skoro już wygraliśmy.
Edytka.
Przepraszam, ale mam często problemy, żeby zrozumieć brytyjski i mogłem źle zrozumieć, ale pan ze studia ESPN powiedział, że to pierwszy gol Mirko na tym stadionie od stycznia...
Vucinić zachował się jak napastnik :shock: Mistrzowskie wykończenie a'la Henry.
Bramka Pirlo, to jedno z ładniejszych z rzutów wolny jakie widziałem ostatnimi czasy. Świetnie Buffon.
Pogba > Vidal
Padoin > Lichtsteiner
Caceres > Pirlo i wtedy Marrone na playmakera.
Po co ich przemęczać, skoro już wygraliśmy.
Edytka.
Przepraszam, ale mam często problemy, żeby zrozumieć brytyjski i mogłem źle zrozumieć, ale pan ze studia ESPN powiedział, że to pierwszy gol Mirko na tym stadionie od stycznia...
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2012, 15:54 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Piti
- Juventino
Zastanawia mnie jedna rzecz dzisiaj..czy na boisko wyszli pilkarze Barcy w koszulkach Juve? bo wlasnie tak to wygląda..nie dość ze piękna gra, akcje takie jakbym oglądał Barce a na dodatek niesamowicie skuteczna.
- Wojtek
- Juventino
Nareszcie mamy skuteczność!!!! Dzisiaj gramy kapitalnie, pewnie w obronie, skutecznie w ataku
Gol Pirlo
Po bramce na 3-0 nasi sobie "deptają" na boisku, ale co sie dziwić mamy 3-0 i gramy w jednego wiecej
Fajnie byłoby teraz wpuścić Pogbe i FQ
Mam nadzieje ze nasi jeszcze coś strzelą!
FORZA JUVE!!

FORZA JUVE!!
- Tengen
- Juventino
Easy. Pikne bramky. Gramy wysoko, a obrona Atalanty to drewno dzisiaj niezłe i to na pewno nie palisada. Każdy z naszych próbuje pyknąć brame, jak tylko może, miło się to oglądało do czerwonej kartki
Chyba tylko Asa mało widoczny. Forza!

- @D@$
- Juventino
To Ty komentujesz na "N"-ce?Bazyliszek pisze:Zastanawia mnie jedna rzecz dzisiaj..czy na boisko wyszli pilkarze Barcy w koszulkach Juve? bo wlasnie tak to wygląda..nie dość ze piękna gra, akcje takie jakbym oglądał Barce a na dodatek niesamowicie skuteczna.

Włączam mecz w 30 minucie a tu 3:0, nieźle.
- mazi12
- Juventino
Kto by pomyślał że może pójść tak łatwo
Wydaje mi się, że prędzej 21.12.12 meteoryt spadnie na ziemie niszcząc świat, niż dostaniemy 3-4 bramki od Atalanty grającej w 10. Nawet nie zdążyłem ruskich odpalić a Vucinić już strzela. Co się dzieje
Dobra gra całego zespołu. Jeszcze liczyć na potknięcie Napoli i kolejka marzenie...

Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2012, 15:57 przez mazi12, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
A to ci niespodzianka. Miał być mecz, a oglądam koncert w wykonaniu Juventusu. Ta kombinacyjna gra, podania na jeden kontakt, wymienność pozycji, strzały z dystansu, UDANE ZAGRANIA PIĘTKĄ SZWAGRA :shock: Wychodzi nam po prostu wszystko. Do tego głupota Manfrediniego i Atalanta broni się w 10tkę.
Forza Barc... Juve
Czy was też denerwuje cholerny znaczek n-ki z głupawą czapką mikołaja? Mogli go jeszcze dać na pół ekranu :roll:
Forza Barc... Juve

Czy was też denerwuje cholerny znaczek n-ki z głupawą czapką mikołaja? Mogli go jeszcze dać na pół ekranu :roll:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pumex
- Juventino
Kalinowski zbytnio nie zna się na włoskiej piłce, ale fajnie dzisiaj słodzi, więc część grzechów jest mu odpuszczona@D@$ pisze:To Ty komentujesz na "N"-ce?Bazyliszek pisze:Zastanawia mnie jedna rzecz dzisiaj..czy na boisko wyszli pilkarze Barcy w koszulkach Juve? bo wlasnie tak to wygląda..nie dość ze piękna gra, akcje takie jakbym oglądał Barce a na dodatek niesamowicie skuteczna.

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bardzo ładne pykanko sobie urządzamy na granicy pola karnego Atalanty. Bardzo dobra postawa Juventusu. Mam nadzieję, że to nie koniec strzelania.
Ciężko wskazać najlepszego i najgorszego na boisku (chociaż pewnie Dantemu łatwiej
). Moim zdaniem najlepiej gra Marchisio - to nasz trzeci napastnik.
Ta wtopa na początku, to moim zdaniem wina Barzagliego, a nie Marrone, ale na szczęście Buffon nie zawiódł.
PS. Ładnie kibice uczcili pamięć po Alessio i Riccardo. Forza Juve!
Ciężko wskazać najlepszego i najgorszego na boisku (chociaż pewnie Dantemu łatwiej

Ta wtopa na początku, to moim zdaniem wina Barzagliego, a nie Marrone, ale na szczęście Buffon nie zawiódł.
PS. Ładnie kibice uczcili pamięć po Alessio i Riccardo. Forza Juve!
- StaryDobryNedved
- Juventino
Jak zwykle żaden napastnik nie zdominuję tutaj meczu i nie strzeli tego hattricka. No może Eta Beta by to zrobił (już raz w tym sezonie to poczynił) ale oczywiście Antek go nie wpuszcza. Na pewno Conte ma do tego powody, jestem po jego stronie dopóki Quag nie przeprosi oficjalnie bo wtedy to już nie widziałbym przeciwwskazań, żeby Fabio grał.
- FelekJUVE
- Juventino
Co wy sie podniecacie porównaniami do Barcy? To jest Juve!! Mamy swój styl a nie jakiejś Barcelony

Ty tak na serio? Zobacz jak Miras z Gio sie rozumieja! A Ty tu herezje jakas siejesz;pStaryDobryNedved pisze:Jak zwykle żaden napastnik nie zdominuję tutaj meczu i nie strzeli tego hattricka. No może Eta Beta by to zrobił (już raz w tym sezonie to poczynił) ale oczywiście Antek go nie wpuszcza. Na pewno Conte ma do tego powody, jestem po jego stronie dopóki Quag nie przeprosi oficjalnie bo wtedy to już nie widziałbym przeciwwskazań, żeby Fabio grał.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2012, 15:59 przez FelekJUVE, łącznie zmieniany 1 raz.